Nejaktuálnější poptávky jsou určeny výhradně klientům Evropské databanky.
Tato poptávka bude zveřejněna všem uživatelům za 5 dní.

Tisk Výroční zprávy 2019/2020

Předmětem zakázky je tisk 300 ks Výroční zprávy České školní inspekce za školní rok 2019/2020.
Veřejná zakázka vložena:
19.11.2020 07:58

Typ formuláře:
Řádný

Druh veřejné zakázky:
Oznámení o zahájení zadávacího řízení

Zadavatel:

Zadavatel web:

Historie veřejné zakázky

Řádný formulář

Slovník veřejné zakázky (CPV)

Tiskařské a související služby

Máte-li zájem o nejnovější poptávky a další nadstandardní služby, staňte se klientem Evropské databanky

Aktuální microsite

Speciální potisk na sklo, plech, plast, dřevo, kov-sítotisk, digitální UV tisk

Pro potisk různých materiálů je vhodné využít technologii sítotisku nebo digitálního UV tisku. Firma OFSITO Jiří Křístek z okresu Uherské Hradiště speciální potisk provádí na sklo, plast, dřevo, plech, kov, keramiku, kámen. Tisk motivu je možný na různé reklamní předměty, obaly výrobků, plastové lahve, hrací či výherní automaty, plastové a kovové štítky, světelná reklama, samolepící etikety, nábytek, obklady, dlažbu, okenní skla, zrcadla, prvky dětského hřiště a dalších předmětů. Potiskem to u nás skončit nemusí, řešíme i výsek, ohýbání, vakuové tvarování. Řekněte nám své požadavky a my vše zařídíme.

Sestavte si svůj vlastní fotokalendář ze svých fotek online a potěšte své blízké

Přemýšlíte nad vhodným dárkem pro své blízké? Rádi by jste něco osobitého a třeba i trochu užitečného? Co takhle fotokalendář? Sestavte si svůj vlastní kalendář z fotografií, které by potěšili i Vaše blízké a zpříjemníte jim tím celý nadcházející rok. Na webových stránkách společnosti Kleinwächter holding s.r.o. si můžete online objednat výrobu kalendářů. Sídlíme ve Frýdku-Místku, nedaleko Ostravy, ale kalendáře zasíláme poštou po celé České republice. Pomocí jednoduchého online formuláře si zvolíte, který typ kalendáře chcete. Stačí poté nahrát fotky a objednat. Na výběr máme tyto typy: - stolní - týdenní a dvoutýdenní - nástěnné - kapesní - kravatové - tříměsíční - plánovací Rychle a jednoduše máte perfektní dárek pro Vaše blízké, které jistě potěšíte. Fotokalendář je vhodný i jako vánoční dárek.

3D samolepky a  3D loga - originální reklamní prezentace pro Vaši firmu

3D samolepky a 3D loga - originální reklamní prezentace pro Vaši firmu

Přemýšlíte jak lépe zviditelnit název a logo Vaší firmy? Pak pro Vás máme řešení. Obraťte se na brněnskou firmu K+L spol. s.r.o., která poskytuje kompletní služby velkoformátového tisku po reklamní tisk. 3D samolepky Vás zaujmou především tím, že vynikají prostorově, a proto jsou vhodné jako propagační a reklamní předměty, ale využití najdou i jako: - označení výrobků - označení strojů - označení automobilů - označení spotřebičů Mezi jejich výhody patří především: - elasticita - otěruvzdornost - vysoká odolnost proti zažloutnutí či UV-záření - odolnost proti vyblednutí 3D loga jsou originální reklamní předmět, který pomůže zvýraznit Vaši firmu. Loga jsou vyrobeny z extrudovaného polystyrénu, který je lehký a snadno opracovatelný. Lze z něj tak vytvořit různé velikosti a formáty. Rovněž poskytuje snadnou a jednoduchou montáž. Uchycení pomocí lepidla. Pro větší efektivitu lze loga podsvítit a široká škála barevných variant je taktéž samozřejmostí. Nechte svou firmu vyniknout a pořiďte si originální 3D samolepky a loga, které zaručeně zajistí, že Vás již nikdo nepřehlédne.

Výroba a tisk lístků a vstupenek s ochrannými prvky proti kopírování, různé druhy papíru

Potřebujete vyrobit vstupenky pro vaší akci? Pak svěřte tento úkol do rukou spolehlivé společnosti Epos spol. s r.o. ze Zlína, která se postará o vyhotovení a tisk kvalitních vstupenek a lístků do kina, divadla, aquaparku a dalších kulturních akcí. Vyrobené vstupenky dodáváme v kotoučích s kvalitní performací pro snadné odtržení jednotlivých vstupenek i útržků pro vstup. Na kotouče a lístky nabízíme i nátisk černých stavěcích značek . Pro zabezpečení ochrany vstupenky používáme při tisku ochranné prvky - čím více prvků, tím kvalitnější zabezpečení samotné vstupenky či ceniny. Nabízíme tyto ochranné prvky, které úspěšně zabezpečí výrobky proti jejich zneužití: - vodoznak, vodotisk - UV vlákna, hologram - ostrá ražba (násek, průsek) - irisový tisk - giloš (křivky) - mikrotext - reflexní, termoaktivní nebo gumovatelné barvy - barvy citlivé na UV světlo, reagující na kontrolní fix nebo barvící pásku - barvy reagující na kov - průsvitka - číslování.

Velkoplošné obrazy na měkčené PVC, fotoobrazy na plátno

Krásným dárkem, nejen na vánoce, jsou velkoplošné obrazy. Můžete si nechat vyrobit fotoobrazy z rodinných fotek nebo originálních motivů, které pak ozvláštní Váš byt nebo kancelář. Společnost Jiří Křístek - OFSITO s.r.o. tiskne digitálně velkoplošné obrazy na měkčené PVC, čiré 3mm plexisklo nebo fotoobrazy na pláno, které je natažené na dřevěný rám. Klientelu máme především z regionu Zlínský, Jihomoravský kraj. Objednat si můžete obrazy včetně rámu, nebo bez. Buď nám dodáte vlastní fotografie v dostatečném rozlišení, nebo si můžete vybrat z galerie na našem webu. Díky tomu, že jsou všechny obrazy omyvatelné, vydrží Vám krásné velmi dlouhou dobu.

Velkoformátový tisk - polepy výloh, reklamní plochy, cedule a značky, tapety

Hledáte firmu, která vyrábí reklamní polepy, značky nebo tapety ve formátu větším než A3? V tom případě kontaktujte reklamní agenturu STILLUS z Břeclavi. Zhotovíme Vám nejen velkoplošný tisk, ale pomůže i s jeho instalací. Díky použití vysoce moderních technologií Vám vyrobíme otištěné plochy, které mají hluboké barevné spektrum, jsou pestré a mají vysoce detailní rozlišení. V rámci velkoformátového tisku realizujeme: - Billboardy, bannery - Podlahová grafika - Polepy výloh - Reklamní, informační tabule - Prezentační systémy - Reklamní stánky a další