Poptávám pronájem čerpací stanice
Poptávám pronájem čerpací stanice.
Poptáváme koupi budovy pro ubytovnu
Koupíme ubytovny v Plzni, nebo činžovní, administrativní budovy, určené k rekonstrukci. Cena nerozhoduje.
Sháníme prostory pro sklad v Plzni
Mám zájem o pronájem vhodných prostor pro malou stavební firmu jako zázemí pro sklad materiálu, lešení a pod. Měl by to být nějaký nevelký pozemek s příjezdovou cestou a stodolou či přístřeškem a pod. Oplocené , uzamykatelné. Děkuji. Petr Sládek
Poptáváme koupi činžovního domu v Praze
Koupíme činžovní dům v Praze od přímého majitele. Část platby při podpisu kupní smlouvy.
Poptáváme zájemce o nebytové prostory
Poptáváme zájemce o pronájem nebytových prostor v obchodním domě Družstevní Centrum Plzeň Doubravka, Plzeň Masarykova 75, v přízemí 190 m2, v I. patře 29 m2.
Sháníme pronájem temperovaného skladu
Hledám pronájem temperovaného skladu v Plzni, cca 100-150m, s rampou (popř. VZV), s příjezdem pro kamion, se zavedenou vodou a kanlizací. SPĚCHÁ!!!
Sháníme pronájem temperovaného skladu
Hledám pronájem temperovaného skladu cca 200-300m, s rampou (popř. VZV), s příjezdem pro kamion, se zavedenou vodou a kanlizací, může být i s kanceláří. Lokalita:Praha 4,10,11,12,15, Praha-Zličín, Říčany. Břeclavsko, Hodonínsko, Prostějovsko, Olomoucko, Přerovsko. SPĚCHÁ!!!
Poptáváme koupi nebo pronájem rybníku
Sháním rybník ke koupi, nebo do pronájmu v Plzeňském kraji.
Pronajmu štít domu
Nabízím k pronájmu venkovní plochu štítu mého domu na Lidické třídě v Plzni. Je zde možno umístit jak bilboard, tak plachtu nebo malbu na omítnutý štít. Osobně dávám přednost malbě na omítce, kterou by však bylo nutno nejprve provést. Za cenu této práce by byl štít zájemci na určitou dobu pronajmut. Mohu zaslat mailem foto štítu.