Obálky, přepravní tašky, Španělsko
Jsme španělská firma, která hledá nové dodavatele - výrobce různých druhů obalů, jako jsou kurýrní obálky, obálky s bezpečnostní pečetí, nákupní nebo přepravní plastové a papírové tašky atd. Máte-li zájem, zašlete nám prosím e-mail s katalogem nebo webem, abychom viděli vaše portfolio.
Sulfátový papír, Etiopie
Poptáváme sulfátový (kraft) papír.
Sulfátový papír, Etiopie
Poptáváme sulfátový (kraft) papír 70 gm.
Odpadní pytle, mikrotenové sáčky a tašky
Předmětem zakázky jsou dodávky odpadních pytlů, mikrotenových sáčků a tašek ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Dodávky papíru do tiskáren ve formátu A3 a A4 pro resort justice
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky papíru do tiskáren ve formátu A3 pro zadavatele a jeho organizační složky a dodávky papíru do tiskáren ve formátu A4 pro zadavatele a jeho organizační složky po dobu 48 měsíců v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Mikrotenové a igelitové sáčky
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky mikrotenových a igelitových sáčků (dále jen sáčky) pro Fakultní nemocnici Hradec Králové. Rámcová smlouva bude uzavřena na dobu 4 let.
Sterilizační obaly
Předmětem zakázky jsou dodávky sterilizačních obalů ve specifikaci a množství dle zadávací dokumentace po dobu jednoho roku.
Lepenkové krabice, papírové pytle, Čína
Jsme velká importní a exportní společnost v Číně. Poptáváme velké množství krabic z vlnité lepenky a papírových pytlů podle požadavků zákazníků. Jste-li schopni vyrobit, odpovězte mi prosím, pošlu vám podrobný požadavek a výkresy.
Obálky a obálky s vonkajšou potlačou
Obálky a obálky s vonkajšou potlačou pre Štatistický úrad SR a pracoviská Štatistického úradu SR v krajoch vrátane nákladov spojených s ich dopravou na miesto dodania.
Poptávám výrobu dortových krabic
Hledém výrobce dortových krabic o rozměrech 28,22.18 cm.
Poptávám proložky na křepelčí vejce
poptávka na proložky na křepelčí vajíčka
Poptávám výrobce dortových krabic
Hledám výrobce dortových krabic rozměry 18, 22, 28 cm.
Poptávám papírové pytle a tašky
Papírové pytle, nebo tašky. Potřebuji větší mnoštví papírových pytlů, nebo tašek. Nezadávám rozměry, zajímá mi veškerý sortiment. Nejmenší míra na šířku však musí být min.40.cm Pokud budou z nepovedené výroby, bude to pro mne cenovou výhodou. Děkuji za nabídky.
Poptávám papírové nádobí, tácky
Poptávám obalový materiál, papírové tácky a talíře v Praze
Poptávám proložky na křepelčí vejce
Poptávám proložky na křepelčí vejce.
Hledáme dodavatele oktabínů
Hledáme dodavatele oktabínů. Naše firma sídlí v Jižních Čechách, okres Prachatice. Pošlete nám prosím nabídku.
Poptávám papírové pytle
Poptávám papírové pytle, dvě vrstvy (hnědý a bílý papír s potiskem ) Množství 4x20 000ks Rozměr 375x220 dno 100mm 385x260 dno 150mm 465x255 dno 150mm 590x320 dno 175mm
Poptáváme kartonové krabice vč. potisku
Spotřebujeme 6000 ks krabic ročně. FEFCO rozměr kartonu materiál odběrové množství (ks) FEFCO 0203 1384x134x834 3201BC 100 FEFCO 0203 1284x134x784 ...
Ofsetový papier a kartón
Ofsetový papier, kartón, lepenka, samoprepisový papier a sulfit
Kartony, speciální skla, Německo
Hledáme výrobce popř. distribuční firmy -paspartových kartonů (prosté kyselin) -hřbetní lepenky (prosté kyselin) pro rámování obrazů. Rovněž výrobce floatovaného skla 2 mm a speciálního skla Mirogard
Papír, Egypt
Poptáváme mg bělený sulfitový papír, mg bělený papír v rolích (viz připojené foto). Šířka rolí 80 cm, 40 cm, vnitřní jádro 76 mm, vnější průměr 700 mm, 750 mm. Poprvé bude množství jeden 40 stopový kontejner. Jsme připraveni ihned podepsat smlouvu.
Poptávám papír pro japonské stěny
Poptávám role 20-30metru papíru pro japonské stěny, nejlépe styl japosnkého papíru, china papíru, hlazeného bílého papíru, barevného papíru...
Papír, Saudská Arábie
Hledáme dodavatele papíru k použití v závodech na výrobu cementových pytlů, tj. velmi kvalitního papíru 90 gms. Firma v Saúdské Arábii chce navázat partnerství s takovým dodavatelem.
Poptáváme použité kartonové krabice
Poptáváme použité nebo nepotřebné kartonové krabice o jednotných rozměrech.
Papír, Egypt
Jsme "Providence", importní společnost se sídlem v Káhiře, Egypt. Zjišťujeme kapacitu (pokud jde o balíky papírů) jednoho 40" HC kontejneru na papír (formát A4, bělost: 102-104%, kvalita " A ", přírodní bílá, 80 gsm). Budeme objednávat tuto kapacitu každý týden na základě ceny FOB a kvality.