Konferenční a stravovací služby pro konferenci IPOCC 2014
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem prostor a vybavení a zajištění stravovacích služeb pro mezinárodní konferenci IPOCC 2014 konanou ve dnech 18. a 19. 9. 2014.
Zajištění zasedacích místností a občerstvení pro pořádání seminářů v rámci ČR
Zajištění seminářů a informačních panelů pořádaných Českou školní inspekcí v celé ČR (zahrnuje zajištění zasedací místnosti a občerstvení pro účastníky).
Zabezpečenie odborných stretnutí pyrotechnikov Ministerstva vnútra
Predmetom zákazky je materiálne a obsahové zabezpečenie odborných stretnutí pyrotechnikov Ministerstva vnútra Slovenskej republiky s medzinárodnou účasťou vrátane stravovania, ubytovania, dopravy, organizácie priebehu, tlmočenia a materiálneho a technického zabezpečenia v rámci projektu Zvyšovanie bezpečnostnej kapacity týkajúcej sa možnej hrozby ...
Zabezpečenie organizácie 23. stretnutia Homologickej skupiny 2014 v Bratislave
Predmetom zákazky je zabezpečenie ubytovacích, stravovacích služieb a konferenčných priestorov v rámci organizácie 23. stretnutia Homologickej skupiny 2014 v Bratislave
Brno-zajištění školících prostor a stravování
Zajištění školících prostor ve školním uspořádání v kapacitě až 150 osob a stravování účastníků seminářů ve formě oběda a ubytování pro lektory a zaměstnance zadavatele v počtu do 10 osob, dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 28 objednávek na jednom místě ve městě Brně.
Konferencie a workshopy UVP TECHNICOM
Predmetom zákazky je komplexná príprava a zabezpečenie 2 konferencií, 4 workshopov, s medzinárodnou účasťou zameraných na progresívne trendy v rozvoji vedeckých parkov, inovačného výskumu a podnikania, stratégií a metodík regionálneho rozvoja, spolupráca medzi akademickým a podnikateľským sektorom vo výskume a vývoji (PPP aktivity).
Organizácia podujatí v rámci projektu SMAPUDE_LIFE
Organizácia podujatí v rámci projektu SMAPUDE_LIFE v členení: 1. Kompletná organizácia seminára pre partnerské organizácie z projektov LIFE . 2. Kompletná organizácia stáží pre študentov z členských štátov EÚ. 3. Kompletná organizácia poznávacej exkurzie pre záujemcov o členstvo v Ekoklastri do Českých Budějovíc. 4. Kompletná organizácia ...
Poskytnutie stravovania, ubytovania a prenájom priestorov na zabezpečenie vzdelávacích aktivít RABAKA
Predmetom zákazky je poskytnutie komplexnej služby pozostávajúcej z poskytnutia ubytovacích služieb, stravovacích služieb a poskytnutie konferenčných a oudoorových priestorov pre realizáciu vzdelávacích aktivít a zážitkových táborov projektu PRAKTIK Praktické zručnosti cez neformálne vzdelávanie pre územie Nitrianskeho kraja ( územie Nitrianskeho ...
Konferenční a stravovací služby pro mezinárodní vědeckou konferenci IDMS 2014 ReAdMat
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem prostor a vybavení a zajištění stravovacích služeb pro mezinárodní vědeckou konferenci ReAdMat 2014 konanou v termínu 16. – 17. září 2014, v rámci projektu „Výzkumný tým pro pokročilé nekrystalické materiály (ReAdMat)“, reg. č.: CZ.1.07/2.3.00/20.0254.
Hosťovanie Rady pre vedu a technológie NATO 1
Zabezpečenie hosťovanie zasadania Rady pre vedu a technológie (Science & Technology Board NATO) na Slovensku v dňoch 15.9.-19.9.2014, niektoré hotelové priestory budú prenajaté od 13.9.-19.9.2014. Ponúkaná služba bude realizovaná výhradne na území Slovenskej republiky.
Organizačné zabezpečenie školení
Predmetom zákazky je organizačné zabezpečenie školení, konaných v rámci projektu: Pomoc malým a stredným podnikom pri plnení legislatívnych požiadaviek v oblasti chemickej legislatívy. Operačný program: Konkurencieschopnosť a hospodársky rast.
Závěrečná konference projektu Rozvoj a metodická podpora poradenských služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem konferenčních prostor včetně technického vybavení a zajištění občerstvení pro účastníky závěrečné konference projektu OP VK "RAMPS - VIP III" v květnu 2014.
Poskytnutie stravovania, ubytovania a prenájom priestorov na zabezpečenie vzdelávacích aktivít
Predmetom zákazky je poskytnutie komplexných služieb pozostávajúcich z poskytnutia ubytovacích služieb, stravovacích služieb a poskytnutia priestorov pre realizáciu teoretických a praktických vzdelávacích aktivít národného projektu podľa požiadaviek verejného obstarávateľa určených v súťažných podkladoch.
Konferenční a ubytovací služby pro Jazykový kurz 2014
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem prostor včetně vybavení a zajištění stravovacích a ubytovacích služeb pro Jazykový kurz 2014, konaný ve dnech 14. – 18. 7. 2014.
Konferenční a ubytovací služby pro Jazykový kurz 2014
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem prostor včetně vybavení a zajištění stravovacích a ubytovacích služeb pro Jazykový kurz 2014, konaný ve dnech 14. – 18. 7. 2014.
Dodávka jídla a konferenční služby
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí stravovacích služeb – zajištění dodávek jídla a doplňkových konferenčních služeb pro workshopy, semináře, konference, kurzy a další akce konané v rámci projektů OP VK a OP VaVpI a z dalších zdrojů zadavatele, na základě rámcové smlouvy s jedním uchazečem na dobu od data uzavření smlouvy do 30.9.2015. ...
Konferenční a ubytovací služby pro databázový kurz
Předmětem plnění veřejné zakázky pronájem prostor včetně vybavení a zajištění stravovacích a ubytovacích služeb pro účastníky databázového kurzu v termínu 17. – 21. 2. 2014.