Městská hromadná doprava Jindřichův Hradec na období 2016-2025
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování veřejných služeb v přepravě cestujících veřejnou městskou autobusovou dopravou za účelem zajištění dopravní obslužnosti Města Jindřichův Hradec a jeho vybraných místních částí a to na linkách a spojích vymezených v příloze č. 1 návrhu smlouvy v délce trvání 10 let. Předpokládaný rozsah veřejných ...
Poptávám přepravu dlažby
Poptávám přepravu vymývané dlažby. CCa 50m2 z 683 01 Rousínova, Česká republika do Benetice, Světlá nad Sázavou.
Poptávám autodopravu užitkovým vozem
Dobrý den. Poptávám dovoz 1 ks mini autom. pračku z Prahy 7 a chladničku z Prahy 6, vše na adresu Tomanova 971 - 27401 Slaný, okr. Kladno. Děkuji, s pozdravem Mgr. Szabová
Poptávám přepravu pneumatik
Dobrý den, potřebujeme přepravit 2ks pneumatik z Plzně do Sedlčan,okr. Příbram, Středočeský kraj cca 95km. Děkuji.
Dopravní služby
Předmětem veřejné zakázky je zajištění komplexní vnitrostátní pravidelné i nepravidelné pozemní odborné: • přepravy a svozu laboratorních vzorků (chemických i biologických), včetně zdravotnické odborné přepravy léčivých přípravků, krve a jejich složek nebo přepravy dalšího biologického materiálu a přepravy infekčních látek, tzn. nebezpečných ...
Poptávám přepravu invalidního křesla
Potřebuji přepravu mechanického kolečkového křesla z okresu Benešov u Prahy do Ostravy. Váha cca 10-12kg. Kolik by byla cena? Děkuji.
Poptávám přepravu zásilky
Poptávám přepravu dvou balíků z Řešetové Lhoty 2 do Loun.Jedná se o kolo.Vše je zabalené .Kolo je v krabici od kola.Děkuji za odpověď.
Poptávám odvozu nábytku do sběrného dvora
Dobrý den, prosím o nabídku služby a cenu a to za odvoz odpadu, konkrétně se jedná o 3 ks starých postelí z Holčovic-Jelení, okr.Bruntál. Děkuji.
Poptávám vytěžovací službu
Dobrý den, pro navázání dlouhodobé obchodní spolupráce hledáme vytěžoní 5 paletové dodávky FIAT DUCATO 2,3 JTD RV.2012 Slovensko, Česká republika, Evropa.
Poptávám přepravu nábytku
Poptávam odvoz 1 Ks nábytku z centra Prahy na sidlište Bohnice. Hmotnost cca 10 kg, jedná se o starožitny kus nabytku. Předem děkuji za nabídky.
Poptávám přepravu matrací
Přeprava dvou kusů matrací, rozměr 90x200 cm, váha dvou kusů 24 kg. Odvoz z: Chodová Planá. Dovoz: Hronov.
Hledáme dodavatele přepravních služeb
TNT Express Worldwide vyhlašuje výběrové řízení na dodavatele přepravních služeb. Mezinárodní zasilatelská společnost TNT Express Worldwide v rámci rozšiřování a zkvalitňování svých přepravních služeb vyhlašuje výběrové řízení na dodavatele přepravních služeb - doručování a vyzvedávání kurýrních zásilek ve Středočeském kraji. Četnost: Pro ...
Poptávám přepravu zásilky
Vytěžovací doprava Brno-Praha datum naložení 4.12. Brno předání Praha závazně nejpozději 7.12. objem malá paleta váha cca 130 kg
Poptávám dovoz nábytku z prodejny
Odvoz obývací stěny se skladu ASKO Mladá Boleslav, na den pondělí 24 listopadu max. do 16 hodiny. Děkuji.
Poptávám přepravu dubového stolu
Dobrý den, potřebuji odeslat dubový stůl o váze asi 40 kg z Teplic do Ostravy na dobírku, je to možné dráhou? Děkuji.
Poptávám přepravu plastové skluzavky
Dobrý den, poptávám přepravu plastové skluzavky 240cm x 40cm x30cm, váha 10kg z Jeseníku 79001 do Sušice 34201. Kolik by stála uvedena přeprava. Děkuji.
Poptávám dopravu nábytku z prodejny v Malenovicích
Poptávám dopravu nábytku z Aska Malenovice do Hvozdné (stůl, židle,pohovka, dvojpostel) 18km jedna cesta.
Poptávám přepravu nábytku
Prosím potřebuji převoz pohovky / malé/ z Liberce do Rožnova pod Radhoštěm. Dalo by se to a kolik by to stálo ? Děkuji :-)
Poptávám přepravu masivního psacího stolu
Poptávám převoz masivního dřevěného psacího stolu (1m x 2 m, výška 78 cm) z Olomouce do Prahy Hor. Měcholup.
Poptávám přepravu zásilky
Poptávám vyzvednutí zásilky (balík cca 6kg) na pobočce Autobenex Zlín tř.T.Bati 627 od 14hod. do 17hod.23.09.2014, nebo 24.09.2014 od 7hod. do 17hod. balík se poveze do TurboCar s.r.o. U dálnice 620 Velká Bíteš 595 01. Předem děkuji za kladné vyřízení. Martin Liška, Autobenex Zlín.
Karlovarská krajská nemocnice a.s. - rozvoz nemocniční stravy v areálu nemocnice v Karlových Varech
Provádění pravidelné každodenní přepravy věcí v rozsahu přepravních prostředků s pacientskou stravou a použitých přepravních prostředků na pacienstkou stravu z místa odeslání do místa určení v rámci areálu Karlovarská krajská nemocnice a.s., nemocnice v Karlových Varech.
Poptáváme pravidelnou přepravu laboratorních vzorků
Chtěli bychom doručovat do laboratoře GEOtest, a.s. v Brně 1x za 4 dny vzorky, z laboratoře bychom poté chtěli dovézt prázdne vzorkovnice. Hmotnost balíku 6 kg, rozměry 40x25x35 cm. Trasa Luhačovice nebo Slušovice - Brno a zpět do Luhačovic nebo Slušovic. Zašlete nabídku.
Poptávám přepravu nábytku
Poptávám přepravu sedací soupravy: 2ks čalouněné křeslo + 1ks rozkládací gauč (délka 180cm) + konferenční stolek z Jiřetína p/B do Jindřichova Hradce. Sdělte možný termín a přibližnou cenu.
Poptávám přepravu okenních tabulí
Poptávám přepravu dvou samostatných okenních tabulí o rozměru cca 1,8x1,0 m (dvojité sklo), současně přepravu 1 kusu prosklených dveří v dřevěném rámu (cca 1,0x2m) a 1 dřevěný rám cca 3x2m. Jedná se o přepravu ze Zbuzan u Prahy do Rohozné u Jihlavy. Poptávka je urgentní.
Poptáváme přepravu zásilek v ČR a SR
Dobrý deň,   Info: Preprava malých zásielok po Slovensku a Čechách. Hľadám špedičnú spoločnosť na prepravu malých balíkov, po SR a tiež ČR. Jedná sa o balíky o objeme do 10kg. Individuálne sú aj väčšie balíky do 50-60 kg cca 15% objeme balíkov. Tovar je na dobierku. V tomto období posielame viac ako 500 balíkov za mesiac v SR. Nárast mesačný ...