Poptávám ND k motocyklu
Víko zapalování na Yamaha YZF 600R Tundercart 1998.
Poptávám servis mopedu Korado
Dobrý den, hledám servisní firmu na moped KORADO, v okolí Turnova, v okresech Jičín, Liberec, Jablonec nad Nisou nebo Semily, případně Mladá Boleslav. Děkuji.
Poptávám moped zn. Ducati Streetfighter 848
Ducati Streetfighter 848, koupím, jasný původ, servisní knížka, prosím, nabídněte. Ideálně barevná kombinace červeno/černá, ale není podmínkou.
Poptávám brzdové čelisti na Babetu
Poptávám brzdové čelisti na Babetu - Stelu 50 Děkuji za odpověď.
Poptávám ND k motocyklu
Poptávám masku na SUZUKI SV 650 r.v.2003 nejlépe modrá metalíza.
Poptávám opravu skútru
Poptávám opravu skútru Kentoya v Jindřichvě Hradci nebo v okolí. Nutné seřídit chod motoru.
Poptávám opravu motocyklu
Dobrý den. Rád bych vyměnil přední brzdové destičky a zároveň zadní brzdové obložení na motocyklu Yamaha XV 400, rok výroby 1988. Jedná se o choper japonské výroby. Pokud máte pro mě nějaký návrh, nebo řešení, děkuji předem.
Poptávám motocykl Yamaha MT-03
Koupím motocykl Yamaha MT-03, výkon do 35 kW, přednost má CZ původ (registrace bez nutnosti individuálního přihlášení) a servisní knížka - důležitý je ale celkový stav motocyklu. Barva není důležitá. Prosím, nabídněte.
Kožené motocyklové oděvy, obuv, brašny, Pákistán
Jsme výrobce všech druhů kožených motocyklových bund, kožených kombinéz pro motorkáře (jedno i dvoudílných), různých bund, motocyklových a závodních holínek, stylových brašniček a sedlových brašen. Nemáme žádné omezení minimální objednávky, doručení DHL od dveří ke dveřím v jakékoli části ČR. Navštivte prosím www.mnargar010.webs.com, ...
Poptávám motocykly ČZ pro sběratele
ČZ - sběratel koupí všechny motocykly do r.v. 1975, i nekompletní a ve špatném stavu, s doklady i bez. Možno i díly, vraky, samotné doklady, přívěsné vozíky, rikši, frézy, sajdkáry, velorex, různé samochody a traktůrky vyrobené z motocyklů nebo jejich dílů. I velké množství, platí stále a pro celou ČR. Slušné jednání, platba ihned.
Poptávám výburs motoru u motocyklu
Dobrý den, potřebuji výbrus včetně pístu, čepu a kroužků na ČZ 250 motokros, typ 968, je to dvoulauf z roku 1965, vrtání 70mm, 3,výbrus asi 70, 75mm, pístní čep je průměr 16mm. Starý píst mám. Je to možné u Vás usketečnit? a jaké by byla cena. Děkuji s pozdravem Kosina.
Poptávám opravu skútru
Poptávám servis skútru Korado Solana 50Jo. Nový Jičín a okolí.
Poptávám opravu motocyklu
Dobrý den, prosím o cenovou nabídku na opravu klikové hřídele do motocyklu ČT 175/typ 477. Nové jehly a čep. Děkuji.
Poptávám ND k motorce
Poptávám přední kolo na Suzuki 800DR BIG r.v 1979.
Poptávám opravu mopedu
Poptávám opravu mopedu Korádo, který má rozdělaný válec, zalomený šroub v hlavě motoru. Chci se zeptat, zda jde moped opravit a kolik by asi oprava stála.
Poptávám výrobce, dodavatele minibike, minikros, motocykly, motorové tříkolky, čtyřkolky
Poptávám dodavatele nebo nejlépe výrobce: Popis: minibike, minikros, motocykly, motorové tříkolky, čtyřkolky Značka: motocykly všeho druhu - například Jawa, ČZ, Praga, Blata, aj. Lokalita: Ukrajina
Motocyklové oblečení, Pákistán
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli motocyklového oblečení všech druhů: bundy, kalhoty, kombinézy a rukavice. Atraktivní design, dobře padnoucí, rychlé dodávky. Jsme schopni navrhnout podle požadavků zákazníka a také zhotovit na míru. Oděvy pro motocyklisty z kůže a Cordury 600d.
Bicyklová kola, Německo
Hledáme českého výrobce kompletních 20" bicyklových kol. Také potřebujeme dodavatele nábojů kol, které by pasovaly k 20 mm OD otočnému čepu kola. Která firma je schopna vyrábět elektrická vozidla v rámci smluvní dohody?
Poptávám opravu motocyklu
Mám Babetu CORÁDO. Na stojanu se uvolnily šrouby a jeden se zalomil a zůstal v díře. Při pokusu o odvrtání jsem se dostal do olejové vany a teče olej. Prosím o možnosti opravy a případná cena opravy. Děkuji
Poptávám motokombinézu
Poptávám značkovou motokombinézu ( Alpinestars, REV´IT, Büse, Arlen Ness, Berik), nová, jednodílná. Na výšku postavy 185cm. Bez velkého aerodynamického hrbu, aletrnativně s malým. Černo/bílá, černo/šedo/bílá kombinace.
Motocyklové kožené oděvy, Pákistán
Jsme výrobci motocyklových (jednodílných i dvoudílných) a módních kožených oděvů od roku 1993. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. Naše ceny jsou velmi rozumné, nejkvalitnější hovězí kůže o tloušťce 1,2 až 1,4 mm. Dodáváme také obleky, bundy a módní bundy na zakázku. www.nasawears.com
Poptávám ND k motocyklu
Vážení, mám veteránský motocykl BSA 770 dvouválec z roku 1928 a v současné době už 2. rokem jezdím s japonskými svíčkami NGK BR6HSA 4296. Už delší dobu mám problémy se startováním studeného motoru, ale teplý startuje dobře a má vynikající výkon.Jen. mám pocit, že motocykl se při jízdě hřeje víc, než u jiných motocyklů. Už 7. sezonu jezdím bez ...
Bicykly, náboje kol, el. vozidla, Německo
Hledáme českého výrobce kompletních 20" bicyklových kol. Také potřebujeme dodavatele nábojů kol, které by pasovaly k 20 mm OD otočnému čepu kola. Která firma je schopna vyrábět elektrická vozidla v rámci smluvní dohody?
Poptávám seřízení motoru motocyklu
Poptávám seřízení motoru čz 175.