Poptávám rekreaci v Chorvatsku
Poptávám dovolenou: 7.9.2015 - 14.9.2015, Chorvatsko - Rovinj - Valdaliso, pro 8 osob.
Zabezpečenie leteckej prepravy osôb pri zahraničných služobných cestách
Predmetom zákazky je zabezpečenie leteckej prepravy osôb pri zahraničných služobných cestách pre potreby Dopravného úradu v dohodnutej kvalite, rozsahu a najnižšej cene, podľa požiadaviek verejného obstarávateľa. Verejný obstarávateľ požaduje priebežné a pružné zabezpečovanie leteniek a súvisiacich služieb, prioritným miestom odletu je ...
Poptáváme osobní dopravu do Chorvatska
Poptáváme přepravu dvou osob Karlovy Vary - Biograd na Moru (Chorvatsko), termín odjezdu: 29.05 015. Termín odjezdu zpět 06.06 015. Děkujeme.
Poptávám zájezd do Chorvatska
Hledám ubytování v středním nebo jižním Chorvatsku pro jednu osobu v hotelu s polopenzí, vlastní sociální zařízení podmínkou, termín - konec srpna - začátek září. Na dobu 14 dní, doprava autobusem.
Poptáváme zajištění studijní cesty žáků ZŠ do Anglie
Hledáme agenturu pro kompletní zajištění studijní cesty pro žáky ZŠ do zahraničí. Potřeba: zajistit anglickou školu na cca 5dnů dopoledne, stačí dvě hodiny denně, program s průvodcem v odpoledních hodinách, návštěva pamětihodností, zajištění stravy v hostitelských rodinách, doprava s pojištěním. Skupina cca 20 žáků ve věku 12-15let a dvě dospělé ...
Ozdravné pobyty dětí ZŠ městského obvodu Poruba v roce 2016
jedná se o zajištění ozdravných pobytů dětí a jejich doprovodu v celkovém počtu 1929 osob. Zakázka je rozdělena na 3 části plnění - dílčí plnění dle velikosti kapacity ubytovacího zařízení. Ozdravné pobyty se uskuteční v období leden až duben 2016.
Zabezpečenie leteckej prepravy a ostatných súvisiacich služieb
Predmetom zákazky je komplexné poskytovanie služieb spojených so zabezpečovaním leteniek a s tým súvisiacich služieb, v dohodnutej kvalite, rozsahu a cene podľa požiadaviek verejného obstarávateľa s možnosťou využívania služieb bez územného obmedzenia do celého sveta a tiež na tuzemské pracovné cesty, a to na základe jednotlivých požiadaviek / ...
Poptávám zájezd do Slovinska
Prosím o informaci, zda pořádáte zájezdy do Slovinska - termální lázně.
Poptávám ubytování v Německu
Dobrý den, poptávám nenáročné ubytování na 6 nocí pro 2 osoby - 15.-21.6.2015, v Německou - v kraji Baden Baden, popř. Freiburg apod. Podmínkou je jednorázové zaplacení ceny noclehu pro 2 osoby formou faktury FKSP. Děkuji.
Ozdravné pobyty dětí ZŠ městského obvodu Poruba v roce 2015 - II.
jedná se o zajištění 3.turnusů ozdravných pobytů dětí a jejich doprovodu v celkovém počtu 269 osob. Ozdravné pobyty se uskuteční v období listopad až prosinec 2015.
Poptávám průvodcovské služby
Poptávám průvodcovské služby v Karlových Varech pro skupinu asi čtyřiceti osob 12. resp. 11. srpna odpoledne. Děkuji. Jan Vavrečka
Poptávám cyklistický zájezd do Itálie
Měla bych zájem o cyklistický zájezd do itálie, v termínu od 8.7. do 14.7. díky za info.
Komplexné zabezpečenie výprav SZKNDV
Predmetom zákazky je komplexné zabezpečenie členov Slovenského zväzu kanoistiky na divokej vode na medzinárodných športových podujatiach, vrátane zabezpečenia prepravy športového vybavenia (kajaky), zabezpečenia ubytovania a prepravy osôb a tovaru v cieľovej destinácie.
Zabezpečenie rekondičných pobytov pre dôchodcov
Predmetom zákazky je zabezpečenie rekondičných pobytov pre dôchodcov. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptávám lyžařský zahraniční zájezd
Dobrý den, poptávám prosím lyžování v Italii či Tyrolsku od 5.3 do 8.3.2015 4 členná rodina 2 dospělí 2 děti 12 a 16 let, doprava vlastní. Děkuji.
Realizace press tripů pro zahraniční novináře
Předmětem této veřejné zakázky je zvýšení propagace jednotlivých regionů ČR formou organizovaných press tripů pro zástupce zahraničních médií. Cílem je představit turistické atraktivity daného regionu a spojit cestu s návštěvou vybrané významné kulturní / sportovní akce v daném regionu. Předmět zakázky zahrnuje: Komplexní služby pro zahraniční ...
Poptávám dopravu do Chorvatska
Prosím o vyhledání dopravce a spoje do Chorvatska z Prahy do Baška Voda 4.9.2015 a zpět, 12.9.2015 pro 2 dospělé osoby. Děkuji.
Zabezpečenie leteckej prepravy osôb pri pracovných cestách pre potreby Ministerstva zdravotníctva SR
Predmetom zákazky je komplexné poskytovanie služieb spojených so zabezpečovaním leteniek a s tým súvisiacich služieb v dohodnutej kvalite, rozsahu a cene podľa požiadaviek verejného obstarávateľa. Podrobnosti sú uvedené v súťažných podkladoch verejného obstarávateľa.
Služby cestovných kancelárií, medzinárodné letenky, cestovné lístky a súvisiace služby
Predmetom tejto zákazky je vystavenie a dodanie medzinárodných leteniek, lístkov na vlak a autobus pri zahraničných pracovných cestách zamestnancov ÚJD SR, vrátane súvisiacich služieb. Verejný obstarávateľ požaduje priebežné a pružné zabezpečovanie leteniek a súvisiacich služieb, prioritným miestom odletu je Bratislava. V prípade ak nie je možné ...
Zabezpečenie prepravy osôb
Predmetom zákazky je komplexné poskytnutie služieb spojených so zabezpečením prepravy osôb a s tým súvisiacich služieb, v dohodnutom čase, v dohodnutej kvalite, rozsahu a cene podľa požiadavky verejného obstarávateľa. Podrobnosti o predmete zákazky sú uvedené v súťažných podkladoch pre toto verejné obstarávanie.
Zájezdy, Německo
Hledám přímého dodavatele atraktivních zájezdů (krátkodobá dovolená s wellness atd.) v ceně do 365 Euro na osobu v celém Česku. Velmi důležité je německy mluvící personál!
Zabezpečenie leteniek
Predmetom zákazky je zabezpečenie leteniek a služieb súvisiacich s leteckou prepravou osôb do zahraničia pre zahraničné pracovné cesty pracovníkov Žilinskej univerzity v Žiline. Verejný obstarávateľ požaduje od uchádzača zabezpečenie cestovných lístkov leteniek a služieb súvisiacich s leteckou prepravou. Podrobnosti sú uvedené v súťažných ...
Letenky a komplexné služby spojené s leteckou prepravou osôb pri pracovných cestách
Predmetom obstarávania je poskytnutie a dodania služieb spojených s leteckou prepravou osôb pri zahraničných a tuzemských pracovných cestách, ktoré zahŕňa: 1.zabezpečenie leteniek: a)okamžitá rezervácia leteniek v dohodnutej triede, b)vystavenie a doručenie leteniek kuriérom alebo elektronicky v dohodnutých termínoch na určené ...
Poptávám zájezd do Holandska
Poptávám zájezd do Holandska autobusem.
Hledáme hotely se školicími prostory
Naše společnost připravuje celosvětové školící tourné ve spolupráci s velvyslanectvími po celém světě a z toho důvodu poptáváme hotely a školící prostory po celém světě z kapacitou 100 a více míst pro zajištění školení. Seznam města najdete na www.ideaexport.com. Detail poptavky najdete na www.ideaexport.com v sekci nákup.