Poptávám montáž tažného zařízení
Poptávám dodávku a montáž tažného zařízení na Ford Fusion r. 2008, zápis do TP. Kolín a okolí. Termín realizace, cena tažného zařízení, cena montáže?
Servis a opravy techniky Magirus
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody (dále jen „dohoda“) na provádění servisních prací, oprav, pravidelných ročních servisních kontrol automobilových žebříku (dále jen „AZ“) a cisternové automobilové stříkačky (dále jen „CAS“) Magirus dle aktuálních požadavků zadavatele. Součástí plnění je i dodávka příslušných náhradních díků dle ...
Poptávám tónování autoskel
Poptávám cenovou nabídku na tónování skel u vozu Škoda Superb II. combi v okolí Mnichova Hradiště. Jedná se o zadní okno , boční okna v kufru a zadní dveře. Děkuji
Opravy osobních vozidel značky Audi
Předmětem veřejné zakázky je průběžné zajištění služeb servisu a opravy pro osobní vozidla značky Audi tj. komplexní zajištění opravárenských prací, záručního a pozáručního servisu.
Servis vozidel
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření dvou rámcových smluv, a to na servis sanitních vozů a servis ostatních vozidel.
Poptávám výměnu výfuku u osobního vozu
Poptávám výměnu zadního dílu výfuku u vozu VW Passat B6 rok výroby 2008, diesel, typ motoru CBA, výkon 103/4200. Praha.
Poptávám nástřik podvozku a dutin osobního automobilu
Poptávám nástřik podvozku a dutin osobního automobilu. Hledám firmu, která vše potřebné obrousí, otryská i ty nejméně dostupná místa, antikorozně ošetří, nastříká a používá produkty značky TimeMax. Jednáse o vůz značky Honda Jazz,r.v.2009.
Technické zhodnocení AZ 52 RZ: BSC 99-88
Předmětem veřejné zakázky je technické zhodnocení nástavbové části AZ 52 po stanovené době životnosti, oprava podvozkové části vozidla k zajištění bezpečného provozu na komunikaci. Rekonstrukcí žebříkové sady dojde ke zlepšení technických parametrů žebříkové sady pro efektivní nasazení na místě mimořádné události. Modernizací technologií dojde ke ...
Opravy a dodávky ND pro osobní a užitková vozidla zahraničních značek
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní opravárenské práce, záruční a pozáruční servis vozidel zahraničních značek (Ford, Renault, Citröen a BMW) včetně dodávek náhradních dílů potřebných pro poskytované služby s min. 15 % slevou z doporučených cen dovozce.
Opravy osobních a užitkových vozidel značky Volkswagen
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní opravárenské práce, záruční a pozáruční servis vozidel značky Volkswagen.
Servis vozidel ZZS JčK
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcových smluv, jejich předmětem je provádění pravidelného i mimořádného servisu dle aktuálních potřeb zadavatele. Jednotlivé rámcové smlouvy budou uzavřeny na jednotlivá stanoviště v rámci Jihočeského kraje.
Pozáručné opravy a údržba osobných motorových vozidiel
Vykonávanie pravidelných servisných prehliadok, údržby a opráv osobných motorových vozidiel továrenských značiek KIA, HYUNDAI, MITSUBISHI, MAZDA, SUZUKI, OPEL, VAZ-NIVA, HONDA, FIAT, PEUGEOT, TOYOTA.
Poptávám opravu osobního automobilu na LPG
Poptávám opravu zařízení LPG. Systém Lovato/ lovtek. Jedná se o výměnu membrány u výparníku do 100kw asi i filtru, seřízení a kontrola těsnosti. Škoda fabia 1,4Mpi. r.v 2002. Lokalita ČR Zlín- Otrokovice- Holešov +15 km.
Oprava autočerpadla, Rakousko
Požaduji nabídku na opravu řadového vstřikovacího čerpadla pro pětiválcový Mercedes Benz W124 , 90 PS , Saugdiesel , rok výroby 1992 Identifikační číslo vozidla: WDB 1241251B711136 Jedná se o čerpadlo Bosch, obrázek s výrobním štítekm viz příloha. Pravděpodobně prvky čerpadla vnáší příliš malý tlak. Předem děkuji. Přátelským ...
Poptávám opravu automobilu značky Suzuki
Poptávám opravu automibilu značky Suzuki Swift IV GLX. Nechce startovat.
Generálna oprava vozidiel LIAZ v počte 2ks
Generálna oprava vozidiel LIAZ a TATRA. Súčasťou generálnych opráv vozidiel LIAZ a TATRA je výmena kabín za nové. Kópie technických preukazov sú súčasťou súťažných podkladov ako príloha č.1. Vozidlá je možné obhliadnuť v areáli jednotlivých závodov SC SK. V prípade obhliadky alebo doplňujúcich informácií je potrebné vopred kontaktovať poverené ...
ZZS ZK – Opravy motorových vozidel 2017
Předmětem veřejné zakázky je provádění komplexního pozáručního servisu, mimozáručních a pozáručních oprav i oprav po dopravních nehodách motorových vozidel zadavatele podle potřeby, případně nákup náhradních dílů na vozidla zadavatele. Více informací je uvedeno v zadávací dokumentaci.
Obnova výstražných prvků na sanitních vozidlech č. 2
Předmětem plnění je obnova zviditelňujících prvků, lakovaných částí, znaků a firem na vnější části karoserie sanitních vozidel ZZS HMP, které jsou již zastaralé a nevyhovují požadavkům zadavatele.
Poptávám opravu startéru osobního automobilu
Poptávám opravu vozidla Peugeot 307. Bude to asi ložisko a je třeba vyměnit uhlíky.Kolik tak odhadem by stála oprava? Děkuji.
Rámcová smlouva na provádění repasí vozidel CAS 32 na podvozku Tatra T 815
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody ("RD") mezi zadavatelem a více dodavateli, kde budou ujednány rámcové podmínky týkající se zejména podmínek plnění veřejné zakázky, které budou závazné po celou dobu trvání RD (4 roky). Na základě uzavřené RD budou zadavatelem zadávány jednotlivé dílčí zakázky, jejichž předmětem bude služba ...
Generálna oprava posypových nadstavieb
Predmetom zákazky je generálna oprava univerzálnych výmenných posypových nadstavieb, podvozkov a čelne nesených snehových krídlových radlíc
Poptávám generální opravu motoru
Poptávám kompletní generálku motoru KIA Sportage 1,9 CRDI, výroba 2005. Včetně výbrusu kliky a válců. Jaká by byla orientační cena za opravu. Děkuji, Vojtěch D.
Autoservis Znojemsko, Rakousko
Poptávám služby autoservisu. Potřebuji na autě značky Nissan 1.5 dci vyměnit olej, svíčky, vzduchový filtr a také kapalinový filtr. Děkuji.
Oprava automobilu, Rakousko
Chtěl bych si nechat opravit auto poblíž rakouských hranic, poskytujete náhradní auto během servisu mého vozu?
Oprava automobilu, Rakousko
Kabel víka kapoty je prasklý. Jedná se o VOLVO V70. Prosím o návštěvní termín příští týden. S pozdravem Ilse Herzog