Poptávám renovaci světlometů
Poptávám renovaci předních světlometů, Ford Focus C-max, r.v. 2004.
Výměna převodovky řízení, Rakousko
Dobrý den, kolik u vás stojí výměna převodovky řízení u automobilu Renault Megane 1, 5 dci. Nová převodovka řízení by mohla být dodána.
Poptávám opravu vozu PV3S
Poptávám opravu PV3S. Děkuji.
Opravy vozidiel AUDI, VOLKSWAGEN a ŠKODA
Vykonávanie pravidelných servisných prehliadok, údržby a opráv osobných motorových vozidiel továrenských značiek AUDI, VOLKSWAGEN a ŠKODA.
Servis a dodávka náhradných dielov pre špeciálne nákladné vozidlá
Servis a náhradné diely pre špeciálne nákladné vozidlá
Poptávám opravu motoru u vozu značky Škoda Octavia
Poptávám opravu motoru u vozu značky Škoda Octavia 1.9 TDI 66kw. Výměna turba, vyčištění sání, přetěsnění víka hlavy a ol. vany. Děkuji.
Poptávám služby autoservisu
Poptávám generální opravu zadní nápravy na vozu Peugeot 306.
Poptávám opravu nosiče kol
Poptávám opravu nosiče kol TL TRADITIONAL, firmy TWinny load. Při parkování mi neznámý řidič odlomil plastovou část světelné rampy. Hledám firmu, která by tuto plastovou část nosiče svařila.
Opravy a dodávky náhradních dílů pro osobní a užitková vozidla zahraničních značek 2016 až 2020
Předmětem veřejné zakázky je průběžné zajištění služeb servisu a oprav pro osobní a užitková vozidla zahraničních značek, tj. komplexní zajištění opravárenských prací, záručního a pozáručního servisu, včetně dodávek originálních nebo certifikovaných náhradních dílů (ND). Specifikace typů vozidel v jednotlivých značkách a podmínky provádění oprav, ...
Opravy a servis pro vozidla značky Škoda 2016 až 2020
Předmětem plnění je komplexní zajištění průběžných opravárenských prací, záručního a pozáručního servisu pro osobní vozidla značky ŠKODA v letech 2016 až 2020. Specifikace podmínek provádění oprav a servisu bude součástí zadávací dokumentace, kterou zadavatel uveřejní v rámci zadávacího řízení.
Komplexní servis a opravy motorových vozidel továrních značek ŠKODA A VW v regionu Praha
Poskytování komplexního servisu a oprav osobních motorových vozidel továrních značek ŠKODA a VW různých typů a motorizací (dále jen "vozidla") v místě plnění Praha a zajišťování asistenčního servisu (oprav) a odtahu vozidel po celém území ČR a ostatních zemí Evropy 24 hodin denně po celou dobu trvání smluvního vztahu.
Poptávám služby autoservisu
Poptávám služby autoservisu, renovaci zadní nápravy automobilu značky Renault Mégane Scénic 1,6e 1998 bubnové brzdy. Děkuji.
Poptávám služby autoservisu
Poptávám cenovou nabídku na opravu ruční brzdy vozidla Hyundai i30, (brzdí jen na 60%). Děkuji.
Opravy vozidel II
Předmětem veřejné zakázky je dílo spočívající v provádění oprav silničních motorových vozidel zadavatele a provádění intervalových servisů vozidel, včetně dodávek náhradních dílů souvisejících s provedením oprav vozidel dle potřeb zadavatele na základě vystavených jednotlivých dílčích objednávek. Předmětem veřejné zakázky je rovněž dodávka ...
Poptávám autoelektrikářské práce
Sháním autoelektrikáře. Mám Peugeot 407 a nejde proud k venitilátoru topení a tím ani ofuk předního skla. Předem děkuji.
Poptávám opravu automatické převodovky
Hledám někoho kdo dokáže odstranit/opravit závadu na starší Audi A6 - čtyřrychlostní automatická převodovka, měnil jsem olej a filtr v převodovce, pak odešlo táhlo na zpátečce, bylo nahrazeno jiným, závada přetrvává - sice zařadí na páce R, ale auto necouvá.
Automatická převodovka, Německo
Prosím o nabídku na automatickou převodovku BMW 530 xd bj.2008 6hp28x, kompletně opravit nebo tzv. obnovit. Mnohokrát děkuji, s podzravem R.erger
Poptávám repasi dvouhmotového setrvačníku na VW Touran
Poptávám repasi dvouhmotového setrvačníku na VW Touran r.v. 2007 2,0TDI 103kw motor BMM a Ford Mondeo r.v. 2011, motor 2,0Tdci 120kw. Prosím o zaslání cenové nabídky. Děkuji Mádr
Oprava automobilu, Německo
Potřebuji opravit vůz FIAT MULTIPLA: vypínací ložisko spojky. Můžete provést tuto opravu? Chtěl bych jet příští měsíc ( 09.2016 ) na Lipno na 1 týden na dovolenou.
Poptávám služby autoservisu
Dobrý den, poptávám výměnu spojky u vozu zn. Škoda Felicie 1.6.
Poptávám seřízení geometrie náprav vozidla
Poptávám seřízení geometrie náprav u vozidla Mercedes ML W164. Jaká je cena za seřízení. Děkuji.
Opravy, údržba a servis motorových vozidiel
Opravy, údržba a servis motorových vozidiel servis motorových vozidiel, opravy vozidiel, údržba vozidiel, náhradné diely pre motorové vozidlá
Komplexní servis a opravy motorových vozidel továrních značek ŠKODA A VW v regionu Praha
Poskytování komplexního servisu a oprav osobních motorových vozidel továrních značek ŠKODA a VW různých typů a motorizací (dále jen "vozidla") v místě plnění Praha a zajišťování asistenčního servisu (oprav) a odtahu vozidel po celém území ČR a ostatních zemí Evropy 24 hodin denně po celou dobu trvání smluvního vztahu.
Opravy a dodávky ND pro osobní a užitková vozidla zahraničních značek 2016 až 2020
Provádění servisních prohlídek, záručních a mimo záručních oprav, služeb autorizovaného servisu a dodávky náhradních dílů pro osobní a užitková motorová vozidla zahraničních značek, u kterých zadavatel zajišťuje provoz v letech 2016 až 2020. Specifikace typů vozidel v jednotlivých značkách a podmínky provádění oprav, servisu a dodávek ND budou ...
Poptávám výměnu autoskla
Poptávám výměnu autoskla na levých zadních dveřích u Octavie Combi 2004. Chtěl bych se zeptat kdy by mohlo být sklo vyměněno a kolik by to stálo. Děkuji. Jan Krajíček