Luděk Babický - Využití inovativní technologie II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka třídící technologie a mísícího centra. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách. Předmětem zakázky je rovněž: • doprava do místa plnění vč. uvedení zařízení do provozu, • předání kompletního manuálu v českém jazyce, • zaškolení obslužného personálu.
Poskytování servisu obálkovacích linek Böwe
Předmětem veřejné zakázky je servis 2 obálkovacích linek Böwe sloužících k obálkování zásilek v provozovnách České pošty, s.p.
Nákup betonárny KV
Předmětem veřejné zakázky je pořízení betonárny dle technické specifikace.
Nákup drtiče a hrubotřídiče ZC
Předmětem veřejné zakázky je pořízení mobilního drtiče a hrubotřídiče dle technické specifikace.
Nákup recyklační techniky AC
Předmětem veřejné zakázky je pořízení lopaty na míchání betonu a mobilní třídící jednotky dle technické specifikace.
Dodávka nového valivého uložení pracovních válců teplé duostolice
Předmětem plnění Veřejné zakázky je dodávka nového valivého uložení pracovních válců teplé duostolice 700x1400 jako náhrada za stávající uložení. CPV kódy: 42000000-6 Průmyslové stroje
Realizace opatření na Brněnské údolní nádrži, IV. etapa 2023-2027 - zajištění dávkování
Předmětem zakázky je zajištění aplikačního a skladovacího zařízení pro dávkování koagulantu do vodního díla Brno v letech 2023 až 2027. Dodavatel bude provozovat dávkovací zařízení v souladu s pokyny zadavatele tak, aby jeho prostřednictvím bylo řádně prováděno dávkování 40 % vodného roztoku síranu železitého. Vlastní provozování dávkovacího ...
Nákup recyklační techniky HO
Předmětem zadávacího řízení je výběr dodavatele pro dodávku odrazového drtiče a 2 ks lopat na míchání betonu v rozsahu přílohy A Technické specifikace
Zavedení cirkulárního řešení do společnosti CENTROPEN, a.s.
Předmětem plnění je dodávka souboru nových a nepoužitých technologií, v souvislosti s realizací akce „Zavedení cirkulárního řešení do společnosti CENTROPEN, a.s.“, podrobně popsáno ve specifikaci předmětu plnění, samostatně pro každou dílčí část zadávacího řízení, která tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Zavedení cirkulárního řešení do společnosti COLAS CZ, a.s.
Předmětem plnění je dodávka mobilního odrazového drtiče s integrovaným třídičem v souvislosti s realizací „Zavedení cirkulárního řešení do společnosti COLAS CZ, a.s..“ podrobně popsáno ve specifikaci předmětu plnění, který tvoří přílohu č. 2 „Příloha č. 2 Specifikace předmětu plnění"
ELRON CZ s.r.o. - využití inovativní technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního drtiče. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejich přílohách.
Zavedení cirkulárního řešení do společnosti Outulný VHS spol. s r.o. - dodávka drtiče
Předmětem plnění je dodávka mobilního odrazového drtiče se zavěšeným třídičem souvislosti s realizací „Zavedení cirkulárního řešení do společnosti Outulný VHS spol. s r.o. - dodávka drtiče“ podrobně popsáno ve specifikaci předmětu plnění, který tvoří přílohu č. 2 „Příloha č. 2 Specifikace předmětu plnění“
Kamil Gellner - využití inovativní technologie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního drtiče a výrobny betonových bloků. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Teleskopický nakladač s lopatou
Predmetom zákazky je modernizácia zberného dvora a obstaranie materiálno-technického vybavenia teleskopického nakladaču s lopatou za účelom podpory triedeného zberu v meste Nová Baňa. Ide o tretíkrát opakované verejné obstarávanie (prvé zrušené z dôvodu administratívnych chýb na strane verejného obstarávateľa, druhé pre vylúčenie predložených ...
Zpracování postkonzumních recyklátů na vakuově tvarované výrobky z plastů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka „Technologického zařízení pro výrobu vakuově tvarovaných výrobků z plastů“. Toto zařízení bude schopno tvarovat plastové desky z recyklátu z plastového odpadu. Součástí dodávky je kompletní příslušenství potřebné k tomu, aby zařízení bylo funkční. Součástí dodávky je i předání veškerých dokladů, návod k použití ...
Zavedení cirkulárního řešení do společnosti Obalovna Příbram s.r.o.
Předmětem plnění je dodávka zařízení pro dávkování a ohřev recyklovaného materiálu přes paralelní sušící buben v souvislosti s realizací „Zavedení cirkulárního řešení do společnosti Obalovna Příbram s.r.o.“
Úspora vody ve SLOUPÁRNA Majdalena s.r.o.
dodávka technologie pro oddělené jímání a recyklaci betonových kalů v závodě s výrobou stavebních hmot investora SLOUPÁRNA Majdalena s.r.o.
Nákup mobilní drtící jednotky s čelisťovým drtičem a míchací lopaty
Předmětem veřejné zakázky je pořízení mobilní drtící jednotky s čelisťovým drtičem a míchací lopaty, které budou sloužit k recyklaci stavebního dopadu na suché betonové směsi a betony konzistence S a S1.
Nákup míchacího centra
Předmětem veřejné zakázky je pořízení míchacího centra betonu dle technické specifikace.
Nákup hrubotřídiče a drtiče HB
Předmětem veřejné zakázky je pořízení mobilního hrubotřídiče a čelisťového drtiče dle technické specifikace.
Rekonštrukcia  vstrekovacieho odorizačného zariadenia pre výstup – RS 1200
Rekonštrukcia vstrekovacieho odorizačného zariadenia pre výstup RS 1200 (dvojradová dvojstupňová RSP) spolu s opravou príslušenstva vrátane opravy časti druhého regulačného stupňa. Podrobne popísané v zadaní zákazky/výzve na predkladanie ponúk.
Dodávka a montáž miešacieho zariadenia na výrobu a skladovanie soľných roztokov
Predmetom zákazky je dodanie a montáž miešacieho zariadenia na výrobu a skladovanie soľných roztokov podľa Opisu predmetu zákazky v prílohe č. 2 výzvy na predloženie ponuky.
Dodávka vstřikovacích lisů pro společnost Dřevoplast Ludvík s.r.o. - III
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zboží (koupě) jednoho nového vstřikovacího lisu.
Dodávka vstřikovacích lisů pro společnost Dřevoplast Ludvík s.r.o. - IV
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zboží (koupě) jednoho nového vstřikovacího lisu.
Dodávka vstřikovacích lisů pro společnost Dřevoplast Ludvík s.r.o. - II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zboží (koupě) dvou nových vstřikovacích lisů a jednoho nového vstřikovacího lisu s manipulátorem.