PÁKISTÁN; Námořní přeprava
Jsme námořní dovozce a vývozce. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám přepravu kontejnerů
Poptávám přepravu 40´ kontejneru OPEN TOP z Děčína do Indie, CIF Nhava Sheva (oblast Bombaje). Přepravovaly by se hliníkové tyče, trubky, profily, ve svazcích, 6 metrů dlouhé, hmotnost zboží bez obalů ca. 22 500 kg. Plánovaná nakládka v Děčíně asi v polovině října 2009.
Poptávám pronájem parníku
Dobrý den, poptávám parník za účelem party s hudbou pro cca. 200-300 osob. Mohu se zeptat na cenu na hodinu či celkovou cenu, mátev této době nějakou volnou loď? Party by trvala od 20:00 do 2:00 v datu 28.srpna děkuji mnohokrát. S pozdravem Jan Čechura
MAKEDONIE; Mezinárodní přeprava
EURO TRANS zahájila svoji činnost v roce 1995 v mezinárodní přepravě a zasilatelství. Realizace mezinárodní přepravy - po silnici, moři, železnici, vzduchem. Náš vozový park zahrnuje 20 vlastních i spolupracujících nákladních vozů různých rozměrů a plošin pro kontejnerovou dopravu, chladicí nákladní vozy a dva mrazicí boxy, mega nákladní vozy, ...
MAKEDONIE; Mezinárodní přeprava
EURO TRANS zahájila svoji činnost v roce 1995 v mezinárodní přepravě a zasilatelství. Realizace mezinárodní přepravy - po silnici, moři, železnici, vzduchem. Náš vozový park zahrnuje 20 vlastních i spolupracujících nákladních vozů různých rozměrů a plošin pro kontejnerovou dopravu, chladicí nákladní vozy a dva mrazicí boxy, mega nákladní ...
NĚMECKO; Kanoe
Poptávám kanoe.
NIGÉRIE, Námořní služby
Hledáme obchodní spolupráci s partnery v oblasti - lodní management, ropný broker, námořní služby, kontrola tekutých nákladů.
BANGLADÉŠ; Lodní vybavení
Jsme renomovaní, vládou schválení importéři, dodavatelé lodního vybavení,lodních generátorů, navigačního vybavení, elektrického a elektronického zařízení, nástrojů. Rádi bychom propagovali Vaše výrobky v naší zemi. Bangladéšská pobřežní stráž vypisuje tendr na námořní a pobřežní čluny. Uvítáme dlouhodobou obchodní spolupráci.
Poptáváme přepravu kontejnerů z Indie
Poptáváme přepravu 20 ft a 40 ft kontejnerů z přístavů Indie (Bombay a jiné) do ČR.
NĚMECKO; Kanoe se sendvičovým dnem
Hledám firmu, která vyrábí loď kanoe se sendvičovým dnem.
NĚMECKO; Příslušenství k vodním sportům
Jsme obchodní firma, hlavní důraz klademe na internetový prodej po celé Evropě. Hledáme dodavatele a výrobky z oblasti vodních sportů, příslušenství k motorovým člunům, plachetnicím, textilie pro vodní sporty a jakékoliv technické doplňky. Nabídněte nám vše. Máme zájem o větší i menší množství.
ČÍNA; Kuličkový hliníkový prášek
Hunan Goldsky Aluminum Industry High-Tech. Co., Ltd. je předním výrobcem vynikajícího kuličkového hliníkového prášku v Číně. Specifikace: D50 :0-45mikronů. Čistota Al vyšší než 99,8%. Produkty jsou používány převážně v následujících oblastech: vodivé lepidlo na solární články, velmi kvalitní kovový pigment, kompozity (tepelný nástřik ...
BANGLADÉŠ; Lodní motory, výrobky z Bangladéše
Máme zájem vyvážet použité lodní motory a díly, všechny druhy tradičních i netradičních výrobků z Bangladéše. Hledáme odběratele.
Poptávám kontejnerovou zahraničí dopravu
Poptávám přepravu (nejlépe kontejnerem) - jedná se o firemní zařízení, nábytek apod. do Dominikánské republiky.
Poptávám plavbu lodí po Dunaji
Prosím o nějaké www stránky firem, které se zabývají přepravou osob lodí po Dunaji-např. Bratislava-Budapest, Vídeň atd., případně doporučení nějakých výletních plaveb. Zajímala by mě cca 3 denní plavba po Dunaji s ubytováním na lodi. Moc děkuji.
ČÍNA; Mezinárodní doprava
Naše služby zahrnují rezervaci pro import a export, přepravu, dopravu, celní žádosti a celní kontroly, vydávání B/L, dokumentaci, kontejnerový servis od dveří ke dveřím, utěsňování kontejnerů, LCL konsolidaci, sklad, překládku a distribuci. Poradíme si i s mezinárodní kombinovanou nákladní přepravou. Naše firma nyní rozvinula síť spoluprací s ...
PÁKISTÁN; Mezinárodní přeprava
Pracujeme jako mezinárodní zasilatelství, celní agent a přepravce do / z Pákistánu do celého světa již od roku 1996, sídlíme v Lahore a máme pobočky ve všech větších městech Pákistanu. Nabízíme nejlepší služby a hledáme obchodní spolupráci.
Poptáváme kontejnerovou lodní dopravu
Poptáváme nákladní lodní dopravu /kontejnerovou/ z CZ do Jihoafrické republiky. Jaký největší kontejner je k dispozici, jaké jsou podmínky přepravy a orientační cena.
INDIE; Letecká a námořní doprava
Představujeme čínskou přepravní firmu IBN VICTOR SHIPPING, která realizuje import a export vzduchem a po moři. Usilujeme o vzájemné obchodní vztahy. Naší mateřskou společností je část firmy WCA Family of Logistics Networks a je akreditována certifikátem ISO 9001:2000. IBN VICTOR SHIPPING provádí obchodní záležitosti formou DDU / DDP / EXW / ...
Poptávám přepravu námořního kontejneru
Dobrý den, chtěl bych poslat namořní kontejner ISO 20 z Čech do Austrálie.
BULHARSKO; Lodní přeprava po Dunaji
Jsme bulharská společnost, lodní zprostředkovatel, lodní agent a zasilatel, specializujeme se na přepravu zboží po Dunaji, celní odbavení a zasilatelství v bulharských, rumunských a ukrajinských dunajských přístavech, import-export. Máme zájem o partnerství s firmami na společných projektech a spolupráci.
UKRAJINA; Loděnice
Hledám loděnice Plavni v České republice blízko Děčína.
Poptávám mezinárodní dopravu
Poptávám mezinárodní dopravu z Číny do Evropy. Po železnici případně po moři (do Hamburgu, Terstu, Štětína nebo Thesaloniki). Kontejnery o rozměrech 40 nebo 20 stop.
Poptávám zahraniční přepravu zásilky
Dobry den, potřebuji přepravit po moři 2 - 3 kartony / zavazadla (velikost asi 75 x 45 x 30 cm / ks), asi 60 kg z Česke Republiky do Melbourne, Austrálie. Ráda bych věděla: - cenu za námořní přepravu, - jak dlouho přeprava trvá, - zda mohu věci přepravit ve vlastním zavazadle, či zda poskytujete kartony / krabice na baleni, - zda ...
INDIE; Mezinárodní přeprava letecky i lodí
Naše firma IBN VICTOR SHIPPING je přepravcem pro dovozce a vývozce a hledá obchodní spolupráci. Jsme sítí mezinárodních přepravců se zkušenostmi a dobrou pověstí, dopravujeme z i do Indie, vzduchem i po moři. Naší mateřskou společností je část WCA rodiny logistických sítí, s certifikátem ISO 9001:2000.