Pořizování elektrických osobních a užitkových vozidel pro Skupinu ČEZ
Předmětem plnění jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v rámci zavedeného DNS budou dodávky elektrických osobních kategorie M1 a užitkových vozidel kategorie N1 pro účely obnovy a případného dalšího rozšíření vozového parku Skupiny ČEZ. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Pořízení automobilů pro vybrané sociální služby Charity Starý Knín II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks nových SUV/crossover vozidel s plug-in hybridním pohonem (elektro - benzín) kategorie M1 pro Charitu Starý Knín. Vozidla budou sloužit především k poskytování sociální péče (dovozy obědů, nákupů, odvoz a dovoz prádla klientům, přeprava klientů atd.) klientům Charity Starý Knín. Blíže viz ZD.
Nákup elektromobilů pro sociální služby Zlínského kraje II
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky je dodávka 2 kusů elektrických osobních automobilů a poskytnutí souvisejících služeb (část 1. dodávka 1 kusu, část 2. dodávka 1 kusu). Předmět veřejné zakázky je dále vymezen v přílohách této zadávací dokumentace 1a, 1b - Obchodní podmínky.
Rozvoj infrastruktury KHS Olomouckého kraje - osobní automobily
pořízení 2 ks osobních vozidel do 3,5 t pohon 4 x 4 naftový motor pořízení 2 ks osobních vozidel do 3,5 t pohon 4 x 2 benzínový motor
Rozvoj infrastruktury KHS Olomouckého kraje - osobní automobily
pořízení 2 ks osobních vozidel do 3,5 t pohon 4 x 4 naftový motor pořízení 2 ks osobních vozidel do 3,5 t pohon 4 x 2 benzínový motor
Prenájom vozidiel
1. Predmetom zákazky je prenájom vozidiel vrátane poskytnutia súvisiacich služieb (ďalej len "predmet zákazky"). Predmet zákazky je rozdelený na štyri (4) samostatné časti. 2. Predmetom každej Časti predmetu zákazky je prenájom jedného (1) motorového vozidla na obdobie 300 dní.
Pořízení nízkoemisních vozidel
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových, nepoužitých, nepoškozených a plně funkčních osobních motorových vozidel s nízkoemisním pohonem pro potřeby a účely Oblastní charity Havlíčkův Brod.(dále: „vozidlo OCH HB“ a „dodávka vozidla OCH HB“).
Pořízení elektromobilů pro zajištění sociálních služeb BONA, o.p.s.
Zadavatel hodlá pořídit celkem 9 osobních elektromobilů ve 3 velikostních kategoriích (4 běžné, 3 větší, 2 velkoprostorové - dodávky), přesná specifikace viz příloha č. 2 zadávací dokumentace. Každá velikostní kategorie představuje jednu část zakázky. Nabídku je možné podat společně pro všechny části.
Centrální nákup osobních vozidel 2022
Předmětem veřejné zakázky je centralizovaný nákup 21 kusů osobních vozidel kategorie M1 pro centrálního zadavatele a pověřující zadavatele.
Automobil SUV s hybridným pohonom
Predmetom zákazky je nákup jedného automobilu SUV s hybridným pohonom a nákup 2 kusov automobilov s plug-in hybridným pohonom, určených na prepravu vedúcich predstaviteľov ministerstva obrany a generálneho štábu.
Rámcová dohoda - velitelsko - štábní vozidla
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na dodávku 5 ks velitelsko-štábních vozidel.
SMV pro S03 SI - 5001/2022
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového motorového vozidla v provedení MPV.
Dodávka elektromobilu pro ADCH Praha
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka jednoho kusu předváděcího elektromobilu. Bližší specifikace parametrů je uvedena v bodě 5 a v příloze č. 3 této zadávací dokumentace. Jedná se o minimální technické parametry stanovené zadavatelem pro předmět zakázky.
Pořízení nízkoemisních vozidel
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových, nepoužitých, nepoškozených a plně funkčních osobních motorových vozidel s nízkoemisním pohonem pro potřeby a účely Oblastní charity Havlíčkův Brod.(dále: „vozidlo OCH HB“ a „dodávka vozidla OCH HB“).
Referentské vozidlá pre potreby oblastí
Predmetom zákazky je dodanie referentských vozidiel pre potreby oblastí v počte 4ks vrátane dopravy do sídla Správy a údržby ciest Prešovského samosprávneho kraja.
Pořízení nízkoemisních vozidel - III
Předmětem této VZ je dodávka nových, nepoužitých, nepoškozených a plně funkčních osobních motorových vozidel s elektrickým či nízkoemisním pohonem (elektřina/benzín) pro potřeby a účely Handicap centrum Srdce, o.p.s.
Dodávka osobních vozidel zajišťující obnovu vozového parku Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů nových osobních vozidel pro Městskou policii hl. m. Prahy. Součástí předmětu plnění je i přeprava do místa plnění.
Ekologická vozidla pro sociální služby ADCH Praha - elektromobily
Předmětem plnění je pořízení 4 ks nových a nepoužitých osobních elektromobilů v souvislosti s realizací akce „Ekologická vozidla pro sociální služby ADCH Praha - elektromobily“ podrobně popsáno v Technické specifikaci předmětu plnění, která je součásti této zadávací dokumentace a tvoří přílohu č. 1 Tabulka specifikace předmětu plnění“.
Ekologická vozidla pro sociální služby ADCH Praha - vozidla s hybridním pohonem
Předmětem plnění je pořízení 6 ks nových a nepoužitých vozidel s hybridním pohonem v souvislosti s realizací akce „Ekologická vozidla pro sociální služby ADCH Praha - vozidla s hybridním pohonem“ podrobně popsáno v Technické specifikaci předmětu plnění, která je součásti této zadávací dokumentace a tvoří přílohu č. 1 Tabulka specifikace předmětu ...
Ekologická vozidla pro sociální služby ADCH Praha - vícemístné vozidlo
Předmětem plnění je pořízení 1 ks nového a nepoužitého vícemístného vozidla v souvislosti s realizací akce „Ekologická vozidla pro sociální služby ADCH Praha - vícemístné vozidlo“ podrobně popsáno v Technické specifikaci předmětu plnění, která je součásti této zadávací dokumentace a tvoří přílohu č. 1 Tabulka specifikace předmětu plnění“.
Dodávka 12 metrových nízkopodlažních městských autobusů
Předmětem plnění Veřejné zakázky je uzavření Smlouvy o dodávkách vozidel mezi Zadavatelem a vybraným dodavatelem na dobu určitou, a to do roku 2025 od nabytí účinnosti smlouvy. Předmětem Smlouvy o dodávkách vozidel je tedy následující plnění předmětu Veřejné zakázky: - výroba a dodávka 12-ti metrových nízkopodlažních městských autobusů - ...
Pořízení vícemístného vozidla 2022
Předmětem veřejné zakázky je koupě motorového vozidla kategorie M1 pro přepravu méně než 10 lidí
Dodávka osobních vozidel
Dodávka osmi (8) kusů nových vozidel kategorie M1.
Automobily s hybridným pohonom typu SUV pre HZS
Predmetom zákazky je nákup 20 ks osobných automobilov typu SUV s hybridným pohonom (HEV) vrátane doplnkov ako svetelné a zvukové výstražné zariadenie pre skrytú montáž, set polepov HZS (označenie príslušnosti k HZS), montáž montážnej sady pre inštaláciu vozidlovej rádiostanice, kompresor na 12 V, prenosné svietidlo, ťažné zariadenie a sada ...
Nákup osobních automobilů nižší a vyšší střední třídy
2.1. Předmětem veřejné zakázky je nákup 4 ks nových osobních automobilů nižší střední třídy a 1 ks nového osobního automobilu vyšší střední třídy. Jedná se o vozidla kategorie M1. Tato veřejná zakázka je rozdělena na 2 (dvě) části ve smyslu § 101 ZZVZ: 1. část veřejné zakázky: 4 ks osobních automobilů nižší střední třídy 2. část veřejné ...