Inteligentné meteostanice
Predmetom zákazky je dodávka inteligentných meteostaníc súvisiacich s modernými technológiami v meste Žilina a následné zabezpečenie ich prevádzky. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Merače rýchlosti a merače intenzity dopravy
Predmetom zákazky je dodávka meračov rýchlosti a meračov intenzity dopravy súvisiacich s modernými technológiami v meste Žilina a následné zabezpečenie ich prevádzky. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Technológia pre testovanie bezpečnostných prvkov dopravného prostriedku pri interakcii
Predmetom zákazky je záväzok dodávateľa tú časť predmetu zákazky s názvom Technológia pre meranie a testovanie pohonných, energetických a bezpečnostných komponentov dopravných prostriedkov II., v ktorej bola jeho ponuka vyhodnotená ako úspešná. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je v časti B.1 Opis predmetu zákazky a B.2 Obchodné podmienky ...
Online monitoring znečistenia životného prostredia
Predmetom zákazky je dodávka senzorov v rámci projektu Online monitoring znečistenia životného prostredia. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Modernizace 2 ks stávajících silničních meteostanic
Předmětem plnění veřejné zakázky je modernizace 2 ks stávajících silničních meteostanic a jejich rozšíření o kamerový systém.
Metrologická sestava přístrojů pro sestavování a zaměřování tokamaku COMPASS-U
Dodání Metrologické sestavy přístrojů pro sestavování a zaměřování tokamaku COMPASS-U včetně dopravy do místa plnění, instalace, uvedení do provozu, odzkoušení, zaškolení obsluhy zadavatele, předání technické dokumentace a záručního servisu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami k veřejné zakázce.
Kalibrace a opravy měřicích přístrojů pro SVSS
Kalibrace a opravy měřících přístrojů pro SVSS 2.1. Předmětem Veřejné zakázky je poskytování služeb souvisejících s provozem majetku, a to závazek Dodavatele zajistit službu opravy, následné kalibrace, či ověření technických parametrů a elektrorevizí měřících přístrojů a zařízení (dále také jako „Služba“). Poskytování služby spočívá v provádění ...
Diferenční kompenzační kalorimetr
Předmětem veřejné zakázky je dodávka diferenčního kompenzačního kalorimetru (DSC). Součástí dodávky je doprava, instalace zboží a zaškolení obsluhy. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
Termogravimetrický analyzátor s hmotnostním detektorem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka termogravimetricého analyzátoru s hmotnostním detektorem (TGA-MS) s autosamplerem. Součástí dodávky je doprava, instalace zboží a zaškolení obsluhy. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí zadávací dokumentace.
Dodávka vozidla s měřicí aparaturou pro diagnostiku poruch kabelového vedení zařízení VO
Účelem této veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku vozidla s měřící aparaturou pro diagnostiku poruch kabelového vedení jako celku sloužící k zajištění provozních potřeb servisu a údržby zařízení VO (veřejné osvětlení) a SSZ (světelné signalizační zařízení) vč. zajištění garančních prohlídek po celou dobu záruční doby, která je ...
Poskytování pozáručního servisu GNSS přístrojů
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou zejména: a) pravidelné roční servisní prohlídky GNSS přístrojů a potřebná údržba GNSS přístrojů, vč. kalibrace; b) aktualizace (update/upgrade) základního software GNSS přístrojů; c) poskytování technické podpory a d) odstraňování závad GNSS přístrojů provedením opravy.
Poskytování pozáručního servisu GNSS přístrojů
Provádění servisních prací pro zajištění pravidelného pozáručního servisu GNSS přístrojů a provádění pozáručních oprav, výměny náhradních dílů a technické podpory těchto zařízení pro 81 ks přístrojů GeoExplorer 6000 GeoXT, 35 ks přístrojů Geo7X a 10 ks přístrojů Juno 5B (všechny přístroje výrobce Trimble).
Nákup vah listovních
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky listovních vah, a to na základě rámcové dohody uzavřené s 1 dodavatelem. Podrobnosti viz Zadávací dokumentace (dále jen "ZD").
I/19, 34 Výstavba meteostanic Dobrá, Onšovice
Doplnění meteostanic Dobrá, Onšovice na silnicích I. třídy.
EXCELES - Pořízení hmotnostního spektrometru
Sestava hmotnostního spektrometru s velmi vysokým rozlišením a přesným určením hmotnosti na bázi hybridního systému s izolačními analyzátory umožňující provedení MSn skenů a ultravysokorozlišujícím analyzátorem pro široké spektrum kvalitativních a kvantitativních analýz z oblasti proteomických aplikací.
Nákup hmotnostného komparátora
Ide o nákup veľmi presných meradiel - hmotnostných komparátorov pre laboratórne účely. Podrobná špecifikácia a popis jendotlivých komparátror je uvedená v súťažných podkladoch.
Poptávám řešení pro měření vodivosti
Dobrý den, potřeboval bych poptat řešení pro měření vodivosti (čidlo i převodník). Výstupem bych potřeboval 4 až 20 mA. Nejvhodnějí pro mě bude SV04-Pt1000 tělo sondy z PVDF, čidlo pro kompenzaci teploty Pt1000 Mohu Vás poprosit o zasálání cenové nabídky. Děkuji, Petr Sobotka
500 MHz NMR spektrometr pro měření kapalin a pevných látek
Předmětem veřejné zakázky je dodání 500 MHz NMR spektrometru pro měření kapalin a pevných látek s příslušenstvím v rozsahu specifikace stanovené v přílohách zadávací dokumentace uveřejněné na profilu zadavatele.
Vybavení VS zimní stadion
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vybavení výměníkové stanice a rozvodů ve smyslu zhotovení Díla a dále poskytování související servisních služeb po dobu trvání záruky v délce nejméně 36 měsíců. Samotné dílo je rozděleno následovně: - SO1 Výměníková stanice i. ústřední vytápění a ZTI, DPS ii. Měření a regulace iii. Vnitřní ...
FN Motol - Provádění kvalifikačních měření čistých prostor, technologického zařízení
Předmětem plnění je pravidelné provádění kvalifikačních měření čistých prostor a servisu vzduchotechniky pro čisté prostory.
Přístroje k materiálovým analýzám v potravinářské technologii
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístrojů k materiálovým analýzám v potravinářské technologii: a) dodání texturometru, b) dodání analyzátoru velikosti částic laserovou difrakcí, c) dodání reometru. Předmět plnění je blíže vymezen ve smlouvě, která je přílohou č. 1 (dle příslušné části veřejné zakázky) zadávací dokumentace a ...
Výměna bytových vodoměrů pro MČ Brno-střed
Předmětem zakázky je výměna (dodávka a montáž) vodoměrů teplé užitkové vody (TUV) a studené vody (SV) v bytech a nebytových prostorách ve vlastnictví a správě statutárního města Brna - městské části Brno-střed.
Hmotnostní spektrometr a kapalinový chromatograf
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hmotnostního spektrometru a kapalinového chromatografu pro Pardubickou nemocnici.
Dodávka vodoměrů 2023 až 2026
Dodávka blíže specifikovaných vodoměrů v celkovém předpokládaném počtu všech částí zakázky 16 841 ks dle technických podmínek specifikovaných v zadávací dokumentaci.
Čištění a opravy nádrží s vnitřní plastovou vrstvou, revize indikačních přístrojů ASF, servis nádrží
Čištění a opravy nádrží s vnitřní plastovou vrstvou, revize indikačních přístrojů ASF, servis nádrží a šachet včetně vybavení