Hledám dlouhodobý pronájem bytu, Frýdek-Místek
Hledám pronájem 2+1,nebo 1+1 ve Frýdku-Místku,bez kauce,dlouhodobě.
Poptávám koupi nebytového prostoru pro archiv
Koupím do OV malý, suchý NP pro zřízení archivu. Pouze kdekoliv v Praze, stav nerozhoduje, bez okna i s oknem od 5m2 do 15-20m2. Nemusí být voda ani WC, může být suterén nebo jakékoliv patro, výtah také není podmínkou. Zavedená elektřina. Nikoliv sklepní kóje. Pouze OV. Rozhoduje pouze cena! Nabídky na email.
Poptáváme koupi komečních a nebytových prostor
Poptáváme komerční a nebytové prostory, obytné budovy, stavby pro cestovní ruch (hotely, penziony), stavby pro finanční a bankovní sektor a to především ty před rekonstrukcí a v zdevastovaném stavu. Zajímá nás především lokalita historické části Prahy I,II, III. Vinohrady, Žižkov, Staré město, Smíchov.
Poptávám pronájem bytu ve Znojmě a okolí
Hledám pronájem bytu alespoň 2+1/kk ve Znojmě nebo okolí pro sebe,přítelkyni a syna. Momentálně mohu položit 20tis.korun. Spěchá. Děkuji.
Poptáváme parkovací prostory ve Zlíně
Převážně noční parkování v centru Zlína pro cca 15-20 dodávkových vozidel Další informace k poptávce: (množství, termín, orien. cena, atd.)Maximální vzdálenost je 5 min chůze od Mírového náměstí. Parkování je v době od cca 15 hod - 6-7 hod ranní. Děkuji za nabídky mailem
Poptávám pronájem bytu v Praze
Sháním pro sebe a svého přítele z Alžíru malý byt, nejlépe garsonieru v Praze 4 - Modřanech, Krči, Libuši atd. Od 1.3.2011 Cena do 7500,-Kč včetně poplatků, kauce možná.
Poptávám pronájem nebytových prostor v Brně
Hledám nebytové prostory v Brně pro moji firnu, která podniká ve službách, prostory tak do 10m2, nejlépe na frekventovaném místě v přízemí, děkuji Novotný.
GHANA; Výstavba, odpady, zemědělství, cestovní ruch
Hledáme firmy zabývající se výstavbou, hospodařením s odpady, zemědělstvím, rozvojem nemovitostí, cestovním ruchem a všeobecným exportem a importem k partnerství s ghanskými protějšky ke vzájemnému obchodnímu a podnikatelskému prospěchu.
Poptáváme pronájem kanceláře v Praze
Poptáváme pronájem menších kancelářských prostor cca 20-30m2 v Praze, nebo blízkém okolí. Nabídky a dotazy prosíme emailem, děkujeme.
TURECKO; Letní domy
Naše firma Oren construction limited potřebuje spolupráci v Turecku v Mersinu pro výstavbu bytového komplexu letních domů u moře a prodej těchto bytů na evropském trhu. Potřebujeme partnera v evropských zemích, který nás bude zastupovat.
INDIE; Průmyslové nemovitosti
CASTLES CONSULTANTS z Pune, indický stát Maharastra, je renomovaná realitní kancelář zajišťující průhledné transakce všech průmyslových nemovitostí jako průmyslové haly, pozemků (pro přímý nákup nebo prodej) a logistických záměrů jako sklady. Rozšířili jsme činnost do jižní, západní a střední Indie a nyní ji chceme rozšířit do evropských zemí, ...
Hledáme  pozemky pro uskladnění zeminy
Hledáme pozemky pro uskladnění zeminy. Jedná se nám o různé pozemky větších ploch nebo ruzné i defektní pozemky jako jsou bažiny , staré černé skládky , rokle , lomy , pískovny atd. Nabízíme navezení zeminy na různé stavby pro vyrovnání terénů nebo vytvoření terénních valů.
Hledáme pronájem prostor s výlohou v Brně
Hledáme k pronájmu přízemní prostory s výlohou v Brně na ulici Pekařská.
Poptávám koupi půdního prostoru v Brně
Odkoupím od přímého majitele v Brně půdní prostor. Nejsem realitní makléř a na ceně se dohodneme předem děkuji za nabídky
Poptávám koupi bytu v OV
Koupím byt v Lednici v osobním vlastnictví 1 a kk, novostavba i starší byt.
Poptáváme skladové prostory v Polsku
Poptáváme skladové prostory v Biele Podlasce v Polsku. Hledáme skladové prostory o výměře 300-500m2 s rampou, výška 4,20m, práce s vysokozdvižným vozíkem, na 60 palet denně + služby CMR – 50 EUR, EX1 – 50 EURO, TIR CAR – 50 EURO
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Nemovitosti
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci v oblasti nemovitostí a investic.
GHANA; Inovativní produkty
Impel Concepts Grup působí v Ghaně mezi jiným v zemědělství, stavebnictví a rozvoji realit. Poptáváme nové technologie a inovativní produkty pro své podnikání a rostoucí trh západní Afriky. Rádi bychom se zapojili do vzájemně výhodného vývozu a dovozu zboží a působili jako zástupci výrobců.
PÁKISTÁN; Kanceláře Praha
Mám zájem zřídit v Praze živnost zabývající se exportem- importem. Prosím o detaliy týkající se minimálních investičních nákladů k nákupu malého domu a kanceláře.
Pronájem nebytových prostor pro archivní činnost
Pronájem nebytových prostor pro archivní činnost dle specifikace uvedené v ZD
KAMERUN; Byt v ČR
Chci koupit byt v ČR.
Hledáme pronájem prodejny masa a uzenin
Hledáme pronájem prodejny pro prodej masa a uzenin. Trutnov a okolí.
Poptávám pronájem výrobního prostoru
Popis poptávky: Poptávám pronájem výrobního prostoru do 100- 150 m2, Pardubice Popis: - pro lehkou výrobu, popř. skladování, kancelář - s vlastním vstupem - bez nutnosti dalších investic - s vytápěním - se sociálním zázemím - v přízemí, s možností nakládky - rampa nebo dobrý příjezd - s možností příjezdu vozidla do 3,5 t ...
Popotáváme koupi výrobního areálu
Poptáváme ke koupi komerční objekt - vyrobní areál, který se nachází v lokalitě okresů Litoměřice, Mělník nebo Česká lípa. Objekt by měl být uzavřen s pozemkem o výměře cca 10 000 m2 a zastavěnou plochou ca 2 000 m2 s možností přistavění dalších prostor tak, aby zde byly výrobní prostory, skladovací prostory a prostory pro administrativní zázení. ...
Hledám pronájem bytu
Mladá rodina hledá pronájem bytu 2+1 nebo 3+kk ve Vesci nebo Doubí v Liberci. Cena max. do 8500 Kč včetně služeb.