NĚMECKO; Přívěsy za lodě
Hledáme německy mluvící firmu, která vyrábí přívěsy za lodě. Jedná se o přívěs za motorový člun zhruba do 7 m. Přívěs musí být pozinkovaný a může být dodán jako stavebnice.
Plavidlo
Nákup 1 ks malého plavidla podľa špecifikácie, ktorá je uvedená v súťažných podkladoch.
EGYPT; Využití přístavu při dopravě
Nabízíme služby a využtí egyptského přístavu v Said nebo Alexandrii při přepravě zboží.
JEMEN; Tanker pro transport plynu
Poptáváme tanker pro transport plynu. Hledáme spolupráci s evropskou firmou.
Poptávám lodní zahraniční přepravu
Poptávám lodní přepravu smrkové kulatiny o objemu 10 000m3 a váze 7 500t z Gruzínské Batumi do Rakouského Ybs Jaroslav Letko JEWA EXPORT - IMPORT s.r.o.
Poptáváme námořní přepravu z Číny
Poptáváme námořní přepravu z Číny - přístav Ningbo do ČR - Valašské Meziříčí, kontejner - HC 40 ft., hmotnost kolem 10 t, nejedná se o nebezpečné zboží. Přeprava by se měla uskutečnit koncem června nebo začátkem července. Písemné nabídky zasílejte na interpan@interpan.cz.
NIGÉRIE; Lodní příslušenství
Poptáváme lodní příslušenství, chemikálie a technické vybavení. Rovněž máme zájem o pobřežní technické vybavení jako hadicové svěrky, okovy a maziva.
KYPR; Záchranné vybavení pro čluny
Rádi bychom importovali záchranné vybavení pro čluny.
RUMUNSKO; Námořní vybavení
Jsme obchodník s námořním vybavením a hledáme výrobce nebo dodavatele v ČR. Například: Panama zarážky, pacholata, průvlačnice podle norem nebo našich výkresů.
Poptávám převoz auta z USA
Sháním stěhování auta z USA,které se tam používá.Pobyt je se zelenou kartou. Auto-Mercedes tarý 2 roky. Prosím o sdělení podmínek dovozu, a používání při přestěhování zde v České republice.
VIETNAM; Mezinárodní přeprava
Jsme zástupce společnosti zabývající se přepravou nákladů a cly. Máme zájem o spolupráci při přepravě nákladu import-export z ČR do Vietnamu a opačným směrem.
PÁKISTÁN; Rybářské lodě
Hledáme firmu, která je schopna zajistit dlouhou loď na tuňáky, záďové rybářské lodi atd. Chceme vstoupit do společného podniku k rybolovu na hlubokém moři ve výlučné hospodářské oblasti Pákistánu.
Poptávám lodní dopravu z Thajska
Hledám dopravu lodí z Thajska do České republiky, jedná se o nábytek a vybavení domácnosti, odhad cca 1/4 - 1/3 kontejneru.
Poptávám zajištění lodní přepravy
Hledám firmu, která je schopna zajistit lodní přepravu 2 osob a osobního automobilu z Austrálie (nejlépe Melbourne, Sydney) do Evropy - srpen, září 2010. Prosím o odhad doby plavby a ceny.
EGYPT; Motory do lodí, autodíly
Hledám dodavatele nových i použitých motorů do lodí, jachet známých značek jako Jhones, Volvo penta aj. Rovněž poptáváme díly vozů Škoda Octavia a Opel, Mercedes , Toyota, Mazda , Hyundai atd.
Poptávám plavbu  parníkem do Budapešti
Prosím o informaci webových stránek nebo cestovních agentur pro několikadenní výlet parníkem z Bratislavy do Budapeště s ubytováním na lodi.
Poptávám přestavbu lodního motoru
Dobrý den. Vlastním motor Suzuki DF5 s dlouhou nohou. Potřeboval bych ho ,,přestrojit,, na krátkou nohu. Lze u Vás ? S pozdravem Šafránek
KYPR; Jachty
Hledám výrobce jachet v ČR.
TOGO; Rybářské plavidlo
Poptávám rybářské plavidlo o kapacitě 65 až 70 tun. Jsem ředitelem námořní služby v Lomé v Togu.
PÁKISTÁN; Oxid hlinitý
Prosím uveďte nejlepší FOB a C&F cenu pro lodní náklad 561 kg kuliček aktivovaného oxidu hlinitého, velikost 1/8", kompletní specifikaci, datum dodání, platební podmínky.
BANGLADÉŠ; Dopravní a nákladní prostředky
Hledáme výrobce a dodavatele následujícího: 1) hlídkové plavidlo (velké i malé), 2) námořní hlídkové letadlo, 3) tahač návěsů, 4) vysokozdvižný vozík, 5) stohovací kontejner, 6) nákladní letadlo tankovací, 7) podvalník, atd.
Poptávám převoz auta do USA
Odvoz osobního automobilu z ČR do USA (Colorado).
Poptáváme přepravu zásilky z Indie
Poptáváme přepravu menšího objemu (cca 200kg, 1 paleta) z Indie do ČR, lodní.
Poptáváme pravidelnou spedici z Indie
Hledáme mezinárodní spedici na dlouhodobou spolupráci při dopravě zboží z Indie do ČR via lodní dopravu. Bude se většinou jednat o malé zásilky do 500 kg. V tuto chvíli poptáváme první dopravu. Děkuji za nabídky.
INDIE; Člun, vodní skútr, kajak, banana-boat
Poptávám rychlý člun, vodní skútr, kajak, banana-boat, šlapací člun. Prosím o bližší informace.