Tisk Výroční zprávy 2021/2022

Předmětem této veřejné zakázky je tisk 100 ks Výroční zprávy České školní inspekce za školní rok 2021/2022.
Veřejná zakázka vložena:
14.11.2022 08:26

Typ formuláře:
Řádný

Druh veřejné zakázky:
Oznámení o zahájení zadávacího řízení

Zadavatel:

Zadavatel web:

Historie veřejné zakázky

Řádný formulář

Slovník veřejné zakázky (CPV)

Tiskařské a související služby

Máte-li zájem o nejnovější poptávky a další nadstandardní služby, staňte se klientem Evropské databanky

Aktuální microsite

Velkoformátový tisk ploch s nevídanou hloubkou barevného spektra a ostrým, vysoce detailním rozlišením

Špičková strojová základna je důležitá pro poskytnutí co nejkvalitnější tiskařské služby. Chcete, aby Vaše firma byla prostřednictvím bannerů na reklamních plochách nebo polepu výloh a prodejen byla pořádně vidět? Svěřte do našich rukou velkoformátový tisk reklamních ploch, bannerů, polepů výloh a prodejen nebo tapet. Zhotovíme Vám potištěné plochy, díky kterých budete na očích, a které žádný zákazník nepřehlédne. Hlavní zbraní našeho tiskařského arzenálu je flexibilní a bohatě vybavená tiskárna EPSON SureColor S-80610. Tati tiskárna disponuje dvěma tiskovými hlavami Epson PrecisionCore TFP nejnovější generace a inkousty Epson UltraChrome GS3 s multibarevným složením. Díky této technologii se každá tištěná plocha pyšní nevídanou hloubkou barevného spektra a ostrým, vysoce detailním rozlišením. Naši reklamní agenturu najdete v Břeclavi, avšak zpracujeme zakázky z širokého okolí Mikulova i Hodonína.

Vstupenky - kvalitní výroba a tisk vstupenek s ochranou před kopírováním

Vytiskneme Vám vstupenky černobílé, barevné, jednostranně potištěné, oboustranně potištěné a také vstupenky se zlatou nebo stříbrnou barvou. Stačí oslovit zlínskou společnost Epos spol. s r.o., která se postará o výrobu i tisk lístků a vstupenek pro Vaší akci. Naši kreativní grafici Vám připraví návrh vstupenky přesně dle Vašich představ, takže si nemusíte lámat hlavu s přípravou. Navíc Vám všechny vstupenky zajistíme velmi účinnou ochranou proti zkopírování a padělání. Samozřejmostí je i kvalitní perforace pro snadné odtrhávání jak jednotlivých vstupenek, tak i útržků pro vstup.

Reklamní plachty Jablonec nad Nisou - odolná plachtovina v neomezené velikosti

Představujeme Vám firmu SHADOWS PRESS s.r.o. z Jablonce nad Nisou, která nabízí plnohodnotné tiskařské služby včetně výrovy a potisku reklamních plachet. V rámci svých nabízených služeb se tak věnujeme výrobě reklamních bannerů v neomezené velikosti. Potisk provádíme na velmi odolnou plachtovinu, která je opatřena oky pro snadnější připevnění. Oka používáme kovová s povrchovou úpravou. Poskytujeme účinné řešení při zviditelnění Vaší firmy! Reklamní plachty za ty nejlepší ceny Vám přináší SHADOWS PRESS s.r.o. z Jablonce nad Nisou.

Digitální tisk fotoobrazů na plátno - precizní zpracování, grafický návrh

Preferujete moderní tiskařské technologie? Chcete vylepšit svou firemní prezentaci? Jsme společnost K + L, spol. s r.o. z Brna a zabýváme se digitálním tiskem materiálů na plátno. Zpracujeme libovolné množství reklamních plakátů a obrazů včetně grafického návrhu. Ten samozřejmě doladíme podle požadavků zákazníka. Naše finální výtvory umí zaujmout mladé a dospělé osoby i seniory. Máte k dispozici zajímavé fotografie? Pak je nenechte ležet ladem a zavolejte nám. Vytiskneme Vám originální fotoobrazy, které obohatí každou firemní prezentaci nebo zútulní kancelářské prostory. Samozřejmostí je pro nás precizně odvedená práce a profesionální přístup k menším i větším zakázkám. V případě zájmu navštivte naše webové stránky.

Dárkové a reklamní předměty - kvalitní potisk hrníčků, keramiky za příznivé ceny

Chcete někoho potěšit milým dárkem ? Poptáváte firemní upomínkové předměty? Jsme společnost K+L, spol. s r.o. Brna a vytvoříme Vám na přání reklamní a dárkové předměty dle Vašich potřeb. Pro potisk využíváme ty nejmodernější technologie, a to sublimační, digitální, UV a ofsetové, transferové, flokové nebo tamponové metody tisku, které zaručují špičkovou kvalitu výsledku. Na přání Vám potiskneme hrníčky, keramiku, diáře, kalendáře, textil, propisky a klidně i tenisové míčky, sportovní dresy, samolepky, butony, bannery, otvíráky, nebo zapalovače. V případě zájmu provádíme i gravírování laserem.

Tiskárna KATOS, tiskařské práce, grafické návrhy, knihařské práce, výroba kalendářů, diářů, tiskopisů, reklamních předmětů

Hledáte společnost, která poskytuje komplexní služby v oblasti tisku? Tiskárna KATOS s.r.o., která vznikla již v roce 1991 poskytuje vše od grafické přípravy až po finální knihařské zpracování. Služby: - DTP studio - CTP pracoviště - offsetový tisk - rotační tisk - digitální a velkoplošný tisk - knihařské práce - foto, video. V oblasti reklamní tvorby vyrábíme: kalendáře, diáře, katalogy, brožury, ceníky, časopisy, knihy, letáky, plakáty, složky, dopisní papíry, vizitky, tabelační papír, faktury, hlavičkové papíry, dodací listy, objednávky, formuláře, etikety, samolepky, vazby diplomových prací, sbírek zákonů a jiných tiskovin. K naší činnosti již řadu let patří také natáčení videí a jeho zpracování. Natáčíme videoklipy, reklamní spoty atd. Snažíme se vyjít maximálně vstříc vašim požadavkům.