KCVJŠ - Rámcová smlouva na zajištění dopravy, ubytovacích, stravovacích a souvisejících služeb
Uzavření rámcové smlouvy / smluv s jedním uchazečem v členění dle specifikace předmětu VZ. Zadavatel nevylučuje možnost uzavření RS s jedním uchazečem pro každou část VZ samostatně.
Poptávám osobní přepravu za zahraničí
Poptávám osobní přeprava (2 dospělí,1 dítě-7 let). Nástup Srbija -Niš, výstup Česká republika Olomouc (Brno). Termín cca 30.6.2011. Prosím uveďte cenu.
Uzavření rámcové smlouvy na zabezpečení přepravních kapacit-cvičení
Poskytování služby mezinárodní silniční přepravy osob, techniky a materiálu do prostoru cvičení na vzdálenost 3 500 km a zpět.
Poptávám jízdenky do Chorvatska
Poptávám 2 jednosměrné jízdenky do Chorvatska - Zadar. V termínu 20-25.6.2011. Odjezd nejlépe z České Lípy nebo z Prahy.
Poptávám přepravu osob do Bratislavy
Jednorázová přeprava 20-24 osob 13.5.2011 z Ostravy na letiště v Bratislavě k letu ve 12:00. Rozhodující je pro nás cena, ne pohodlí. Každý cestující má pouze jedno zavazdadlo o hmotnosti do 10kg. Přeprava pouze jedním směrem. Přepravce nemusí být z okresu Ostrava, jinak však poptávka zadat nejde.
Zabezpečenie leteniek, cestovných lístkov a komplexných služieb súvisiacich s cestovnými výdavkami
Komplexné a pružné zabezpečovanie cestovných lístkov (leteniek, autobusových, vlakových a iných cestovných lístkov ) a s tým súvisiacich komplexných odborných služieb spojených s cestovnými výdavkami na zahraničných pracovných cestách pre potreby Ministerstva obrany a Ozbrojených síl Slovenskej republiky pri zahraničných pracovných cestách v ...
Poptávám autobusovou zahraniční přepravu
Poptávám přepravce 49 osob do Chorvatska. Z: Krnov-Mohelnice-Brno-Marusici u Makarské a zpět v termínu 9.6.-19.6.
Poptáváme zahraniční autobusovou přepravu
Vážení, prosím o cenovou nabídku autobusové přepravy: Místo dopravy: Holandsko tam a zpět Typ autobusu: bus pro 49 osob Odjezd: 08-05-2011 (nedele) v 7:00 h z Českých Budějovic (Mariánské náměstí – parkoviště) Cesta zpět: ...
Poptávám jízdenky ze zahraničí do ČR
Dobrý den, hledám kontakt na mezinárodní autobusovou a vlakovou přepravu, která zajišťuje dopravu z Prahy do Chorvatska a z Chorvatska do Prahy. Také na cestovní kancelaře, kde se mohou objednat a rezervovat jízdenky pro cestujicí z Chorvatska do Prahy. Děkuji.
Poptávám autobusovou přepravu do Řecka
Prosila bych autobus z Česka do Řecka, 27.12.2010, nebo přibližně v tomto termínu. Děkuji za nabídku
Poptávám jízdenku do Kodaně
Jízdenka Plzeň-Kodaň odjezd 9.12 návrat11.12.201O
Poptávám autobusovou dopravu do Chorvatska
Poptávám dopravu z Brna do Chovatska (Zagrebu) 10.11.2010.
Poptávám autobusovou jízdenku do Dánska
Dobrý den, je možné, abych koupil svému bratrovi, který je v Dánsku jizdenku jako dárek v Brně? Může být jizdenka opačným směrem, tedy z Dánska do Brna a zpět? Kdy je nejblížší volné místo?
Poptáváme zahraniční osobní přepravu
dobrý den, potřebujeme se dopravit do Rijeky CH, dvě osoby. Z Brna. Do Rijeky musíme dorazit 30.7.2010 do 18.00 hod. Děkuji za info.
Poptávám zahraniční autobusovou přepravu
Poptávám autobusovou přepravu z Prahy do Frankfurtu/M. Prosím cenové nabídky.
Poptáváme autobusovou přepravu
Poptávám autobusovou dopravu. Jedná se o dopravu našich klientů do Slovenských lázní a zpět.
Náhradná autobusová doprava v regióne Zvolen
Zabezpečenie náhradnej autobusovej dopravy v čase výluky v jednotlivých okruhoch železničných traťových úsekov v oblasti stredného Slovenska autobusmi s úložným priestorom na prepravu batožín, s kapacitou minimálme 45 miest na sedenie a minimálne 15 miest na státie. Ak je známa, predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Rozpätie hodnôt. Od: ...
Poptávám přepravu minibusem
Poptávám levnou přepravu svatebních hostů minibusem či autobusem i s řidičem z Prahy dne 22.12.2010 v 10.00 do Mariánských Lázní a zpět v 18.00 hodin. Přibližný počet 15osob.
Poptávám přepravu hausbótu
Potřebujeme přepravit Hausboat o délce 12m, z Prahy do Oravská přehrada - Sk Prosím sdělte cenu.
Poptáváme zahraniční autobusovou přepravu
Prosím o kalkulaci -autobus cca 50míst na 19.6.2010, Chrudim-Německo(Frankfurtn./M.)-Chrudim Příjezd Frankfurt 17hod, odjezd z Frankfurtu cca 22hod Děkuji Sokolová
Poptávám autobusovou zájezdovou přepravu
Poptávám přepravu osob a kol z Plzně na Korfu a zpět. Termín 10.9. - 24.9.2010. Počet osob 45 VŠ studentů. Autobus by byl k dispozici v místě pobytu a připraven k místním přesunům. Prosím nabídněte cenu. Uvádějte cenu přehledně(trajekt odděleně) a konečnou. Uvádějte přesný typ autobusu a rok výroby. Děkuji J. Kristan
Poptávám přepravu 10 osob do Itálie
Poptávám dopravu pro 10osob do Itálie-Kalábrie,Scaleo v termínu pobytu od 21.8.2010 do 4.9.2010 návrat směr ČR.
Poptávám autobusovou dopravu z Francie
Hledám spoj autobusem z Nice (Francie) do ČR.
Poptávám přepravu osob a kol do zahraničí
Potřebuji někdy v květnu 2010 přepravit asi 10 osob a10 jízdních kol někde z Čech do Dubrovníku. Prosím o cenu.
Poptávám osobní přepravu do Itálie
Poptávám dopravu 1osoby z ČR do Itálie na den 27.11.2009.