Nákup užitkových vozidel
Předmětem veřejné zakázky je: Dodávka níže uvedených 7 ks užitkových vozidel do 3,5 tuny dle specifikací a technických požadavků do daného místa dodání. Technické požadavky na plnění jednotlivých částí zakázky jsou uvedeny v Příloze č. 1: Technická specifikace užitkových vozidel. Předmět plnění musí vyhovovat bezpečnostním standardům, jejichž ...
Dodávka 2 ks vozidel kategorie M1 - MT
Předmětem zakázky je dodávka 2 ks vozidel kategorie M1 - MT a příslušenství a to včetně dopravy na místo předání. Vozidla a na nich upevněné prvky musí být schváleny pro provoz na pozemních komunikacích. Předmět plnění veřejné zakázky je podrobně specifikován v příloze Technická specifikace - požadavek zadavatele, která tvoří přílohu č. 1 výzvy k ...
Nákup sanitních vozidel 2022 II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks sanitních vozidel převozového typu A2 včetně zdravotnické techniky pro režim DNR a 1 ks sanitního vozidla převozového typu A2 s pohonem všech kol včetně zdravotnické techniky pro režim DNR.
Zberové vozidlo
Predmetom zákazky je modernizácia zberného dvora a obstaranie materiálno-technického vybavenia na podporu triedeného zberu v meste Nemšová. Časť č. 1 Zberové vozidlo (Logický celok č. 1) Časť č. 2 Prenosná nájazdová automobilová váha (Logický celok č. 2) Časť č. 3 Skladový kontajner so záchytnou vaňou (Logický celok č. 3)
Dodávka sanitního vozidla
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka sanitního vozidla XXL pro Krajskou nemocnici T. Bati a.s. Vozidlo musí splňovat nařízení vlády č. 173/2016 Sb., o stanovení závazných zadávacích podmínek pro veřejné zakázky na pořízení silničních vozidel. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 - Technická specifikace.
Obnova vozového parku Charita Sušice
Předmět plnění veřejné zakázky jsou dodávky osobních vozidel. Veřejná zakázka je ve smyslu § 35 Zákona rozdělena na 3 části dle jednotlivých typů vozidel,
Dodávka motorových vozidiel pre ZsVS, a.s.
Obstaranie motorových vozidiel pre potreby ZsVS, a.s. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky sa nachádza v prílohách súťažných podkladov.
ZZS Zlínského kraje - páté vozidlo pro MU - 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho speciálního vozidla určeného k zajišťování zázemí a plné logistické podpory pro mimořádné události s hromadným postižením zdraví.
Dodávka technologických vozidel do 3,5 t a nad 5 t
Dodávka 4 technologických vozidel kategorie N1 a N2 s pohonem kol 4x2, včetně zaškolení 8 pracovníků zadavatele.
ZZS Jihomoravského kraje - vozidlo pro MU v nepřístupném terénu - 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového speciálního sanitního vozidla do nepřístupného terénu pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihomoravského kraje, příspěvkovou organizaci, a to v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací a jejími přílohami. Součástí dodávky je poskytnutí veškeré dokumentace nezbytné k přihlášení a provozu ...
Nákup vozidel pro ČT
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup vozidel pro přepravu televizních štábů a televizní techniky pro výrobu pořadů ČT v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací.
Dodávka 2 ks speciálních vozidel pro hromadné neštěstí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks speciálních vozidel pro hromadné neštěstí pro ZZS KHK.
ZZS Zlínského kraje - čtvrté vozidlo pro MU - 2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka jednoho speciálního vozidla určeného k zajišťování zázemí a plné logistické podpory pro mimořádné události s hromadným postižením zdraví.
Sanitní vůz dopravní
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 kusů sanitních vozidel pro přepravu pacientů pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihočeského kraje v souladu se zadávacími podmínkami a v rozsahu technické specifikace předmětu dodávky.
ZZS Plzeňského kraje - sanitní vozidlo pro MU - 2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks sanitního vozidla RZP ambulance typu B vybaveného vyjímatelným kontejnerovým systémem pro přepravu zdravotnického vybavení pro řešení MU s HPO dle specifikace uvedené zadavatelem.
Pořízení sanitních vozidel RLP pro ZZS JmK
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 ks nových sanitních vozidel RLP typu B podle ČSN EN 1789 s globální homologací včetně účelové a zdravotnické zástavby pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihomoravského kraje, příspěvkovou organizaci. Podrobná technická specifikace poptávaných vozidel je součástí zadávací dokumentace.
Dodávka sanitních vozidel RZP 2022
Veřejná zakázka je realizována v rámci projektu „Posílení vybavení Zdravotnické záchranné služby Karlovarského kraje“, CZ.06.6.127/0.0/0.0/21_120/0016321, podpořeného v rámci reakce Unie na pandemii COVID-19 z Integrovaného regionálního operačního programu, prioritní osa 06 React-EU. Předmětem veřejné zakázky je dodávka 5 nových sanitních vozů ...
Pořízení automobilů pro vybrané sociální služby Charity Starý Knín
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka: - 13 ks nových SUV/crossover vozidel s plug-in hybridním pohonem (elektro - benzín) kategorie M1 a - 2 ks nových vícemístných vozidel s plug-in hybridním pohonem (elektro - benzín) kategorie M1 pro Charitu Starý Knín. Vozidla budou sloužit především k poskytování sociální péče (dovozy obědů, nákupů, ...
Úžitkové vozidlo do 3,5 t furgón, 3 miestny
Predmetom zákazky je dodanie úžitkového vozidla do 3,5 t furgón 3 miestneho v počte 2ks vrátane dopravy do sídla Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja.
SMV pro S03 I  5001/2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 15 kusů nových vozidel jedné tovární značky v provedení combi a 2 kusy nových dodávkových vozidel.
Dodávka osobního dodávkového vozu pro Charitu Litoměřice
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks osobního dodávkového vozu na elektrický nebo pluq-in hybridní pohon (PHEV) kategorie M1 splňující emisní limit CO2 do 95 g/km. Podrobná technická specifikace a požadavky na výbavu jsou uvedeny v příloze č. 4 zadávací dokumentace.
Dynamický nákupní systém na dodávky osobních a užitkových vozidel
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému (dále také jen jako „DNS“) dle ustanovení § 138 a násl. na dodávku osobních a užitkových vozidel dle potřeb zadavatele. Osobní vozidla definuje zadavatel jako motorová vozidla, která mají nejméně čtyři kola a používají se pro dopravu osob, mají nejvýše osm míst k přepravě osob ...
Úžitkové vozidlo do 3,5 t furgón 7 miestny
Predmetom zákazky je dodanie úžitkového vozidla do 3,5 t furgón 7 miestného v počte 5ks vrátane dopravy do sídla Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja.
Dodávka dvou vozidel se sanitní zástavbou
Dodávka dvou nových, dosud nepoužívaných vozidel se sanitní zástavbou pro přepravu osob (pacientů)
Viacúčelové vozidlo
Predmetom zákazky je dodanie viacúčelového vozidla na zabezpečenie celoročnej údržby chodníkov a ciest, vrátane výmenných nadstavieb pre viacúčelové vozidlo. Obstarávateľ požaduje od uchádzača uviesť parametre ním ponúkaného viacúčelového vozidla, vrátane výmenných nadstavieb a to vrátane uvedenia výrobnej značky a typového označenia. Bližšia ...