Poptávám přepravu kartonů
Poptávám přepravu kartonů z Bystřice pod Hostýnem, KM do Rumunska/Bukurešti. Žádám cenu na auto 1,5t, 2,5t a 4t. Chceme vytěžovat nejlépe dodávku pravidelně cca. 2-3x do měsíce, pravidelně od září-října 2012.
Poptávám přepravu Unimo buněk
Poptávám přepravu 10ks unimobuněk 5x2,5m z Šumperku do Kroměříže, prosím o cenovou nabídku
Přepravní společnosti, Nigérie
Zabývám se přepravou, clearingem a nákladní dopravou a hledám firmy z tohoto oboru, které budu zastupovat v Nigérii a dalších afrických zemích jako jejich partner. Tedy, když přepravují zboží pro své zákazníky, pošlou mi nákladní list jako svému zástupci, nasměrují zákazníka k setkání v Africe k zúčtování a přepravě uvedeného zboží do požadované ...
Poptávám přepravu tahače návěsů
Poptávám dopravu tahače návěsů MAN 6x2 z Dortmundu (D) - Valašského Meziříčí (podvalník).
Poptávám nákladní autodopravu
Poptávám přepravu BUDAPEŠŤ - PROSTĚJOV na 3.9.2012, je to kotel na tuhá paliva hmotnost 1 600 kg, výška 224 cm, šířka 127 cm, délka 217 cm, prosím o cenovou nabídku. Děkuji.
Poptávám přepravu zboží ze Slovenska
Mám zájem o přepravu Bratislava - Brno nebo Břeclav. Asi 2x týdně srpen, září, říjen. Jde mi o vytěžování. Jedná se o Kubíkové kostky na paletě.
Poptávám přepravu kola do Holandska
Poptávám přepravní společnost pro přepravu kola ze Zlína do Holandska - Amsterdam. V druhé polovině srpna. Prosím o cenovou nabídku.
Nákladní doprava, Egypt
Hledáme v ČR partnery v oboru nákladní dopravy. Jsme jedním z předních přepravců v Egyptě a hledáme prvotřídního dopravce, který má importní nebo exportní zásilky pro Egypt.
Poptávám přepravu stavební buňky
Poptávám přepravu stavební buňky z Prahy 5 do Chlumce nad Cidlinou?
Poptávám přepravu kusové zásilky do Londýna
Hledám přepravu kusové zásilky do 10 kg, do Londýna, na přesně dohodnutý den dodání.
Poptávám přepravu hraček do Francie
Jedná se o dopravu dřevěných hraček z Prahy do Francie-Toulouse.Poptávám zatím cenu čtvrt a půl europalety. Váha cca 30-40kg.Děkuji za nabídky.
Poptávám přepravu bazénu
Poptávám přepravu bazénu, rozměry 6,5 x 3,3 x 1,2 m z Českého Krumlova do Lázní Bohdaneč.
Poptávám nákladní přepravu
V termínu 2.8. až 5.8.2012 poptáváme jednosměrnou dopravu z Nepomuk okr. Klatovy do Kladno okr. Kladno, náklad 25 palet dřevěných briket celková váha 25 tun.
Poptávám auto s hydraulickou rukou
Hledám auto s hydraulickou rukou na 12 t. Hradec Králové a východ.
Poptávám přepravu zboží
Dobrý den, potřebuji vyzvednout několik balíků stavebního polystyrenu u dodavatele a poslat jej zákazníkovi. Balík je o rozměru 50x100x60 cm, váha se pohybuje mezi 3,5 až 7,5 kg. Pravidelně, několikrát týdně, po celé ČR. Místa k vyzvednutí v Čechách i na Moravě.
Hledáme dopravce ze Slovenska
Hledáme dopravce ze Slovenska, nabízíme vytížení po EU pro plachtové návěsy standard i low-deck, preferujeme standard 2,7-2,8m výška nákl. prostoru. Splatnost IHNED po obdržení originálů dokladů, při delší splatnosti navyšujeme ceny. Platíme všechny km. INFO +420608465422
Poptávám přepravu nábytku
Přeprava sedací soupravy (prodej přes internet) třídílné: gauč o rozměru délka 2 metry, výška 95 cm, hloubka 95 cm, křeslo o rozměru 90 x 95 x 70 cm, taburet o rozměru 50 x 40 x 40 cm. Přeprava by byla z obce Libošovice okr. Jičín PSČ 50744, do Mikulova na Moravě PSČ 62901, prosím o nabídku ceny, ev. dalšího postupu-objednávky apod. a termínu. ...
Poptávám přepravu mraženého zboží z Itálie
prosím o zaslání kalkulace na dodávku 5-10 palet z Bologna Itálie do Prahy. Zboží musí být zmražené na -18 stupňů(jedná se o zmrzlinu). Děkuji a přeji hezký den Alena Bocchiola
Poptávám přepravu automobilu ze zahraničí do ČR
Poptávám dopravu Renaultu Espace (1800kg) z města Faenza (50km pod Bolognou) do Prahy nebo do ČR. Porucha motoru (turbo), pojezd možný. Platnost max. 10dní.
Poptávám přepravu dřevěných vazníků
Prosím o cenovou nabídku přepravy dřevěných vazníků na trase Rychnov u Děčína - Držkov u Jablonce nad Nisou. Jedná se o dřevěnou konstrukci délka 13,5 m, výška 2,6 m, hmotnost cca 24t, počet kusů 12. Vazníky jsou smontované dohromady. Předpokládaná cena: ---
Poptávám přepravu zboží
Poptávám přepravu sběrného vaku, půdorys 1x1m, výška 2m, hmotnost cca 50kg z uvedených měst v příloze jedenkrát až dvakrát do měsíce.
Poptávám zahraniční přepravu
Poptávám přepravu 2 ks vysavačů RUWAC z Německa, Adresa: Ralf Ihmels, Lajestrasse 3, 26188 Edewecht do CZ-56301 Lubníku. V příloze fotka 1 vysavače, cca. 40kg Fotka v příloze
Poptávám přepravu balíků sena
Poptávám vytěžovací přepravu cca 40 balíků sena, průměr 125cm z Ledče nad Sázavou do Sentic (brno-venkov) termín přepravy- cca prvních 14 dní v červenci. Děkuji z nabídky
Poptávám dlouhodobý pronájem nákladního vozu
Sháním dlouhodobý pronájem dodávky valník s plachtou,jakýkoliv typ auta.
Poptávám přepravu lednice
Poptávám přepravu kombinované lednice, cca 190 cm vysoké z Prahy 6 do Písku. Prosím o udání přibližné ceny přepravy. Děkuji.