Ostnatý drát, Irsko
Podnikám v zemědělství v Irsku. Hledám výrobce ostnatého drátu.
Mosazné komponenty, Indie
Jsme výrobci přesných mosazných komponent podle specifikace zákazníka. Pro více informací prosím navštivte www.shivombrass.co.in, také nás navštivte na Mezinárodním strojírenském veletrhu 2012 / Brno, pavilon Z - stánek č. U002. Pokud potřebujete více informací, neváhejte a napište nám.
Měděné katody, Tanzánie
Jsme firma se sídlem v Kongu a máme obchodní pobočku v Tanzanii. Prodáváme měděné katody o čistotě 99,99%. Množství 650 Mt. Hledáme odběratele v ČR. Můžeme také dodávat zlaté nugety v malém množství a tantalitovou rudu.
Dodávky plechů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky tenkých plechů; tlustých plechů; plechů Linde; speciálních plechů; Hardox, Weldox, Domex;plechů Secure; plechů ze slitin hliníku a plechů nerezových.
Poptáváme dodavatele mědi, CU Mix
Poptávám dodavatele mědi,CU Mix. Pro zahraniční společnost, množství 1kamion/týdně. Platba po odvežení kamionu, na účet dodavatele.
Kovomateriál a spojovací materiál Pevnost Poznání 004/2012
Předmětem veřejné zakázky je na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Poptávám nerezový drát k výrobě šperků
Nerezový drát OSTEOFIX,či jiný měkký nerezový drát o průměru 1mm, 1.2mm, 1.5mm, 2mm, navinutý v cívkách min 100metrů v jednom kuse.Drát by neměl obsahovat Nikl.Nejlepší by byla sloučenina Chromu, Molybdenu a Titanu Jde o materiál používaný k výrobě šperků, je tedy důležitá měkkost a tvárnost materiálu.
Bezešvé trubky, Pákistán
Poptáváme bezešvé trubky DIN 17175 10 CrMo910 OD 38 X 4.5t X 1000 mm, množství 510 metrů nebo 51 ks. Bezešvé trubky DIN 17175 13 CrMo44 OD 38 X 4.5t X 1000 mm, množství 520 metrů nebo 52 ks. Válcované za tepla nebo za studena, vyžadováno MTC. Zkušební certifikát EN 10204/3.1 s DIN 17175 jakost III. Hydrostatický test. Nabídněte prosím se ...
Ocelové a železné výrobky, Nigérie
Jsme velkoobchodní importér v Nigérii, chceme zastupovat českou nebo jinou evropskou firmu, a to jak v uvedených položkách, tak i dalších položkách, které jsou k dispozici ve vaší zemi. Máme zájem o různé ocelové výrobky, tj. železné tyče, nerezové plechy třídy 304 nemagnetické, 4ft x 8ft, tloušťka 1 mm, 1,02 mm, 1,05 mm, 2 mm, železné ...
Poptávám hliníkové kalíšky na čajové svíčky
Hledám výrobce či dodavatele hlinikových kalíšků na čajové svíčky.
Strojírenské produkty, Čína
Jsme čínská společnost Shanxi OMK Machinery and Equipment ltd. a máme mnoho podřízených závodů. Podnikáme hlavně v oboru hliníkových gravitačně lisovaných a protlačovaných litých dílů, železných a ocelových litých dílů, svařovaných dílů, kovaných částí a částí strojů se zahraničními zákazníky podle jejich zaslaných výkresů a vzorků. Rádi bychom ...
Železná, bauxitová, manganová ruda, Indie
Jsme indický dodavatel a obchodník s drobnou železnou rudou, bauxitovou rudou a manganovou rudou. Dodáváme čínským výrobcům oceli, také indickým a zahraničním firmám. Chtěli bychom navázat obchodní spolupráci se zájemci o nákup železné, bauxitové a manganové rudy indického původu. Rádi bychom s nimi spolupracovali v průběhu celého roku. Máme ...
Slitinové odlitky, Indie
Naše firma je držitelem certifikátu ISO 9001:2008 a zabývá se výrobou odlitků a přesných obráběných dílů ze slitin mědi, konkrétně dělová bronz, bronz, olověný bronz, olověný cínový bronz, cínový bronz, hliník, litina atd., podle požadavků a specifikací zákazníků. Jsme diverzifikovaná skupina firem provádějící smluvní výrobu, outsourcing a ...
Kovové el. komponenty, Čína
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli kovových dílů a komponent zpracovaných děrováním, lisováním, soustružením, obráběním a tlakovým litím. Mezi naše hlavní klienty patří Samsung, Hitachi, NEC, TTI, Black & Decker atd. Jsme jednou z dceřiných společností Sunstrong International Industrial Limited, což je skupina specializovaná ...
Železo, ocel, USA
Poptáváme kovy - surové železo, slitiny železa, ocelové ingoty. Jsme zástupce výrobců a hledáme výhradně výrobce. Můžeme nabídnout pocínovaný ocelový plech.
Dynamický nákupní systém na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu pro projekt Pevnost Poznání
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Dynamický nákupní systém na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu pro projekt Pevnost Poznání
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému na nákup kovomateriálu a spojovacího materiálu dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci DNS pro projekt Pevnost Poznání.
Plechy z balistické oceli, Pákistán
Firma Teko Global Vision Pvt Ltd. poptává plechy z balistické oceli o tloušťce 4 mm, šířce 153 mm a délce 2439 mm. Celkové množství je 12000 čtverečních stop. Úroveň ochrany = NIJ-III, účel = zhotovení žaluzií na okna.
Plechy, profily, trubky, Egypt
Jsme egyptská obchodní společnost. Působíme v mnoha oblastech: - Hledáme výrobce ocelových plechů, profilů a bezešvých trubek.
Poptáváme výrobu ocelových palet
Poptáváme výrobu ocelových palet. Kontinuální výroba. Pouze pro zkušené firmy. Pouze Ostrava nebo Frýdek-Místek.
Měděné katody, Kongo
Jsme firma se sídlem v Kongu a máme obchodní pobočku v Tanzanii. Prodáváme měděné katody o čistotě 99,99%. Hledáme odběratele v ČR. Můžeme také dodávat zlaté nugety v malém množství a tantalitovou rudu.
Izolace, Švýcarsko
Hledáme firmu, která může stahovací svorník opatřit izolací. Jedná se o tyče dlouhé asi 1200 mm, průměr 16 mm. Z obou stran je závit M16 dlouhý asi 80 mm a mezi těmito závity musí být nanesena izolace asi 1 mm silná. Se skleněným pásem tvrdnoucím za tepla i za studena.
Poptáváme dodavatele hutního materiálu
Poptávám hutní materiál.V případě zájmu Vám zašlu e-mailem podrobný rozpis. V případě navázání spolupráce, předpokládáme do konce roku odběr v celkové hmotnosti 300 tun. Prosím o nabídku, případný termín dodání je do 14 dní.Děkuji za rychlé vyřízení.
Strojírenská výroba, Čína
Jsme společnost Shanxi OMK Machinery and Equipment ltd v Číně a máme mnoho podřízených závodů. Vyrábíme hlavně hliníkové díly gravitačním litím a extrudovaným litím, železné a ocelové odlévané díly, svařováné díly, kované díly a díly strojů pro zahraniční zákazníky podle jejich zaslaných výkresů a vzorků. Rádi bychom navázali obchodní vztahy s ...
Kovové komponenty, Čína
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli kovových dílů a komponent zpracovaných děrováním, lisováním, soustružením, obráběním a tlakovým litím. Mezi naše hlavní klienty patří Samsung, Hitachi, NEC, TTI, Black & Decker atd. Jsme jednou z dceřiných společností Sunstrong International Industrial Limited, což je skupina specializovaná ...