Poptávám týdenní autobusový zájezd
Dobrý den, poptávám týdenní autobusový zájezd.
Poptávám dovolenou na Slovensku
Dobrý den, hledáme dovolenou v termálech na Slovensku v období 20.6.- 29.6.2016 se zajištěnou dopravou z Jablonce či Liberce.
Poptávám služby cestovní kanceláře
Poptávám zájezd do Chorvatska, termín 16.6 - 3.7., doprava autobusem z Frýdku - Místku, polopenze, 4 osoby.
Zabezpečenie služieb leteckej prepravy pre zahraničné a tuzemské pracovné cesty
Predmet zákazky bude zahŕňať zabezpečenie komplexných služieb leteckej prepravy pre potreby verejného obstarávateľa s možnosťou využívania služieb bez územného obmedzenia do celého sveta a tiež na tuzemské pracovné cesty. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, ako aj postup objednávania a poskytovania služieb leteckej prepravy je upravený v ...
Letecké dopravné služby
Predmetom tejto zákazky na poskytnutie služby je pružné, priebežné a komplexné zabezpečenie leteckých dopravných služieb - leteniek a s tým súvisiacich služieb, ostatných cestovných lístkov (autobusové, vlakové, lodné a trajektové cestovné lístky), a to v dohodnutej kvalite, rozsahu a najnižšej cene, pre poslancov Národnej rady Slovenskej ...
Tour operátor, Vietnam, Indočína
Jsme Tour Operator z Vietnamu a Indočíny zaměřený na obchodní cesty a prázdninové cestování. Rádi bychom navázali spolupráci s obchodními partnery pro potřeby jejich zákazníků, kteří chtějí navštívit náši destinaci - Vietnam, Kambodža, Los & Myanmar Prosím, neváhejte nás kontaktovat pro tyto služby. S pozdravem Tan Robert. Dir. Biz. ...
Zabezpečenie leteckej prepravy osôb, cestovných lístkov a ostatných služieb
Predmetom zákazky je komplexné zabezpečenie leteckej prepravy a s tým súvisiacich služieb, ostatných cestovných lístkov (autobusové, vlakové, lodné a trajektové cestovné lístky) pre zamestnancov Technickej univerzity vo Zvolene a pre ňou určené osoby pri zahraničných pracovných cestách.
Zajištění služeb spojených se zabezpečením zahraničních styků
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy se 3 uchazeči na zajištění služeb spojených se zabezpečením zahraničních styků Ministerstva zdravotnictví České republiky (dále jen „MZČR“ nebo „ministerstvo“), tj. zahraničních pracovních cest zaměstnanců ministerstva a dalších osob ministerstvem pověřených a přijetí zahraničních subjektů ...
Zajištění služeb spojených se zabezpečením zahraničních styků
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy se 3 uchazeči na zajištění služeb spojených se zabezpečením zahraničních styků Ministerstva zdravotnictví České republiky (dále jen „MZČR“ nebo „ministerstvo“), tj. zahraničních pracovních cest zaměstnanců ministerstva a dalších osob ministerstvem pověřených a přijetí zahraničních subjektů ...
Hledáme průvodce pro autobusový zájezd do Drážďan
Poptáváme průvodce pro autobusový zájezd do Drážďan. Děkuji.
Poptávám zájezd k moři
Poptávám zájezd k moři, nejlevnější destinace, ne Itálii, Bulharsko, Turecko. Letecky nebo busem, polopenze nebo All inklusive, termín září- říjen, hotel. Dva dospělí a dítě do12let. Děkuji.
Poptávám dovolenou v Itálii
Hledám dovolenou v apartmánu, 2+2 děti /do 12 let/ severní Itálie. Od konce července do srp. na 8-10 nocí. Autem a bez stravy. Blízko moře, jsme důchod. věku. Děkuji.
Poptávám služby cestovní kanceláře
Poptávám dovolenou pro dvě osoby na srpen, či září.Bulharsko,Chorvatsko,ubytování v hotelu, kousek na pláž, inklusive na krátkou dobu 6-8 dní. Doprava pokud možno autobusem do ceny 15000kč. Děkuji předem za informace.
Výběr dodavatele letenek a služeb s tím spojených
Předmětem veřejné zakázky je zajišťování letenek a služeb s tím souvisejících pro pracovní cesty zaměstnanců zadavatele.
Komplexné poskytovanie služieb spojených so zabezpečovaním dopravných cenín
Poskytovanie služieb zabezpečovania dopravných cenín súvisiacich s cestovaním zamestnancov verejného obstarávateľa pravidelnou verejnou dopravou v dohodnutej kvalite, rozsahu a termínoch a ich doručovanie na miesto a v termínoch určených verejným obstarávateľom.
Poptáváme zájezd na Sardinii
Poptáváme zájezd na Sardinii. Jsme 4 spřátelené rodiny (15 osob). Hledáme ubytování na Sardinii v termínu po 18.7 – čt 28.7.2016 (10 nocí). Naše představy a požadavky: 1. Ubytování ve 4 apartmánech s kuchyní (v bezprostřední blízkosti) a to 3x trilo a 1x bilo (nebo 2x trilo a 2x bilo) nebo v 1 domě (se 4 apartmány s kuchyní nebo min. 6 ložnic ...
Zabezpečenie leteniek, ubytovania a ďalších služieb súvisiacich s leteckou prepravou osôb
Predmetom obstarávania je zabezpečenie leteniek, služieb súvisiacich s leteckou prepravou osôb a ubytovania v mieste pobytu pri zahraničných a tuzemských pracovných cestách zamestnancov Univerzity Pavla Jozefa Šafárika v Košiciach.
Poptávám ubytování na horách
Poptávám ubytování pro 8 osob (4 dvoulůžkové pokoje) v českých příhraničních horách, v blízkosti vleků či lanovek pro sjezdové lyžování, v termínu pátek 19.2. - pondělí 22.2.2016 (nebo náhradní termín) čtvrtek 18.2. - neděle 21.2.2016. Děkuji.
Zabezpečenie leteniek a služieb súvisiacich s leteckou prepravou osôb do zahraničia
Predmetom verejnej súťaže je zabezpečenie leteniek a poskytovanie bezplatných služieb spojených s leteckou prepravou zamestnancov verejného obstarávateľa pri zahraničných pracovných cestách.
Ubytovanie SF v zahraničí
Predmetom zákazky je zabezpečenie hotelového ubytovania a služieb pre Slovenskú filharmóniu a Slovenský filharmonický zbor v zahraničí ( Brusel, Rím )
Poptávám osobní přepravu
Poptávám dopravu 5 osob se zavazadly z Plzně do Chorvatska do Crikvenice 1.7.2016 a zpět 9.7.2016 do Plzně. Děkuji za odpověť.
Poptávám cestu kolem světa
Cesta kolem světa, letecky 2016.
Cestovní a ubytovací služby
Předmětem veřejné zakázky je zajištění tuzemských i zahraničních cestovních, ubytovacích a dalších služeb pro zaměstnance Zadavatele, zejména: zajištění letecké, autobusové, vlakové či jiné přepravy osob, zajištění ubytování, zajištění účasti na konferencích (včetně zajištění občerstvení), zajištění nájmu osobních automobilů, vyřízení potřebných ...
Obstaranie leteniek a ubytovania pri zahraničných služobných cestách
Komplexné poskytovanie služieb spojených so zabezpečovaním leteniek, ubytovania a súvisiacich služieb pri zahraničných služobných cestách v dohodnutej kvalite a rozsahu podľa požiadaviek verejného obstarávateľa.
Poptávám zájezd do Maďarska
Poptávám týdenní pobyt pro 2 osoby s polopenzí v červnu 2016 v termálních lázních Bük, Maďarsko. Prosím o ubytování poblíž lázní. Děkuji za nabídku.