Výroba plastových compoundů pro automobilový a elektrotechnický průmysl

REMIVA, s.r.o.

Výroba plastových compoundů pro automobilový a elektrotechnický průmysl

Věhlasným výrobcem plastových compoundů a regranulátů na českém trhu je společnost REMIVA s.r.o., největší zpracovatel plastových technologických odpadů z výroby u nás. Nabízíme originální plněné i jinak modifikované compoundy, nacházející využití v mnoha oblastech průmyslu.





Slánská - PHS, Praha 17, č. akce 999062

Slánská - PHS, Praha 17, č. akce 999062

Předmětem plnění je stavba úseku protihlukové stěny (PHS) a revitalizace jejího okolí:

a) výstavba nové protihlukové stěny při komunikaci Slánská dle specifikace zadávací dokumentace DVZ v podrobnosti PDPS (zpracovatel Novák & Partner, s.r.o.)
b) výstavba ostatních stavebních objektů Slánská dle specifikace zadávací dokumentace DVZ v podfrobnosti PDPS (zpracovatel Novák & Partner, s.r.o.).
Veřejná zakázka vložena:
03.07.2018 09:29

Typ formuláře:
Řádný

Druh veřejné zakázky:
Oznámení o zahájení podlimitního zadávacího řízení

Zadavatel:
Technická správa komunikací hl. m. Prahy, a.s.

Originální záznam:

Okres:
Praha-město

Hlavní místo plnění:
Hlavní město Praha

Platnost veřejné zakázky:
26.07.2018 00:00

ZADAVATEL ZAKÁZKY

Zadavatel název:
Technická správa komunikací hl. m. Prahy, a.s.

Zadavatel IČ:
03447286

Zadavatel ulice:
Řásnovka 770/8, 110 00 Praha 1

Zadavatel PSČ:
110 00

Zadavatel obec:
Praha 1

Kontaktní osoba:
Ing. Kateřina Honzátková

Zadavatel telefon:
+420 257 015 225


Zadavatel web:
https://www.tsk-praha.cz

Historie veřejné zakázky

Řádný formulář

Slovník veřejné zakázky (CPV)

34928230-9
Protihlukové bariéry

Máte-li zájem o nejnovější poptávky a další nadstandardní služby, staňte se klientem Evropské databanky

Aktuální microsite


Izolace plochých, šikmých střech proti vhlkosti i tepelným ztrátám

Izolace plochých, šikmých střech proti vhlkosti i tepelným ztrátám

Potřebujete najít spolehlivou firmu pro realizaci izolace vaší ploché nebo šikmé střechy? Chcete se zbavit problémů s vlhkostí, vyřešit tepelné ztráty nebo poškození starší střešní krytiny? Pak se obraťte na firmu Izolace střech Kamil Provazník z Fryštáku, která vám navrhne řešení na míru. Firma Izolace střech Kamil Provazník Fryšták se zabývá izolacemi plochých i šikmých střech již více než 20 let. Realizovali jsme stovky zakázek pro soukromé i firemní zákazníky a máme reference od zákazníků nejen ze Zlínského kraje. Pro hydroizolaci plochých střech používáme asfaltové pásy i PVC folie. Kromě izolace plochých střech proti vlhkosti zajišťujeme také montáž tepelné izolace - používáme minerální vatu, polystyren i PUR pěny. Naše firma vám poskytne v oblasti střech kompletní služby. Děláme vše podle vašich požadavků a představ, s ohledem na vzhled domu. Naše práce je naší vizitkou.


Zelená, vegetační střecha včetně hydroizolace vytváří příjemné prostředí a pomáhá k úspoře energie

Zelená, vegetační střecha včetně hydroizolace vytváří příjemné prostředí a pomáhá k úspoře energie

Chcete mít na své budově zelenou střechu, která má nejen estetický, ale i praktický přínos v úspoře energie? V lokalitě Zlínský kraj se můžete obrátit na firmu EKOstřechy s.r.o. Zlín. V naší firmě se zabýváme komplexní realizací zelené, vegetační střechy, včetně kvalitní hydroizolace, která je nezbytná pro ochranu konstrukce před pronikáním vody a kořenů rostlin. Očekávat můžete profesionální služby, individuální přístup. Co je to zelená střecha a proč ji mít? Jde o střechu pokrytou vegetací, jako jsou trávy, byliny, květiny, keře nebo stromy. Zelená střecha je více než jen ozdoba. Je to investice do vaší budovy, která vám přinese řadu výhod, jako jsou: Lepší mikroklima v letních měsících díky ochlazování konstrukce střechy. Zelená střecha snižuje teplotu povrchu střechy až o 30°C a zabraňuje přehřívání interiéru. Tím se zvyšuje komfort obyvatel a snižuje se potřeba klimatizace. Úspora energie a peněz díky lepší tepelné izolaci - sniží se ztráty tepla v zimě a akumulace tepla v létě. Tím se snižuje spotřeba energie na vytápění a chlazení a tím i náklady na provoz budovy. Zlepšení kvality ovzduší a klima v okolí. Zelená střecha pohlcuje prach, škodlivé látky z ovzduší a produkuje kyslík. Tím přispívá k zdravějšímu prostředí. Zelená střecha také snižuje tzv. tepelný ostrov, což je jev, kdy se městské oblasti zahřívají více než venkovské oblasti kvůli většímu množství asfaltu, betonu a dalších materiálů, které akumulují teplo. Zelená střecha má vliv na zvýšení hodnoty a atraktivity vaší nemovitosti, prodlužuje životnost střechy a snižuje potřebu údržby a oprav. Střešní krytina je chráněna před povětrnostními vlivy, UV zářením a mechanickým poškozením. Možnost čerpání dotace. Zelená střecha je považována za opatření na zvýšení energetické účinnosti budovy a na snížení emisí skleníkových plynů. Proto můžete získat dotaci z různých programů, jako je Nová zelená úsporám, Operační program Životní prostředí nebo Operační program Podnikání a inovace. Na svém domě máte možnost vytvořit si zelenou oázu, kde si můžete odpočinout, zrelaxovat se.


Kompletní izolace plochých a zatravněných střech, izolace proti zemní vlhkosti a tlakové vodě, izolace jezírek

Kompletní izolace plochých a zatravněných střech, izolace proti zemní vlhkosti a tlakové vodě, izolace jezírek

Hledáte spolehlivou firmu, která provádí izolační práce? Potřebujete izolovat plochou nebo zatravněnou střechu? Nebo sháníte společnost, která realizuje izolace zahradních jezírek, bazénů a nádrží? Představujeme firmu SIKOP s.r.o. se sídlem v Praze, jejíž hlavní činností jsou izolační práce. Zaměřujeme se na kompletní izolace plochých střech. Obrátit se na nás můžete také v případě ostatních izolačních prací jako jsou izolace zatravněných střech, izolace proti zemní vlhkosti nebo tlakové vodě. Provádíme izolace jezírek, teras a balkónů. Materiály, které používáme jsou hydroizolační vrstvy z PVC folií nebo asfaltových pásů. Jako tepelněizolační vrstvy používáme především desky z pěnového polystyrenu nebo minerálních vláken. Společnost SIKOP s.r.o. byla založena již v roce 1994. Za tuto dobu jsme nasbírali nepřeberné množství zkušeností a plno spokojených klientů. V případě zájmu o naše služby nás neváhejte kontaktovat.


Zateplování fasád rodinných a bytových domů – profesionální činnost včetně zajištění výměny oken

Zateplování fasád rodinných a bytových domů – profesionální činnost včetně zajištění výměny oken

Chcete zvýšit hodnotu Vaší nemovitosti a zároveň ušetřit na nákladech za energii? V tom případě si nechce zateplit fasádu Vašeho domu od společnosti DITALEX s.r.o. působící v okolí Olomouce, Přerova a Prostějova. Zateplení fasády snižuje tepelné ztráty, zabraňuje vlhkosti, plísním a zlepšuje akustickou izolaci. Společnost s výměnou oken zajistí lepší světelné podmínky, vyšší bezpečnost a snížení hluku. Společnost DITALEX s.r.o. zatepluje fasády bytových, rodinných, panelových a kancelářských objektů. Ušetřete náklady na energie zateplením fasád a kontaktujte nás s nezávaznou poptávkou ještě dnes!


Provádění hydroizolací, střešní hydroizolační fólie z PVC s dlouhou životností

Provádění hydroizolací, střešní hydroizolační fólie z PVC s dlouhou životností

Na hydroizolační práce je třeba najít firmu, která odvede kvalitní práci, abyste nemuseli řešit problémy, které jsou se špatně provedenou hydroizolací spojeny. Ušetřete si hledání, společnost Izolinvest s. r. o. je odborníkem na hydroizolace a mimo jiné dodávají také střešní hydroizolační fólie, které jsou z PVC. Hydroizolační fólie: Logicroof V-RP, určená pro ploché, či mírně šikmé střechy, Logicroof V-SR, vhodné pro střechy, které jsou členité, Logicroof V-GR, pro terasy, balkóny a pochozí střech, Logicpool, využívaná pro bazény, jímky a dokonce koupaliště, Izofol, fólie s různou tloušťkou, které nacházejí své využití hlavně na pozemních částech objektů, či v podzemí, kde prosakuje voda, např. nádrže, jezírka, základy staveb. Samozřejmostí je poskytnutí naší poradenské činnosti týkající se hydroizolace. Využijte našich odborných služeb, které provádějí pouze kvalitně proškolení specialisté a kontaktujte nás, co nejdříve.


Foukaná tepelná izolace Náchod - dostupnost i v hůře přístupných místech

Foukaná tepelná izolace Náchod - dostupnost i v hůře přístupných místech

Společnost IQ KONSTRUKT s.r.o. z okresu Náchod se již dlouhá léta věnuje foukané tepelné izolaci pomocí celulózy. Díky specializovanému aplikačnímu zařízení ISOBLOW STANDARD +PLUS se izolace aplikuje i do hůře přístupných míst včetně dutin stavebních konstrukcí, do prefabrikovaných stěnových a střešních dílců. Dále se využívá při sanaci střech a podlah. Výhoda foukané izolace pomocí celulózy je především rychlost aplikace, výborná akumulace tepla, žádné spáry, akustické a požární vlastnosti, šetrnost k životnímu prostředí a navíc ekologická, kdy je recyklovatelná jako dřevo. Pokud Vás foukaná tepelná izolace pomocí celulózy zaujala, neváhejte nás telefonicky nebo emailem kontaktovat. Naše firma IQ KONSTRUKT s.r.o. Vám ráda provede odbornou aplikaci.