Zákrokový stůl mobilní
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - mobilního zákrokového stolu v sídle zadavatele.
Videolaryngoskop
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka videolaryngoskopu pro ARO Orlickoústecké nemocnice.
Přístrojové vybavení zdravotnického praporu
Předmětem veřejné zakázky (dále též "VZ") je dodávka materiálového vybavení pro zabezpečení plnění schopností polních nemocnic zdravotnického praporu při poskytování zdravotní péče v polních podmínkách. VZ je rozdělena na 5 samostatných částí.
Nemocnice Havlíčkův Brod - pořízení CT přístroje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka CT přístroje včetně montáže a uvedení do provozu, předinstalační přípravy pracoviště, záručního a pozáručního servisu. Podrobné informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci zveřejněné na profilu zadavatele.
Robotické rameno pro optiku - systém
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému robotického ramene pro optiku pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Rotační klipovací systém II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek jednorázových endoskopických klipovacích systémů pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
Digitální systém pro cholangioskopii s generátorem pro EHL včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků, záruční servis včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a dodávka spotřebního materiálu.
Monitorovací systém vitálních funkcí vč. příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového monitorovacího systému vitálních funkcí vč. příslušenství dle Přílohy č. 6 zadávací dokumentace - Požadavky na předmět plnění, vč. plného záručního servisu po dobu 36 měsíců.
Monitorní systém pro KAR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka monitorního systému pro KAR a dalšího příslušenství a zajištění záručního a pozáručního servisu.
Diagnostický ORL mikroskop
Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia Diagnostického ORL mikroskopu s kvalitnou optikou a ľahkým ovládaním.
Anestéziologický prístroj
Predmetom zákazky je dodávka tovaru - prístrojové vybavenie pre oddelenia verejného obstarávateľa Kysucká nemocnica s poliklinikou Čadca vrátane dopravy, inštalácie, uvedenia do prevádzky a zaškolenia personálu. Podrobnejšie vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Modernizácia odborného vzdelávania v Strednej zdravotníckej škole v Liptovskom Mikuláši
Predmetom zákazky je dodávka vybavenia podľa špecifikácií uvedených v bode 36 Súťažných podkladov
Ultrazvukové prístroje
Predmetom zákazky je dodanie 2 ks diagnostických ultrazvukových prístrojov vrátane príslušenstva pre potreby Gynekologicko-pôrodníckeho oddelenia.
Pediatrické lôžko s príslušenstvom
Predmetom zákazky je dodávka nasledovných zariadení: Časť 6: Pediatrické lôžko s príslušenstvom - 1 ks Časť 11: Parný sterilizátor 160 L jednodverový - 1 ks Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch, ktoré sú zverejnené v profile.
Poptávám lékařské služby
Poptávám informaci kolik stojí odstranění znamének.Děkuji
Rozvoj a modernizace Oblastní nemocnice Mladá Boleslav - přístroje pro dezinfekci a sterilizaci
Předmětem plnění veřejné zakázky na dodávky s názvem „Rozvoj a modernizace Oblastní nemocnice Mladá Boleslav, a.s. přístroje pro dezinfekci a sterilizaci“ je dodávka zdravotnických přístrojů dle specifikace v příloze č. 2 zadávací dokumentace.
Elektrokoagulace - opakovaná VZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových zdravotnických prostředků (Radiofrekvenční ablace) - blíže viz ZD.
FN Motol - Modernizace bioptického provozu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka produktů pro modernizaci biotického provozu včetně souvisejících služeb dle přílohy č. 2 kupní smlouvy.
Stanoviště dekontaminace zraněných osob - opakované vyhlášení
Pořízení 2 ks stanovišť dekontaminace zraněných osob (dále jen „SDZRO“) zasažených nebezpečnými látkami.
REACT EU 98 - Myčka a sterilizátory s úpravnou vody pro robotický systém
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky mycího a dezinfekčního automatu, kombinovaného sterilizátoru, plazmového sterilizátoru pro nástroje robotického operačního systému Da Vinci a dodávka úpravny vody. U dodávky kombinovaného sterilizátoru a úpravny vody je součástí také deinstalace a ekologická likvidace původního vybavení. Blíže viz ...
Instrumentárium pro miniinvazivní kardiochirurgii
Předmětem veřejné zakázky je jednorázová dodávka chirurgických nástrojů prostřednictvím skladu zdravotnických prostředků Fakultní nemocnice Olomouc
Dodávka instrumentária pro LF OU II./2
Předmětem veřejné zakázky je dodávka instrumentária pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, s názvem Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/0013366. Výčet požadovaného instrumentálního vybavení včetně technické specifikace a ...
Modernizace vybavení Nemocnice Tábor, a.s. - endoskopická, laparoskopická a operační technika
Předmětem veřejné zakázky „Modernizace vybavení Nemocnice Tábor, a.s. - ENDOSKOPICKÁ, LAPAROSKOPICKÁ A OPERAČNÍ TECHNIKA“ je pořízení přístrojového vybavení s rokem výroby ne starším než 2022 pro Nemocnici Tábor, a.s., definovaného v zadávací dokumentaci .
Obnova a modernizace zobrazovací techniky FN Plzeň - 5 - Operační stoly
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových (nikoliv repasovaných) zdravotnických zařízení (12 ks operačních stolů včetně požadovaného vybavení) včetně montáže, instalace, uvedení dodaných zařízení do provozu a instruktáže obsluhy, s cílem vybavení (obnova) pracoviště Centrálních operačních sálů (COS) v areálu na Lochotíně souborem zdravotnických ...
Vyšetřovací jednotky s příslušenstvím
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu celkem 3 kusů vyšetřovacích jednotek s příslušenstvím, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, a provedení zaškolení personálu Kliniky otorinolaryngologie a chirurgie hlavy a krku Fakultní nemocnice Olomouc.