Stroje na výr. potrubí a přírub, SAE
Jsme výrobce potrubí sídlící v Dubaji v SAE a poptáváme stroje na výrobu potrubí a stroje na výrobu potrubních přírub.
RIE odstraňovač rezistu
Předmětem zakázky je dodávka zařízení pro odstraňování resistů po leptacích procesech, zejména elektronovou a UV litografií. V závislosti na typu resistu je dané zařízení je určeno pro reaktivní plazmatické leptání (Reactive Ion Etching - RIE) (ne)exponovaných positivních a negativních resistů. Dodávku tvoří kompletní systém vyžadující pouze ...
Pořízení vybavení sběrného dvora v Duchcově
Jedná se o veřejnou zakázku na dodávky. Předmětem dodávky je drtič velkoobjemového komunálního odpadu a smykový nakladač.
Zavedení výroby nových druhů termokapslí ve společnosti PEMAG, spol. s r. o.
Předmětem zakázky je pořízení stroje na výrobu záklopek/termokapslí z PVC a polylaminátů pro vinaře a nápojáře. Dodávka DDP Mikulov dle INCOTERMS 2010.
Použité stroje na perličky, Indie
Poptáváme použité stroje a zařízení pro výrobu skleněných perliček (rokajlu) o malé kapacitě 200 kg za směnu, včetně výroby trubiček.
Rekonštrukcia výťahov
Projekt rieši rekonštrukciu lôžkových výťahov, presvetlenia výťahových šachiet a vstupných zasklených stien slúžiacich pre prístup k výťahom na I. nadzemnom podlaží z dôvodu zlého technického stavu. Práce sa budú realizovať počas prevádzky nemocnice, preto je potrebné ju robiť v dvoch etapách a to v prvej etape lôžkový výťah pravý a po jeho ...
Zařízení na dávkování chemikálií, Etiopie
Poptáváme dávkovací zařízení chemikálií a příslušenství, které mají být dodány pro vládní elektromechanický projekt dodávek vody. Hledáme výrobce, kteří nabídnou nejlepší cenu, dodací lhůtu, technické brožury / katalogy a platební podmínky.
Strojní zařízení, Pákistán
Hledáme výrobce strojního zařízení pro závod na výrobu překližky.
Nákup strojov a zariadení - použité
Nákup strojov a zariadení: 1. Cestná fréza: šírka záberu 500 - 600 mm, rozsah hĺbky frézovania: 0 - 160 mm, rok výroby: 1994 a vyššie, výkon motora: 70- 95kW, maximálny počet mth: 5000, Zariadenie vrátane dopravníka. 2. Asfaltový finišér: pracovná šírka v rozsahu 1,2 - 3,0m, rok výroby: 2004 a vyššie, maximálny počet mth: 2500. 3. Vibračný ...
Poptávám použité svařovací stroje a elektromateriál
Koupím staré svářečky i nefunkční ks, 320, 350.WLSP, 315, 600, triodini, staré el. motory, kabely, auto baterie. Kdekoliv, platím hotově volejte kdykoliv.
Použité textilní stroje, Bangladéš
Poptáváme následující použité textilní stroje: stroj na plochý tisk pro tkané textilie, třídicí stroj na bavlněné příze, projektilový tkalcovský stav, jehlový tkalcovský stav, zkrucovací stroj 2 na 1 na bavlnu a předené příze, kompletní zařízení závodu na prstencové předení, kompletní zařízení závodu na rotorové předení, kompletní strojní zařízení ...
Poptávám použité stroje
Poptávám použité stroje: - excentrický lis typ LEN 63C – 2ks - obráběcí centrum OKUMA MA 30 - obráběcí centrum CHIRON F2 15S – pohyblivé vřeteno a pevný stůl, od roku 2007 - plazmový řezací stroj CNC Vanad Kompakt 15-60
Klipovací hlava na robota, Slovensko
Poptáváme novou klipovací hlavu na robota. Za účelem zrychlení procesu klipování kovových ramů na stropní moduly. Klipovací hlava je upevněná na robotovi a je univerzální pro dva různé typy klipů. Klipování a odebírání klipů z vibračního zasobníku probíhá automaticky. V případě zájmu mě prosím kontaktujte a bude Vám přeposláno technické zadání s ...
Použité průmyslové roboty, Rusko
Poptáváme použité průmyslové roboty KUKA nebo ABB. Průmyslové roboty pro použití při vysokých teplotách jako pece, kování, odlévání atd. Použité komponenty robotických buněk (svěrky, svářecí zařízení, dopravní systémy atd.).
Textilní stroje, Bangladéš
Poptáváme použité textilní stroje všech druhů pro import do Bangladéše. Zašlete nám prosím všechny údaje s fotografiemi.
Poptáváme použité IBC kontejnery
Poptáváme použité IBC kontejnery 1.000 l a 640 l. Na základě upřesnění naposledy plněné látky, fota, množství a místa nakládky vám zpracujeme cenovou nabídku na odkup.
Poptáváme nadnormativní zásoby a použité stroje
Vážení, poptáváme nadnormativní, nepotřebné, zasoby z oblasti průmyslu a strojírennství. Stále poptáváme: Obráběcí nářadí a nástroje (vrtáky, frézy, závitníky, Soust.nože , břitové destičky , svěráky, sklíčidla, pilové kotouče, pilové listy, magnety, otočné stoly, děličky a měřidla) Hydraulika (hyd. čerpadla, ventily a rozvaděče, ...
Zařízení na zpracování šťáv, Tanzanie
Poptáváme nové nebo dobré použité, středně velké zařízení na zpracování ovocných šťáv, které zvládne i zpracování šťávy z ibišku (Hibiscus sabdariffa), stáčení a balení, včetně zpracování a lahvování minerální vody.
Poptáváme automat na výrobu mýdla
Poptávám stroj na výrobu mýdla pokud možno plný automat
Průmyslové roboty, Rusko
Poptáváme použité průmyslové roboty KUKA nebo ABB. Použité přídavné osy pro ABB a KUKA roboty. Lineární a úhlové. Použité komponenty robotických buněk (svěrky, svářecí zařízení, dopravní systémy atd.).
0060_VZ104 – Strojní vybavení zámečnické dílny - nové/použité stroje
Předmětem veřejné zakázky je dodání strojního vybavení zámečnické dílny - nové/použité stroje, jejichž technické parametry jsou shrnuty v samostatné příloze č. 7 – Technická specifikace: Položky – nové/použité stroje: 1) Univerzální hrotový nástrojařský soustruh 2) Nástrojářská frézka 3) Nástrojová bruska Součástí dodávky dále bude: • ...
Poptáváme použité IBC kontejnery
Poptáváme použité IBC kontejnery 1.000 l a 640 l. Na základě upřesnění naposledy plněné látky, fota, množství a místa nakládky vám zpracujeme cenovou nabídku na odkup.
Poptávám stroj na výrobu tuhého toaletního mýdla
Poptávám stroj na výrobu tuhého toaletního mýdla
Poptávám použité polygrafické stroje
Kúpim použité tlačové stroje Roland, Heidelberg, KBA, Ryobi, ďalej kúpim použité knihárske stroje (rezačky, falcovačky, znášačky, lepičky, šičky atď.).
Použité prům. roboty, osy, Rusko
Poptáváme použité průmyslové roboty KUKA nebo ABB. Použité přídavné osy pro ABB a KUKA roboty. Lineární a úhlové. Použité komponenty robotických buněk (svěrky, svářecí zařízení, dopravní systémy atd.).