Poptávám použité tahače, i jednotlivé části
Poptávám tahače: MERCEDES,MAN,RENAULT,IVECO,VOLVO,SCANIA jen manuál.i návěsy, plachty,friga,podvaly,jumbo.i soupravy,v dobrém tech.stavu. Platba hotově.
Poptávám ojetý sanitní vůz
Sanitní vozidlo DRNR dle platné legislativy, max. cena 300.000,- max. najeto 250 tis. km, dobrý technicky stav.
Poptávám ojetý užitkový vůz
Poptávám Fiat Ducato 2,8 JTD r.v. 2001-2005. Může bý i nepojízdné nebo bez motoru.
Poptávám použitý disk k vozu zn. Peugeot
Poptávám použítý plechový disk na vůz Peugeot 407 sw combi. Množství 4ks rozměr 5*108 6, 5j*16 et44, prosím o cenu .
Poptávám koupi ojetého vozu
Koupím automobil Chrysler PT Cruiser v dobrém stavu, nejlépe ve výbavě Limited
Poptávám ojetý vůz VW Passat Variant
Poptávám VW PASSAT VARIANT - nový model z dovozu, 1,6 TDI, ev. 2,0 TDI, 1,4 TSI, metalíza, pokud možno nehavarovaný (případně s lehkými odřeninami) s dobrou výbavou - např. parkov.senzory, parkov.kamerou, vyhřívanými a nastavitelnými sedačkami alespoň v předu,multifunkčním volantem, systémem rozjezdu do kopce, senzorem tlaku v pneu, brzd. destiček ...
Ojeté automobily, pneumatiky, Kamerun
Naléhavě hledáme v ČR dodavatele ojetých automobilů a pneumatik.
Ojetá auta, náhr. díly, těžební stroje, Madagaskar
Poptáváme nová a ojetá auta a náhradní díly. Také stroje a techniku pro těžbu zlata a drahých kamenů jako mycí zařízení, detektor kovů, spektrometry a další techniku.
Poptávám ojetý vůz zn. Honda
Poptávám ojetý nebo referenční vůz HONDA CRV , benzín r.v.2010 nebo 11.
Dodávka 6 ks repasovaných nákladních vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks nákladních vozidel kategorie N3 v provedení 6 x 6 po generální opravě, o celkové hmotnosti do 26 tun, s motory splňujícími emisní normu EURO 4 včetně bezplatné první servisní prohlídky.
Ojeté automobily, kola, použité telefony, PC, Togo
Máme velký zájem vytvořit společný podnik s českými firmami, které chtějí obchodovat s námi v oblasti západní Afriky. Nakupujeme a importujeme ojetá auta a jízdní kola, mobilní telefony GSM, použité počítače, notebooky a příslušenství.
Poptávám použité ND pro kamiony Scania
Sháním náhradní díly, motory či celé kamoiny - odepsané, vše značky Scania. Koupím levně, celá ČR, především mě zajímají tyto typy: Motor Scania 113 Ecologico či 124-360,400HD a dále řadící páka 780 nebo koupím také nabouraný odepsaný kamion, odepsaný typ: Scania 113 rok výroby 1993-1996 či Scania 124 rok výroby 2000-2005. V připadě že máte někdo ...
Poptávám ojetý automobil
Nabídněte auto nejlépe kombi do 30000 Kč ženě na MD s možností splátek (není podmínkou).Případné nabídky i s fotkou zašlete prosím na email.
Ojetá auta, Togo
Poptáváme použité automobily, minibusy, kamiony. Pošlete prosím cenovou nabídku.
Nákup 2 kusů provozovaných nízkopodlažních kloubových autobusů s pohonem na CNG pro provoz MHD
Předmětem veřejné zakázky je dodání 2 kusů provozovaných nízkopodlažních kloubových autobusů, schválených s pohonem CNG (s pohonem na stlačený zemní plyn) pro provoz městské hromadné dopravy v Ústí nad Labem. Autobusy musí být poprvé registrovány pro provoz nejdříve v roce 2005, najeto maximálně do 200 tis. km a musí být v majetku uchazeče. ...
Poptávám vůz zn. Ford na náhradní díly
Poptáva FORD tranzit 2,5D nejlépe minibus na N.D. potřebujeme hlavně schopnou kastli s Pozdravem Richard
Poptávám dovoz automobilu z Francie
Poptávám dovoz automobilu z Francie (Chantaco)
Poptávám ojetý vůz
Poptávám menší osobní automobil, nový nebo maximálně do 3 let stáří. V dobrém stavu. Nabídky prosím poslat na uvedený email. Odběr v červnu 2012.
Poptávám motor k vozu zn. Ford
Poptávám motor do Ford F2A Explorer XDS, 4.011 cm, 152 kw, náhon na 4 kola.
Obstaranie jazdeného vozidla na zber a zvoz odpadu 2 formou lízingu
Predmetom zákazky je obstaranie jazdeného - používaného vozidla na zber a zvoz odpadu formou lízingu. Rok výroby (podvozok i nadstavba): 2004 a novší. Počet najazdených kilometrov: do 400 000. Pohon: 6 x 2. Objem motora: min. 11 000 cm3. Výkon motora: min. 220 kW. Prevodovka: automatická. Výbava: základná. Celková hmotnosť vozidla: do 26 000 kg. ...
Poptávám ojetý vůz s klimatizací
Koupím starší auto, mladší šesti let (nejlépe Škoda Fabia či Ford) s klimatizací. Cena cca do 90 tisíc korun. Zachovalé. Spěchá.
Poptávám nákup ojetého vozu zn. Škoda Fabia
Poptávám ojetý vůz zn. Fabia cca za 60 tisíc korun. Jak dlouho u vás trvá proces prodeje staršího vozu, je možno část ceny řešit splátkami? Předem děkuji za odpověď.
Poptávám ojetý vůz pro 7 osob
Koupím 7 místné vozidlo do 30 000,- Kč.
Poptávám koupi vozu zn. Škoda Superb
Poptávám osobní auto Škoda Superb - rok výroby do 2008 (prvni model),nafta,manuál,barva-černá,bílá nebo tmavě modrá metalíza.Jen na splátky.
Rámcová kupní smlouva na dodávky osobních vozidel a rámcová smlouva na poskytování servisu
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na dodávky je uzavření rámcové smlouvy na dodávky osobních vozidel včetně dopravy na místo plnění a poskytování jejich záručního a pozáručního servisu a opravárenských prací, včetně poskytování služeb autobazaru a odtahové služby.