Odtahy vozidel ve veřejném zájmu na území města Brna
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení odtahů vozidel ve veřejném zájmu (blokové čištění, atd.) dle §19 zák.13/97 Sb., v platném znění, včetně poskytnutí vlastních dostatečně kapacitních parkovacích ploch na území města Brna pro umístění odtažených vozidel.
Provádění odtahů vozidel ve městě Brně
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky na služby je provádění odtahů vozidel tvořících překážky silničního provozu ve městě Brně dle zák. č. 361/2000 Sb., o silničním provozu a dle zák. č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, za splnění podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Odtahy vozidel - Statutární město Prostějov
Předmětem zakázky je provádění odtahů motorových vozidel tvořících překážku provozu a dále vozidel nedovoleně parkujících na vyhrazených parkovištích, a to na pozemních komunikacích ve vlastnictví Statutárního města Prostějova a na katastrálním území Statutárního města Prostějova, a jejich bezpečné uložení a výdej majitelům.
Odtahy motovorých vozidel
dle oznámení o zahájení zadávacího řízení na veřejných internetových stránkách a profilu zadavatele
Pravidelný servis, údržba a oprava osobných motorových vozidiel ÚBBSK
Predmetom zákazky je poskytovanie pravidelného servisu, údržby a opráv osobných motorových vozidiel Úradu BBSK vrátane poskytnutia odťahovej služby. Jedná sa o vozidlá značky Škoda modelového radu Superb, Octávia, Fóbia, Felícia a o vozidlá značky Volkswagen modelového radu Transporter, Passat, Bora, Golf, Polo.
Odtah a úschova vozidel a ekologická likvidace autovraků
Předmětem zakázky je odtah vozidel na území statutárního města Liberec, jejich úschova, vydávání nebo ekologická likvidace. Podrobnosti uvedeny v zadávací dokumentaci.
Rámcová kupní smlouva na dodávky osobních vozidel a rámcová smlouva na poskytování servisu
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na dodávky je uzavření rámcové smlouvy na dodávky osobních vozidel včetně dopravy na místo plnění a poskytování jejich záručního a pozáručního servisu a opravárenských prací, včetně poskytování služeb autobazaru a odtahové služby.
Poptávám odtahovou službu
Poptávám odtah nepojízdného automobilu SUV z Brna do Moravského Berouna, váha 1850kg. Prosím o zaslání cenové nabídky. Platí do vymazání.
Odtahy vozidel ve městě Brně
Předmětem veřejné zakázky je provádění odtahů vozidel tvořících překážky silničního provozu ve městě Brně dle zák. č. 361/2000 Sb., o silničním provozu , na základě výzev policie k provedení odtahu, odstavení vozidel na odstavné ploše zadavatele, zajištění fotodokumentace stavu vozidel, zajištění výdeje odtažených vozidel jejich vlastníkům a ...
Odtahy a uložení motorových vozidel v rámci Olomouckého kraje
zajištění odtahů a uložení motorových vozidel nařízených příslušníky Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje a jeho územních pracovišť
Odtahy a uložení motorových vozidel v rámci Olomouckého kraje
zajištění odtahů a uložení motorových vozidel nařízených příslušníky Krajského ředitelství policie Olmouckého kraje a jeho územních pracovišť-
Zajištění odtahů a skladování motorových  vozidel v rámci Olomouckého kraje
Zajištění odtahů a skladování motorových vozidel pro potřeby zadavatele a jeho územních odborů Olomouc, Přerov, Prostějov, Jeseník a Šumperk vlastními prostředky uchazeče v prostorách firmy uchazeče do doby jejich předání vlastníkům - provozovatelům nebo k dalšímuj opatření příslušnému orgánu či úřadu
Výkon odtahové služby
Předmětem plnění veřejné zakázky je výkon smluvní odtahové služby na základě operativních požadavků ze strany Správy služeb hl. m. Prahy při výkonu práv a povinností vlastníka pozemních komunikací na území hl. m. Prahy.
Poptávám dovoz nepojízdného vozu ze zahraničí
Odvoz nepojízdného vozidla VW Caravella - porucha převodovky z Otta (Norsko) do Stříbra (ČR). Vzdálenost cca 1750 km.
Poptávám odtahovou službu
Poptávám odtahovou službu - na odtah osobniho vozu kombi z Radotina do Radlické ulice Praha 5 . Vůz je nepojízdný, nutný naviják.
Poptávám odtah osobního vozu
Dobrý den, poptávám odtah - dovoz os.automobilu z Prahy do Orlové. Váha vozu cca 1500 kg, nakládka od 10 do 17 hodin, vykládka po dohodě kdykoliv. Termín realizace: co nejdříve.
Poptávám odtah nového nákladního vleku
Poptáváme přitažení nákladního sklápěcího vleku z D-97525 Swebheim tzn. tandem oko 50mm, hmotnost prázdného vleku 3,5t. Vozidlo má STK a SPZ, jedná se o nákup nového vleku.
Poptáváme odtah autovraku  Avia
Poptávám firmu na odtah Avie (bez motoru - vrak) z Prahy 4 -Spořilov do Českého Brodu. Kontakt pouze telefonicky.
Hledám dopravu porouch. mikrobusu z Rakouska
Poptávám dopravu porouchaného mikrobusu Citroen Jumper z rakouského města Leibnitz do Písku. Leibnitz je za městem Graz, směrem na Spielfeld, tedy slovinské hranice. celková délka 4.655, šířka 1998, výška 2.150 rozvor 2850, provozní hmotnost 2030,-kg.