Poptávám nástřik podvozku a dutin u vozidla
Nástřik podvozku a dutin auta (Toyota Yaris 1999), případně včetně mechanického odstranění koroze. Požaduji: 1)vynikající kvalitu, 2)dobrou cenu a 3)přijatelnou vzdálenost. V ideálním případě + renovace plechových disků, tj. otryskání/opískování a nalakování.
Poptávám výměnu autoskla u vozu zn. Škoda
Poptávám výměnu předního skla na voze Škoda Fabia II přes povinné ručení.
Poptávám servis užitkového vozu zn. Ford
Poptávám cenu na výměnu přední trubky výfuku,včetně dodání materiálu,na vozidlo Ford Transit,r.v.1996, 56 kW,diesel.Dle mého je to součástka č. 851-131/b/...1050787. Nemusí být originál od f.Bosal ale třeba i od IZAWIT nebo POLOMOSTROW.Děkuji za nabídku.
Poptáváme výrobu nástavby pro odtahový vůz
Dovolujeme si Vás oslovit ohledně výroby nástavby pro odtahový vůz /materiál hliník/. Momentálně máme původní kovovou nástavbu starou zhruba 10let a máme zájem o výrobu identické nástavby, ale z hliniku. Naše nástavba vypadá zhruba jako nástavba viz. příloha, které jsme stáhli z netu pro lepší názornost. Při realizaci je možno použit původní ...
Poptávám opravu autonavijáku
Dobrý den, chci se zeptat jestli je možné opravit el. naviják. Je to autonaviják na12V, značka NOELL, TYP. E0170 (rozpadnuté magnety) Děkuji za radu.
Oprava vozidla AŽ 30
Jedná se o provedení opravy vozidla AŽ 30 v rozsahu dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci
Oprava vozidla AŽ 30
Jedná se o provedení opravy vozidla AŽ 30 v rozsahu dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Generální opravy nástaveb nákladních automobilů (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je provedení generálních oprav spcifikovaných nástaveb vozidel T815 CAP6, které jsou používány Armádou ČR. Technická specifikace je uvedena v příloze č. 3 Rámcové smlouvy o dílo, která je přílohou zadávací dokumentace.
Poptávám tažné zařízení k vozu zn. Ford
Poptávám tažné zařízení k vozu Ford Focus combi
Poptávám přestavbu vozu na LPG
Prosím o info k možné montáži Lpg do mého vozu Opel Agila rv. 2003 obs.970 tříválec ECOTEC. Zajmá mně termín.doba montáže,provedení a cena. Děkuji Rosák Luděk
Poptávám výměnu oleje u auta
Dobrý den! Prosím o Vaši cenovou kalkulaci pro výměnu oleje (5W30) včetně olejového filtru, ve vašem servise. Mám automobil Toyota Corola E12J Hatchback, motor D4D-85kW, r.v.: 10/2003. Prosím o uvedení doby trvání výměny a volného termínu pro realizaci. Děkuji! JZ.
Poptávám airbag a přislušenství
Dobrý den, poptávám airbag řidiče a spolujezdce, dále plasty protržené airbagy a čidla na vůz Ford Mondeo kombi, r.v. 2003. Sdělte mi, prosím, laskavě cenu. Děkuji předem. Ivan Gajdoštín
Poptávám přestavbu vozu
Jsem majitelem vozu Wolksfagen 2KN bbbdjxo-Caddy druh-nákladní automobil-užitkové-2místné id.č.wv1zzz2kz5x001942. Lze provést přestavbu na minibus 5místné?
Poptávám výměnu výfuku
Chtěl bych informativně vědět, kolik by stála kompletní výměna výfuku na OCTAVIA I, rok výroby 1998, 1,8 20V
Sháním repasovanou hlavu motoru H100
Hledám repasovanou hlavu H100 typ motoru D4BA.
Poptávám lepení obložení
Lepení brzdového obložení v Olomouci
Poptávám seřízení a nastavení motoru
Potřeboval bych seřídit a nastavit motor po výměně rozvodového řemene .Vozidlo je nepojízdné a musel bych ho dotáhnout na laně. Jedná se o Opel Astra 1.7 D s německým motorem, ne Isuzu. Rok výroby 1993.
Poptávám přestavbu vozu na plyn
Poptávám přestavbu benzínového motoru na propan butan u auta Renault Megan 1,6.