Poptávám skládací lůžko
Poptávám skládací lůžko.
Interiérové vybavenie pre Kreatívne centrum Trnava
Predmetom zákazky je dodanie interiérového vybavenia pre Kreatívne centrum Trnava, vrátane činností spojených s umiestnením a montážou tovaru, v zmysle špecifikácie uvedenej v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Cestná vŕtačka plne hydraulická s príslušenstvom
Bližšie uvedené v súťažných podkladoch v Prílohe č.1 - Opis predmetu zákazky.
Poptávám výrobu nábytku na míru, Německo
Sehr geehrte Damen und Herren, ich würde gerne anfragen, ob Sie Maß-Möbel herstellen und nach Deutschland (nahe Frankfurt am Main) würden. Ich interessiere mich für zwei Maßschränke – Skizzen füge ich im Anhang bei. Die Schränke sollen bündig mit der Wand im Haus enden. Würden Sie solche Schränke produzieren und falls ja, könnten Sie hierfür ...
Poptávám boční stěnu na pergolu
Dobrý den, poptávám boční stěnu na pergolu vhodnou i na zimu . Rozměry 3 x 8 x2.5m. Děkuji za bližší info.
Modernizácia osvetlenia v administratívnych budovách Expozitúra NKÚ SR Banská Bystrica
Predmetom zákazky je výmena jestvujúcich nehospodárnych, prípadne morálne zastaraných svietidiel (alebo svetelných zdrojov ( v prípade svietidiel kde je možná jednoduchá výmena svetelného zdroja)). Jestvujúce svietidlá ktoré majú ako svetelné zdroje použité žiarivky budú vymenené celé. Jestvujúce svietidlá ktoré majú ako svetelné zdroje použité ...
ScienceOpenLab – Centrum popularizácie fyziky pri Gymnáziu Pavla Horova Michalovce – dodanie nábytku
Predmetom zákazky je dodanie vybavenia fyzikálnej učebne - nábytku, do Gymnázia Pavla Horova v Michalovciach
Materiál pre Univerzitu Komenského 05
Predmetom zákazky je dodanie vodoinštalačného, elektroinštalačného a maliarskeho materiálu, pre Univerzitu Komenského v Bratislave. Bližšia špecifikácia je uvedená v prílohe č. 1 výzvy.
Výroba nábytku na mieru – mníšske izby, Digital detox camp a Kláštorná škola
Predmetom zákazky je výroba dreveného nábytku a interiérových prvkov z masívu smreka vo farebnosti určenej výrobnou dokumentáciou. Súčasťou zákazky je dodanie a montáž nábytku a interiérových prvkov v požadovaných typoch produktov a množstvách v mieste dodania.
Plastové krycie dosky do výkopov pre VN a NN káble – spoločné obstarávanie - PCI
Plastové káblové krycie dosky sú určené na mechanickú ochranu VN a NN káblov uložených v zemi, spĺňajúce zároveň aj výstražnú funkciu.
Zhotovenie projektovej dokumentácie, výkon inžinierskej činnosti, výkon odborného autorského dohľadu
Predmetom zákazky je poskytnutie komplexných služieb súvisiacích so zabezpečením zhotovenia projektovej dokumnetácie, s vykonaním prieskumov, s výkonom inžinierskej činnosti, s výkonom odborného autorského dohľadu pre modernizáciu budovy Mestského súdu Bratislava III. Vypracovanie rôznych stupňov projektovej dokumentácie, ktorá bude podkladom pre ...
Zhotovenie projektovej dokumentácie, výkon inžinierskej činnosti, výkon odborného autorského dohľadu
Predmetom zákazky je poskytnutie komplexných služieb súvisiacích so zabezpečením zhotovenia projektovej dokumnetácie, s vykonaním prieskumov, s výkonom inžinierskej činnosti, s výkonom odborného autorského dohľadu pre modernizáciu budovy Mestského súdu Bratislava II. Vypracovanie rôznych stupňov projektovej dokumentácie, ktorá bude podkladom pre ...
Projektová dokumentácia pre Obnovu a modernizáciu  objektu Centra univerzitného športu
Predmetom zákazky je vypracovanie projektovej dokumentácie v rozsahu pre stavebné povolenie a realizáciu stavby pre investičný zámer: Obnova a modernizácia objektu Centra univerzitného športu pri Slovenskej poľnohospodárskej univerzite v Nitre (bližšie v Súťažných podkladoch)..
Spišská Nová Ves OÚ, rekonštrukcia kotolne
Predmetom zákazky je rekonštrukcia kotolne v objekte OÚ Spišská Nová Ves na Markušovskej ulici č. 1 v Spišskej Novej Vsi v rozsahu spracovaného projektu stavby.
Spracovanie kompletnej projektovej dokumentácie vo fáze realizačného projektu stavby
Predmetom tejto zákazky je spracovanie kompletnej projektovej dokumentácie vo fáze realizačného projektu stavby: Prístavba základnej školy v obci Stráne pod Tatrami.
Dodávka stavebných a údržbárskych materiálov
Predmetom vytvoreného DNS je zriadenie DNS, prostredníctvom ktorého sa budú priebežne, podľa potreby verejného obstarávateľa, zadávať jednotlivé zákazky na dodávku stavebných a údržbárskych materiálov počas 48 mesiacov po zriadení DNS, podľa konkrétnych potrieb verejného obstarávateľa.
Náhrada zastaraných spaľovacích zariadení za nízkoemisné v budovách strednej školy, Dobšiná
Predmetom zákazky je výber dodávateľa stavebných prác, ktorých predmetom bude náhrada zastaraných spaľovacích zariadení za nízkoemisné v budovách Strednej odbornej školy techniky a služieb, Dobšiná.
Poprad Kvetnica, MS, b. č. 13 – oprava a náter plechovej strešnej krytiny, náter okien
Predmetom zákazky: je oprava budovy. Je potrebné v interiéri vybúranie podláh a vybetónovanie nových podláh z drátkobetónu, hrúbky daného zaťaženia podlahy. Zároveň je potrebná oprava vnútorných omietok a malieb. Očistenie a náter drevených okien a vybúranie prechodových dverí spolu so zárubňami. Na budove z exteriéru je potrebné očistenie a nový ...
Maliarsky materiál
Predmetom zákazky je dodanie maliarskych materiálov, ktorých množstvo a druh je uvedený v Prílohe č. 2 Výzvy. Plnenie bude realizované na základe aktuálnych prevádzkových potrieb verejného obstarávateľa (podmienky a požiadavky na predmet zákazky sú uvedené v Prílohe č. 6 Rámcová dohoda). Rozsah a špecifikácia vodoinštalačných materiálov je uvedená ...
Servis a údržba plynových a tlakových zariadení - Dodanie a montáž plynových kotlov
Predmetom zákazky bude dodanie a montáž plynových kotlov v celkovom počte 2 ks.
SOŠHSaD-LC-MOV - nákup garážových brán
3ks priemyselných garážových brán
Materiálno-technické vybavenie Prístavby ZŠ Beňadovo
Predmetom zákazky je dodanie nábytku a vybavenia učební prístavby Základnej školy v obci Beňadovo. Podrobná špecifikácia a množstvá dodávaného tovaru sú uvedené v prílohe č.1 Cenová ponuka.
Oplotenie semenného sadu Lučanské
Predmetom zákazky je oplotenie semenného sadu Lučanské, 1,62 ha, 600 bm v k.ú. Muránska Dlhá Lúka a k.ú. Muráň, JPRL 423 2, 424 2 (LC LESY REVÚCA I.)
Zhotovenie projektovej dokumentácie, výkon inžinierskej činnosti, výkon odborného autorského dohľadu
Predmetom zákazky je poskytnutie komplexnej služby súvisiacej so zabezpečením zhotovenia projektovej dokumentácie, vykonania prieskumov, výkonu inžinierskej činnosti a výkonu odborného autorského dohľadu pre modernizáciu budovy Okresného súdu Trebišov. Vypracovanie rôznych stupňov projektovej dokumentácie, ktorá bude podkladom pre výber ...
CV-293/2023 Rekonštrukcia oplotenia Výcviková osada Jakub Village
Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v SP.