Poptáváme zapůjčení vyvíječe páry
Poptáváme zapůjčení vyvíječe páry s požadovaným tlakem min 6bar. Předem děkuji za nabídku.
Dekontaminační zařízení Nemocnice Blansko
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka pro projekt „Dekontaminační zařízení Nemocnice Blansko“ registrační číslo projektu: CZ.05.3.29/0.0/0.0/19_134/0013668. Předmětem veřejné zakázky je dodávka dekontaminační jednotky na nemocniční odpady. Celý předmět veřejné zakázky je uveden v kapitole 4.1 Zadávací dokumentace. Tato kapitola popisuje ...
L4 10 PW Laser Beam Distribution Vacuum Infrastructure TP20_040
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zahrnující detailní návrh, výrobu, čištění, balení a dopravu do ELI-Beamlines hlavních prvků vakuové infrastruktury rozvodu laserového paprsku L4 10PW od kompresoru L4 10PW do experimentální haly E3 a pro diagnostiku paprsku 10PW.
Vybavení pro flutterový průkaz - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro flutterový průkaz, která bude obsahovat tyto komponenty: 1. Snímač zrychlení pro vztlakovou plochu, 2. Připojovací kabel pro snímač zrychlení, 3. Měřící karta pro zpracování signálu ze snímačů, 4. Základna pro měřící karty, 5. Karta pro synchronizaci základen a 6. Softwarová licence (dále jen ...
Výrobky z odpadu - 02
Zakázka „A“ ….. dodání pomaloběžný drtič… bližší specifikace v příloze číslo 01a. Zakázka bude dodána jako celek Zakázka „B“ ….. dodání výrobní linky…..bližší specifikace v příloze číslo 01b. Zakázka bude dodána jako celek
Výrobky z odpadu - 02
Zakázka „A“ ….. dodání pomaloběžný drtič… bližší specifikace v příloze číslo 01a. Zakázka bude dodána jako celek Zakázka „B“ ….. dodání výrobní linky…..bližší specifikace v příloze číslo 01b. Zakázka bude dodána jako celek Bližší informace v ZD.
Rolba na úpravu ľadovej plochy - zimný štadión v Bardejove
Rolba pre úpravu ľadovej plochy Technická špecifikácia predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Vana pro žárové zinkování ponorem - opakování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vany pro žárové zinkování ponorem (dále jen „zařízení“). Zadavatel požaduje dodání zařízení dle jeho požadavků, které jsou definovány v rámci technické specifikace, která tvoří přílohu č. 1 zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Materiálová tiskárna pro tvorbu tenkých vrstev
Sestava materiálové inkjetové tiskárny a rukavicového boxu.
Technológia na recykláciu gumeného odpadu
Predmet zákazky pozostáva z dodania a uvedenia do prevádzky technológie na recykláciu gumeného odpadu a výrobu gumenej dlažby.
Experimentálne zariadenia na prezentáciu javov a procesov súvisiacich s klimatickou zmenou
Predmetom zákazky je dodávka Experimentálnych zariadení na prezentáciu javov a procesov súvisiacich s klimatickou zmenou pre projekt Environmentálne centrum Klíma-Krajina-Informácie SPU v Nitre. Podrobnejší opis predmetu zákazky viď. v časti B.2 Opis predmetu zákazky a prílohy č. 8 súťažných podkladov.
Modernizace buzení EDA TG1, TG2, TG3, TG4 A EMO TG5
Předmětem díla je modernizace buzení včetně provedení zkoušek a ověření požadovaných hodnot na lokalitách elektrárna Dalešice a elektrárna Mohelno.
Technické zhodnocení Bezpečnostní transportní plynotěsné komory s manipulátorem k TACHP
Předmětem veřejné zakázky je technické zhodnocení Bezpečnostní transportní plynotěsné komory s manipulátorem k TACHP (dále také „komora“), která je určena pro bezpečný převoz podezřelých nálezů, nebezpečných předmětů či látek na specializované pracoviště, za účelem bližší specifikace, nebo fyzické likvidace nálezu. Komora je součástí technického ...
Bezpečnostní hořák
Předmětem zakázky je dodávka bezpečnostního hořáku, který musí splňovat minimální technické parametry uvedené v příloze č. 3 zadávací dokumentace. Bezpečnostní hořák (někdy nazývaný fléra) slouží k nouzovému spálení přebytků procesního plynu při řízené či nouzové odstávce technologie. Používá se rovněž při nájezdu technologie, kdy produkce ...
Výměna strojního vybavení společnosti Technické služby města Přerova, s.r.o.
Předmětem plnění je dodávka Stroje pro hutnění komunálního odpadu který je blíže specifikován ve specifikaci předmětu plnění, která tvoří přílohu č. 2 „Příloha č. 2 Specifikace předmětu plnění“.
Dodávka nového snežného pásového vozidla pre zimnú údržbu bežeckých stôp
Predmetom zákazky je dodanie snežného pásového vozidla pre zimnú údržbu bežeckých stôp, na úpravu homologizovaných lyžiarskych bežeckých tratí (homologizovaných medzinárodnou lyžiarskou federáciou FIS) vrátane zaškolenia a dopravy na miesto dodania. Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch.
Technologie pro výrobu paliv
Předmětem zakázky je dodávka technologického vybavení pro výrobu paliv z odpadů.
Terapeutický rehabilitační robot řízený signály mozku
Předmětná nadlimitní veřejná zakázka na služby je zadávána v otevřeném řízení dle § 56 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek a sestává ze 2 částí. 1. část VZ: Nákup materiálu a vývojových kitů a 2. část VZ Nákup služeb. 1. část zahrnuje nákup materiálu a vývojových kitů pro vývoj lékařských přístrojů, konkrétně pro realizaci ...
Konstrukční návrh a zhotovení zvlákňovacího zařízení
Předmětem zakázky je konstrukční návrh a zhotovení technického řešení dvou vysoce inovativních zařízení pro přípravu nanovlákenných struktur a to Zvlákňovacího zařízení pro přípravu kompozitních plošných a 3D nanomateriálů a Zvlákňovacího zařízení pro přípravu kompozitních lineárních nanomateriálů a klimatizační jednotky.
Materiálové využití odpadů - UMBRELLA s.r.o. - dodávka mobilní třídící jednotky a kolového nakladače
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilní třídící jednotky a kolového nakladače. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Vysekávací stroj
Předmětem VZ je dodávka vysekávacího stroje podle parametrů v technické specifikaci uvedené v Příloze č. 1 Zadávací dokumentace.
Dodávka pilotní jednotky pro redukci acetonové frakce na 2-propanol
Dodávka pilotní jednotky pro redukci acetonové frakce na 2-propanol. Jednotku tvoří dva reaktory s pevným ložem katalyzátoru zapojené v sérii, na které navazuje aparatura pro rektifikaci produktu. Reaktory jsou navrženy pro práci s katalyzátory běžných tvarů používaných v průmyslu, včetně katalyzátorů Raneyova typu. Redukční plyn je generován ...
Dodávka trhačky 150 kN 2
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka univerzálního elektromechanického trhacího zkušebního stroje pro jednoosé zkoušky kovových materiálů.
Materiálno technické vybavenie
Predmetom zákazky je dodávka precvičovacích simulátorov strojov a zariadení pre potreby vyučovacieho procesu.
Zariadenia do výrobnej prevádzky
Predmetom zákazky je nákup priemyselných strojov do prevádzky podniku MLAĎ - PLASTY, s.r.o. s cieľom zefektívniť produkciu výrobkov z gumy a plastu. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.