Dodávka cisternové automobilové stříkačky pro JSDH obce Trpín
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka jednoho nového požárního vozidla - nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“).
Hákový nosič kontajnerov
Predmetom zákazky je dodávka hákového nosiča kontajnerov. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
FZŠ - Horní Stropnice - Cisternová automobilová stříkačka
dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S pro jednotku sboru dobrovolných hasičů obce Horní Stropnice, která bude využívána při plnění úkolů ...
CAS pro JSDH Vrbno pod Pradědem
Předmětem zadávacího řízení je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) pro JSDH Vrbno pod Pradědem.
Cisternová automobilová stříkačka CAS 20 pro SDH Osnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je podrobně vymezen Přílohou č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace. Především jde o dodání 1 ks požární automobilové stříkačky. Bude se jednat výhradně o nové a nepoužité zařízení odpovídající technickým podmínkám, které jsou uvedeny v Příloze č. 1 zadávací dokumentace, a bude dodán s příslušenstvím ...
Nákup nové cisternové automobilové stříkačky pro SDH Kralupy nad Vltavou
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka jedné nové (nepoužité, nerepasované) cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“), a to v rozsahu ...
Nová CAS pro JSDH Hostouň
Jedná se o veřejnou zakázku na dodávku, jejímž předmětem je pořízení 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená, v provedení R (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S. Podrobná specifikace plnění je stanovena v ...
Rovensko pod Troskami cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup jedné nové cisternové automobilové stříkačky včetně požadovaného příslušenství v rozsahu přílohy č. 3 ZD. CAS bude vybavena požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 ,,pro smíšený provoz“, v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob), ...
Pořízení cisternové automobilové stříkačky pro jednotku SDH - Sedliště
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 ks cisternové automobilové stříkačky CAS20-S2R včetně příslušenství pro potřebu Sboru dobrovolných hasičů v obci Sedliště. Podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 1 - Obchodní podmínky a v příloze č. 4 Technická specifikace zadávací dokumentace.
Nákladní automobil s přívěsem
Pořízení jednoho (1) kusu nákladního automobilu (dále jen „NA“), kategorie podvozku 1 „pro městský provoz“, hmotnostní třídy S, s označením „NA S1Z“, a jednoho (1) kusu nákladního přívěsu s označením „PN“ (dále jen „PN“), v tandemovém provedení, který tvoří technologický celek společně s nákladním automobilem.
Nákladní automobil s brodivostí II
Pořízení jednoho (1) kusu terénního nákladního automobilu 6x6 s brodivostí pro potřeby evakuace osob, pro přepravu kusového materiálu a pro vyprošťování vozidel.
Hákový nosič kontajnerov
Predmetom zákazky je dodávka hákového nosiča kontajnerov. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Tahač pro podvalník
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks nového tahače, který je nezbytný pro přepravu objemných nákladů a k včasnému, účelnému a zároveň efektivnímu plnění úkolů a pracovních povinností při zajišťování logistiky státu. Tahač bude sloužit pro přepravu zejména zdravotnických prostředků a humanitární pomoci. Součástí dodávky bude také předvedení ...
Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka cisternové automobilové stříkačky.
Nová cisterna pro JSDH Kamenice nad Lipou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky
Pořízení nové cisternové automobilové stříkačky Chotěboř
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky pro jednotku SDH - Dětmarovice
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 ks cisternové automobilové stříkačky CAS30-S3R včetně příslušenství pro potřebu Sboru dobrovolných hasičů v obci Dětmarovice.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky, Obec Lenešice
Předmětem zakázky je dodávka 1ks nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S.
Automobil na zber odpadov
Predmetom zákazky je nákup nákladného automobilu na zber odpadov. Podrobný popis predmetu zákazky je v tabuľke parametrov, ktorá tvorí súčasť týchto súťažných podkladov.
Dodávka nakladače pro cestmistrovství Chrudim a rýpadlo-nakladače pro cestmistrovství Svitavy
Dodávka nakladače pro cestmistrovství Chrudim a rýpadlo-nakladače pro cestmistrovství Svitavy
Dodávka cisternové automobilové stříkačky pro SDH Dlouhá Loučka
Předmětem zadávacího řízení je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) pro Obec Dlouhá Loučka.
Nákup 4 ks nákladního automobilu nosič kontejnerů s celkovou hmotností do 12 t, včetně 4 kontejnerů
Předmětem plnění této veřejné zakázky nákup 4 ks nákladních automobilů nosič kontejnerů s celkovou hmotností do 12 t, včetně 4 ks kontejnerů ke každému vozidlu, přičemž zadavatel bude požaduje pro jednotlivá vozidla různé druhy kontejnerů. Požadavky zadavatele jsou podrobně vymezeny v Příloze č. 1 zadávací dokumentace - Technická specifikace, ...
Pořízení cisternové automobilové stříkačky - město Železný Brod
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob), hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) vč. zajištění servisu, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Podrobná ...
Automobilní nosič kontejnerů 8x8
Předmětem veřejné zakázky je dodání 3 ks automobilního nosiče kontejnerů 8x8, dle technických podmínek a v souladu se zadávacími podmínkami zadavatele.
Nákladní automobil evakuační s HR
Předmětem veřejné zakázky je dodání 4 ks nákladního automobilu evakuačního s hydraulickou rukou dle technických podmínek v souladu se zadávacími podmínkami zadavatele.