Poptávám nástřik podvozku a dutin u vozu zn. Mazda
Poptávám nástřik podvozku a dutin na Mazdu 3 (2015).
Poptávám opravu těsnění u autoskla
Poptávám opravu gumového těsnění zadního skla u automobilu (teče mi do kufru). Chci se zeptat, zda provádíte i tyto opravy, jestli ano, tak do jaké ceny? Děkuji.
Poptávám vyvážení klik a setrvačníku automobilu
Dobry den chcem sa spytat ci robite aj vyvazovanie kluk a zotrvacnikov automobilu dakujem.
Poptávám servis vozu Škoda Fabia
Poptávám servis vozu zn. Škoda Fabia HTP 1,2 40 kw, kraj Vysočina. Děkuji.
Servis a údržba vozidel zdravonické záchranné služby Karlovarského kraje
Pozáruční servis a údržba vozidel zadavatele, záruční servis určených vozidel zadavatele a pneuservis, včetně dodání pneumatik. Rámcová smlouva na dobu 3 let.
Generálne opravy sypacích nadstavieb
Predmetom zákazky je oprava sýpacích nadstavieb typu VSV 6, US 6 a SK 5 na motorové vozidla Tatra 815 a Liaz 150 pre verejného obstarávateľa Správu a údržbu ciest Prešovského samosprávneho kraja.
Oprava a úprava zástavieb špeciálnych sanitných motorových vozidiel
Predmetom tejto zákazky je zabezpečenie služieb, ktorými sú oprava a úprava zástavieb špeciálnych sanitných motorových vozidiel a dodanie súvisiacich materiálov, podľa potrieb verejného obstarávateľa, v objeme a špecifikácií podľa požiadaviek verejného obstarávateľa a na miesto určenia, podľa pokynov verejného obstarávateľa.
Zajištění komplexní služeb autoservisu pro osobní i nákladní vozy SSHMP II
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění komplexních servisních služeb vozového parku zadavatele spočívajících v provádění komplexního pozáručního servisu, údržby a pozáručních oprav (dále jen „servisní služby“) a současně zajištění dodávek originálních náhradních dílů pro osobní automobily zadavatele a nákladní automobily zadavatele. ...
Servis a dodávka originálnych náhradných dielov pre vozidlá továrenskej značky BMW
Servis a dodávka originálnych náhradných dielov pre vozidlá továrenskej značky BMW. Diagnostika vozidiel, programovanie vozidiel, opravy elektroniky, mechanické opravy, klampiarske opravy, lakovnícke opravy, opravy motorov, inšpekčný servis pre pancierové vozidlo, prenájom vozidiel.
Poptávám nástřik podvozku u vozidla
Poptávám nástřik podvozku, Fiat Bravo rok výroby 1999, v lokalitě Střední Čechy.
Oprava automobilového žebříku AZ 30
Oprava automobilového žebříku AZ 30 v provedení dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci
Poptávám ochranný nástřik vozidla
Dobrý den, hledám firmu v Brně a okolí, která provede kvalitně a zodpovědně ochranný nástřik spodku vozidla zn. Suzuki Jimny. Předem děkuji za nabídky. S pozdravem Šmída
Poptávám služby autoservisu
Poptávám opravu automobilu. Mám Chevrolet Aveo 1.2 - 5dveřové, r.v. 2008 a nejde mi otevřít kufr, pravděpodobně lanko, nebo se ulomila plastová klika dveří. Chci se zeptat na předběžnou cenu opravy a termín.
Poptávám práce autoservisu
Dobrý den, poptávám služby autoservisu, potřebovali bychom vyměnit olej v automatické převodovce vozu zn. Škoda Octavia. Olej i filtr máme zakoupený. Děkuji. S pozdravem Milan Karásek
Poptávám montáž tempomatu do vozu zn. Ford
Poptávám montáž tempomatu do automobilu Ford S-Max, rok výroby 2008, obsah 2l, diesel. Děkují za odpovědˇ.
Poptávám služby autoservisu
Dobrý den, poptávám diagnostiku závady a opravu vozu zn. VW Caddy EcoFuel 2.0, r.v. 9/2008. Patrně vadný reaktor plynu teleflex, špatné přepnutí na CNG, poruchy nízkého a vysokého tlaku.
Servis SMV
Záväzok dodávateľa počas trvania rámcovej dohody (4 roky) na základe objednávok pre jednotlivé roky, dodávať objednávateľovi pre jeho flotilu vozidiel nasledujúce služby: vykonávanie servisných prehliadok motorových vozidiel v rozsahu servisných úkonov predpísaných výrobcom, vykonávanie údržby a odborných opráv motorových vozidiel
Poptávám opravu vozu zn. SsangYong
Dobrý den, poptávám opravu vozu zn. SsangYong Rodius. Za odpověď děkuji. Křivská (Jasenná)
Servis, údržba a opravy vozidel kategorie M1 a  N1 2015-2018 – II
Poskytování servisu, údržby a oprav osobních vozidel kategorie M1 a N1 různých značek (dále jen "vozidla") v záruční a pozáruční době v místě plnění Tábor, Plzeň, Pardubice a Olomouc a zajišťování asistenčního servisu (oprav) a odtahu vozidel po celém území ČR a ostatních zemí Evropy 24 hodin denně po celou dobu trvání smluvního vztahu.
Opravy a udržování pojízdných zdrojů řady SUEZ-4
Provádění středních oprav s prodloužením životnosti techniky o pět let u 5 kusů pojízdných zdrojů SUEZ-4, 6 kusů pojízdných zdrojů SUEZ-4.1, 2 kusů pojízdných zdrojů SUEZ-4M a jednoho kusu pojízdného zdroje SUEZ-M a podvozkových částí vozidla PV3S a AVIA řady 30 a 31 včetně příslušenství.
Servisní služby Mercedes - Benz
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní servisní služby pro nákladní vozidla nad 3,5 t (Atego, Axor, Actros, Arocs) v autorizovaném servisu snačky Mercede - Benz spočívající především v: - záruční a pozáruční servisvisní prohlídky - záruční a pozáruční opravy za použití výhradně originálních náhradních dílů - dodávka a montáž autodoplňků - ...
Servis motorových vozidiel
Predmetom zákazky je poskytnutie kompletného servisu motorových vozidiel Univerzitnej nemocnice Martin vrátane záručného a pozáručného servisu podľa pokynov stanovených výrobcom pre dané vozidlo. Predmet zákazky je rozdelený do 2 ucelených častí: Časť č.1 - Servis sanitných vozidiel a osobných motorových vozidiel Časť č.2 - Servis ...
Oprava brzdových kotoučů a destiček, Německo
Poptávám opravu brzdových kotoučů a destiček vozu Škoda Roomster v Praze. Prosíme o cenový návrh v termínu 15., 16. nebo 17. července. Děkuji.
Oprava nákl. vozu Ford, Rakousko
Potřebuji opravu konstrukce ložné plochy nákl. vozu Ford, je částečně zrezivělá. S podzravem Lippold Marc Lippold Marc Adlerstrasse 22 9523 Landskron Tel:+43 664 8576908 marc.lippold@gmail.com
Poptávám renovaci dřevěných částí interiérů automobilu
Poptávám renovaci (zbroušení a nalakování) popraskaných (lak) dřevěných dílů interiéru automobilu. Nejlépe Praha, Středočeský a Jihočeský kraj.