Chemikálie
Predmetom zákazky je dodanie chemikálií, chemikálií pre biologické testovanie, špeciálnych chemikálií a spotrebného materiálu z rôznych materiálov, potrebného na realizáciu výskumu definovaného v projekte Nanočastice pre riešenie diagnosticko-terapeutických problémov s COVID-19 (NANOVIR), pre Univerzitu Pavla Jozefa Šafárika v ...
Chemické výrobky vysoké jakosti
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky chemických výrobků a bioreagencií pro pracoviště ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
FN Motol - Dodávka vyšetřovacích kitů pro vyšetřování cystické fibrózy a trombofilních mutací
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky vyšetřovacích kitů pro Ústav biologie a lékařské genetiky FN Motol.
Poptávám Ethanolamin
Poptávám Ethanolamin (monoethanolamin), CAS 141-43-5,
Dodávky diagnostik a spotřebního materiálu pro potřeby centrálních laboratoří FNB
Fakultní nemocnice Bulovka (dále jen „zadavatel“) zavádí dynamický nákupní systém na dodávky diagnostik a spotřebního materiálu pro použití v laboratorních provozech zadavatele (dále jen „DNS“). Jako součást diagnostik může zadavatel požadovat i bezplatnou výpůjčku zařízení k požadovaným diagnostikám a případný související spotřební materiál. ...
Dodávka reagencií včetně výpůjčky diagnostických prostředků
průběžné dodávky reagencií, kalibrátorů, materiálů vnitřní kontroly kvality, systémových roztoků a veškerého spotřebního materiálu (dálejen „diagnostika“), nutných k provádění požadovaných biochemických a imunochemických vyšetření, spojené s bezplatnou výpůjčkou plněautomatické linky a data manageru (middleware), včetně jejich instalace, uvedení ...
Reagencie pro PCR diagnostiku SARS CoV-2
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií a spotřebního materiálu pro izolaci a detekci SARS-Cov-2 (bez odběrového materiálu) včetně výpůjčky 1ks automatického izolátoru a 1ks cycleru.
Perfusní systém pro inkubaci buněk včetně spotřebního materiálu
Předmětem zakázky je dodávka perfusního systému pro inkubaci buněk a opakované průběžné dodávky spotřebního materiálu k dodanému přístroji, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace a položkového ceníku uvedené v zadávací dokumentaci.
Reagencie pro PCR diagnostiku COVID-19
Průběžné dodávky diagnostik na oddělení klinické imunologie a mikrobiologie Náchod k provádění testů pro PCR detekci COVID-19 a aktuálně epidemiologicky významných mutací COVID-19 po dobu 24 měsíců.
Dodávka reagencií pro genetické analýzy
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky reagencií pro genetické analýzy pro laboratorní pracoviště Ústavu hematologie a krevní transfuze, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci po dobu 24 měsíců na základě kupní smlouvy s jedním dodavatelem.
Dodávky reagencií a spotřebního materiálu, vč. bezplatné výpůjčky automatického laboratorního sytému
Předmětem veřejné zakázky jsou pravidelné dílčí dodávky reagencií pro biochemická a imunochemická stanovení, včetně veškerého spotřebního materiálu, kontrolních materiálů a kompatibilního kalibračního materiálu,včetně zajištění přepravy tohoto materiálu do místa určení. Bezplatná výpůjčka nového automatického laboratorního systému, uvedení do ...
Dodanie protilátok a reagencií so zariadením pre imunohistochemické vyšetrenia IHC
Predmetom zákazky je dodávka zdravotníckeho materiálu podľa potrieb verejného obstarávateľa. Bližšia špecifikácia predmetu zákazky tvorí prílohu č. 1 (príloha č. 1A, 1B a 1C) súťažných podkladov.
Reagencie, média a doplňky pro experimentální systém
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky reagencií, médií a doplňků pro experimentální systém pro pracoviště ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace uvedené v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Dodávka speciálních chemikálií pro LF OU IV.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka speciálních chemikálií pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektů OP VVV s názvy: - Healthy Aging in Industrial Environment HAIE, reg. č. CZ.02.1.01/0.0/0.0/16_019/0000798, - Infrastrukturní zabezpečení nového doktorského programu Klinické neurovědy LF OU, reg. č. ...
Dodávka reagencií pro sekvenování na přístroji Illumina NovaSeq
Plnění zakázky spočívá v dodávce požadovaného zboží - reagencií pro sekvenování na přístroji Illumina NovaSeq. Další specifikace předmětu plnění této zakázky je uvedena v podrobné specifikaci zakázky, která tvoří přílohy č. 2 a 3 zadávací dokumentace.
Komplexní systém pro analýzu genové exprese na úrovni jednotlivých buněk
Dodávka systému pro analýzu genové exprese na úrovni jednotlivých buněk a opakovaná průběžná dodávka spotřebního materiálu k dodanému přístroji pro Oddělení molekulární genetiky Ústavu hematologie a krevní transfuze. Vše dle podmínek Zadávací dokumentace.
Reagencie pro PCR, RT-PCR a pyrosekvenování
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky reagencií a spotřebního materiálu, určeného pro real-time PCR vyšetření a chemie pro pyrosekvenování, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace a položkového ceníku uvedené v zadávací dokumentaci.
DNA izolačný kit
Predmetom zákazky je dodanie chemikálii pre projekt BioPickmol pre výskumné účely projektu: Vývoj nanosenzorických fotonických systémov na rýchlu detekciu vírusov využitím metód riadenej evolúcie proteínových platforiem: prípad SARS CoV-2 (BioPickmol), definovaného v projekte Operačného programu Integrovaná infraštruktúra.
Chemikálie, spotrebný materiál a pomôcky pre výskum v projekte SMARTFARM
Predmetom zákazky je nákup chemikálií, spotrebného materiálu a pomôcok pre výskum najmä v oblastiach biomedicíny, biotechnológii a enviromedicíny. Súčasťou predmetu zákazky sú aj služby spojené s dodaním tovaru na miesto dodania, s vyložením v mieste jeho umiestnenia a zabezpečením likvidácie použitých jednorazových obalov.
Reagencie, kity a spotřební materiál pro přípravu knihoven
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky reagencií, kitů a spotřebního materiálu pro přípravu knihoven kompatibilní se sekvenátory Illumina, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace po dobu 24 měsíců na základě rámcové smlouvy s jedním dodavatelem.
Diagnostika pro základní a speciální vyšetření v referenční laboratoři pro imunohematologii
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky laboratorních diagnostik pro imunohematologická vyšetření prováděná v laboratořích ÚHKT, a to v předpokládaném množství a skladbě dle technické specifikace a položkového ceníku uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka spotřebního materiálu s výpůjčkou 2 ks analyzátorů
Předmětem této VZ jsou dodávky spotřebního materiálu k automatickému imunoanalytickému analyzátoru a chemiluminiscenčnímu analyzátoru pro sérologickou diagnostiku virových a bakteriálních agens. Předmětem VZ je současně i bezplatná výpůjčka 2 ks analyzátorů virových a bakteriálních agens, uvedení zapůjčených zařízení do provozu, zaškolení ...
Materiál pre sekvenovanie 2022
Predmetom zákazky je dodávka sekvenačnej chémie, plastu, spotrebného materiálu a drobných laboratórnych prístrojov potrebných na sekvenovanie SARS-CoV-2. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.
Dodávka enzymů, kitů pro izolaci RNA, DNA, protilátek a reagencií
Plnění zakázky spočívá v dodávce požadovaného zboží pro laboratoře zadavatele - enzymů, kitů pro izolaci RNA, DNA, protilátek a reagencií. Další specifikace předmětu plnění této zakázky je uvedena v podrobné specifikaci zakázky, která tvoří přílohy č. 2 a 3 zadávací dokumentace.
Dodávka kitů
Předmětem plnění veřejné zakázky je průběžná dodávka kitů. Na předmět plnění bude uzavřena rámcová smlouva s jedním účastníkem dle § 131 zákona, a to na dobu 12 měsíců.