Snižování spotřeby energie společnosti 2 MAX, s.r.o. - vysokofrekvenční lis na spárovku
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks vysokofrekvenčního lisu na spárovku bez pevného šířkového dorazu pro výrobu tzv. „nekonečné“ šířky, určené vložením vstupního dílce bez lepidla.
Smluvní výzkum, konzultační služby a dodávka prototypu strojní části vodíkového hybridního systému
Smluvní výzkum, konzultační služby a dodávka prototypu strojní části vodíkového hybridního systému energetického hospodářství
Ridera Bohemia a.s.- Náhrada stacionárního zdroje znečišťování - nové vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drtícího a třídícího zařízení. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
AGRO CS a.s. - Využití inovativní technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka extruderu na výrobu dřevního vlákna z dřevní štěpky. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách..
ProTeren s.r.o. - Využití inovativní technologie - opětovné vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drtící technologie, třídící technologie a hrubotřídící technologie. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v přílohách č. 4 - technické specifikace.
Lis na pelety, Německo
Dobrý den, mám zájem o lis na pelety, kolik stojí, co zvládne za hodinu a jak dlouho trvá dodání do Německa.
Montážní stůl s magnetickou levitací
Předmětem zakázky je dodávka montážního stolu s několika paletkami o různých rozměrech a nosnostech, které budou automaticky přemísťovány z místa na místo pomocí tzv. magnetické levitace s vysokou přesností a rychlostí. Paletky budou rovněž rotovat a v omezené míře budou naklápěny ve dvou nezávislých osách. Stůl bude obsluhován v kolaborativním ...
Lis na komunální a separovaný odpad s posouvacím zařízením, vč. lisovacích kontejnerů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž a zprovoznění stacionárního lisu na komunální a separovaný odpad s posouvacím zařízením na 3 ks lisovacích kontejnerů, vč. dodávky 4 ks lisovacích kontejnerů.
3D tiskárna na kovy technologií LPBF II
Předmětem plnění veřejné zakázky na dodávky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 3D tiskárny na kovy technologií LPBF v počtu 1 ks. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen technickou specifikací předmětu zakázky (Technické podmínky dle § 89 ZZVZ), která tvoří přílohu č. 2 zadávací dokumentace, a závazným vzorem Kupní smlouvy, který tvoří ...
Pořízení třídičky a drtičky pro firmu SWIETELSKY stavební s.r.o.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka mobilního hrubotřídiče a mobilního odrazového drtiče pro firmu SWIETELSKY stavební s.r.o. Podrobně vše popsáno ve specifikaci technických parametrů a podmínek plnění, která je součástí zadávací dokumentace.
Pořízení hydraulického paketovací lisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka paketovacího lisu robustní ocelové konstrukce, který bude paketovat sypký AL šrot, AL profily nebo AL výkovky/výronky. Zařízení bude pracovat v klimatických podmínkách -20 až +40°C a bude umístěno v neklimatizované hale s omezenými rozměry. Zařízení bude dodáváno tzv. „na klíč“, to znamená včetně dopravy, ...
Zařízení na výrobu pelet, Německo
Zajímáme se o zařízení na výrobu pelet. S přátelským pozdravem Volker maier
UTB - Drtič plastových vtokových zbytků
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka drtiče plastových vtokových zbytků pořizovaná pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Zavedení cirkulárního řešení do společnosti PORR a.s.
Předmětem zákazky jsou dodávky mobilního drtiče a mobilního hrubotřídiče
Úspory energií: dodávka vstřikovacích strojů a periferií
Předmětem zakázky je dodávka vstřikovacích strojů, jejich periferií a další související činnosti. V podrobnostech viz zadávací dokumentaci.
Technológia na vytriedenie zmesového komunálneho odpadu a prípravu tuhého alternatívneho paliva
Predmetom zákazky je dodanie tovaru s názvom Technológia na vytriedenie zmesového komunálneho odpadu aprípravu tuhého alternatívneho paliva(TAP). Podrobné vymedzenie Predmetu zákazky, vrátane vypracovaných technických špecifikácií, je uvedené vo Zväzku 3 - Opis predmetu zákazky týchto súťažných podkladov a v Ďalších dokumentoch poskytnutých ...
Recyklační zařízení, nadzemní separátor vanový
Předmětem tohoto zadávacího řízení je komplexní dodávka recyklačního zařízení, nadzemní separátor vanový podle technických specifikací uvedených v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Výroba a testování prototypu modulární kabiny a montážní stolice
Předmětem plnění výběrového řízení je dodávka a testování prototypu modulární kabiny a montážní stolice: - zpracování technologického postupu výroby a kompletace dle zaslané konstrukční dokumentace - kompletní výroba prototypu modulární kabiny a montážní stolice - strojní předmontáž - montáž elektrorozvodů dle zaslaných schémat - montáž ...
Speciální stavby Most spol. s r.o. - Náhrada stacionárního zdroje znečišťování
Předmětem veřejné zakázky je dodávka drtícího zařízení pro snížení prašnosti. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Opravy, údržba a servis špeciálnych zariadení pre nakladanie a kontrolu VJP
Predmetom zákazky je zabezpečenie každoročných prehliadok, servisu, bežnej údržby a opráv 1. Manipulátora MAPP 400 na prekladanie vyhoreného jadrového paliva v Medzisklade vyhoreného paliva (MSVP) v areáli JASLOVSKÉ BOHUNICE, 2. Zariadenia Sipping in Pool (Systém pre kontrolu hermetičnosti pokrytia v palivových článkoch VJP), 3. Inšpekčného ...
Vybavenie odborného pracoviska Energetiky
Predmetom zákazky je dodávka tovarov: mikrogeneračná jednotka na báze palivového článku, kompaktná absorpčná chladiaca jednotka, chladiaci a tepelný systém pre výuku hydraulického vyregulovania ústredného kúrenia, chladiacich okruhov a ohriatej pitnej vody, chladivový okruh s tepelným čerpadlom s komplexnou diagnostikou pre výučbu chladivových ...
Lis na komunální a separovaný odpad s posouvacím zařízením, vč. lisovacích kontejnerů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, montáž a zprovoznění stacionárního lisu na komunální a separovaný odpad s posouvacím zařízením na 3 ks lisovacích kontejnerů, vč. dodávky 5 ks lisovacích kontejnerů.
L2 Laser Beam Distribution Vacuum Infrastructure
Předmětem veřejné zakázky je zejména detailní návrh, výroba, testování a dodávka na místo dodání hlavních komponent vakuové infrastruktury rozvodu laserového paprsku L2 (vakuové komory, nosné rámy komor a hadicové segmenty) do ELI Beamlines.
Finišer
Předmětem dodávky je 1 ks silničního finišeru k pokládce asfaltobetonových směsí dle Technické specifikace.
Technické vybavenie
Predmetom zákazky je modernizácia zberného dvora a obstaranie materiálno-technického vybavenia na podporu triedeného zberu v obci Sekule. Za daným účelom sa zákazka delí na dva logické celky. Uchádzačom sa umožňuje predložiť ponuku na jeden alebo oba logické celky.