Přeprava biomateriálu a osob
Přeprava biologického materiálu, krve a krevních derivátů z jednotlivých pracovišť zadavatele a z ostatních smluvních zařízení v Brně do příslušných laboratoří v rámci ČR v denních i nočních hodinách. Přeprava zdravotnického personálu převážně v nočních hodinách k akutním operacím z Brna a okolí. Podrobnější informace jsou uvedeny v zadávací ...
Poptáváme autodopravu pro 14 osob
Poptávám přepravu pro 14 osob. V termínu 15.5. 2009 kolem půlnoci. Místo nástupu jsou Babice do Bojkovic.Prosím o zaslání cenové nabídky.
Poptávám osobní přepravu
Poptávám osobní přepravu, prosím o zaslání cennové nabídky. Jedná se o tyto termíny: 17.července Brno - Mikulov, 21.července Mikulov - Špindlerův Mlýn, 17.července Praha - Mikulov.
Poptáváme vystavovatele na svateb. veletrh
SVATEBNÍ VELETRH Poptáváme svatební agentury, svatební salony, květinářství, vizážisty, kosmetické salony, cukráře,nehtové studia,cestovní kanceláře, autodopravce,pro prezentaci svých služeb a výrobků na 4.ročníku svatebního veletrhu ve dnech 28-29.3.2009 v hotelu ATOM v Ostravě. www.svatebni-akce.cz
Poptáváme osobní přepravu z letiště
Mám zájem o odvoz z letistě Praha - Ruzyně do Jesenice u Prahy. Prosím o cenovou nabidku.
Poptávám přistavení auta na letiště
Poptávám přistavení auta na letiště Praha - Ruzyně.
Poptáváme zajištění přepravy
Jsme skupinka 12 lidí. Budeme potřebovat přepravu mezi letištěm a hotelem, Březina pozdní příjezd dne 27. června, odjezd z hotelu 29.6. odpoledne. Budeme potřebovat přepravu mezi aktivitami v sobotu v Benátkách Vrutice blízko Benátek nad Jizerou. Můžete mi prosím nabídnout pro tyto cesty služby minibusu taxi.
Poptáváme dopravu na Sicílii
Poptávám dopravu na Sicílii - Agregento. Konec léta - podzim. Zdůvodu návštěvy cca 14 dní, termínu se můžeme přizpůsobit. Počet osob: 2 dospělí a 3 děti (3 roky, 10 let a 14 let). Nabízím dobrou znalost italštiny.
Poptáváme dopravu zaměstnanců
Poptáváme regionální dopravu zaměstnanců - Domažlice-Nýrsko, ranní a odpolední směna
Poptávám odbornou garanci pro koncesi taxi
Poptávám odbornou garanci pro koncesi taxi. Osobu, která má automobilní průmyslovku nebo přímí koncesionář, který se za mě zaručí v oborné způsobilosti.