Artroskopická veža s príslušenstvom
Artroskopická veža s príslušenstvom pre artroskopické a laparoskopické operácie.
Anestéziologický prístroj s monitorom vitálnych funkcií najvyššej triedy
Predmetom zákazky je dodávka, inštalácia, zaškolenie a záručný servis od doby inštalácie prístroja pre oddelenie Otorinolaryngológie vo FNsP Žilina.
Materiálno – technické vybavenie: Zariadenie ordinácie
Predmetom zákazky je dodávka materiálno technického vybavenia: Zariadenie ordinácie pre Spojenú školu Ivanka pri Dunaji v rámci projektu Rekonštrukcia a investičná podpora COVP Ivanka pri Dunaji podporených zo štrukturálnych fondov EÚ Integrovaný regionálny operačný program 2014 2020 (ďalej len IROP 2014 2020), kód projektu ITMS2014+: 302021J206, ...
HDTV laparoskopické kompaktné snímacie zariadenie s ohybnou distálnou časťou
Predmetom zákazky je dodávka endoskopickej techniky HDTV laparoskopické kompaktné snímacie zariadenie s ohybnou distálnou časťou (časť č. 1) a fibrobronchoskop (časť č. 2) vrátane dopravy na miesto určenia, inštalácie, uvedenia do prevádzky, odskúšania funkčnosti a prevádzkyschopnosti dodaných zariadení, návodov na obsluhu v slovenskom/českom ...
Ultrazvukový prístroj strednej triedy pre gynekológiu
Predmetom zákazky je dodanie 3 ks ultrazvukových prístrojov strednej triedy pre gynekológiu vrátane súvisiacich služieb s dodaním predmetu zákazky do miesta dodania, konkrétne jeho dopravu do miesta dodania, vyloženie, vybalenie, montáž, inštaláciu, odskúšanie a uvedenie do prevádzky, zaškolenie zamestnancov (s obsluhou, údržbou a ošetrovaním ...
Úpravna vody pro Krajskou zdravotní, a.s. - Masarykovu nemocnici v Ústí nad Labem, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je dodání nové zdravotnické technologie, a to 1 kusu úpravny vody na principu předúpravy a reverzní osmózy, spolu s odpovídajícím příslušenstvím, povinným poskytnutím součinnosti s projektantem a zhotovitelem stavby nového pavilonu, vč. povinnosti účastnit se na vyžádání kupujícího kontrolních dnů na stavbě, ...
Mimotělní oběh včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručních činností
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks mimotělního oběhu pro Kardiochirurgickou kliniku, a to včetně zajištění pozáručního servisu a dodávek spotřebního materiálu po dobu neurčitou, pokud nabízené přístroje ke svému provozu spotřební materiál potřebují. Dodávka 1. kusu mimotělního oběhu, u kterého se předpokládá spolufinancování z dotace, bude ...
Kotvičky k ASK operacím - rekonstrukce ramene
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro operační výkony v rámci diagnostiky a léčby, kdy ze dvou bodových vstupů pod kontrolou kamery lékař provádí ošetření různých typů poškození ramene.
Skiaskopicko-skiagrafický komplet včetně záručního a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka skiaskopicko-skiagrafického kompletu včetně příslušenství. Součástí předmětu plnění je dále demontáž/zpětný odběr stávajícího vybavení zadavatele, zajištění případných stavebních úprav a zajištění pozáručního servisu na dodaný předmět plnění, a to po dobu neurčitou.
Robotický asistent pro biopsie
Předmětem veřejné zakázky je dodávka robotického asistenta pro biopsie pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jejich montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
Dodávky videolaryngoskopů pro Krajskou zdravotní, a.s.
Zajištění průběžných dodávek videolaryngoskopů spolu s odpovídajícím příslušenstvím. Spotřební materiál na dobu 24 měsíců. Pozáruční servis na dobu 60 měsíců.
Dávkovač lineární + pumpa infuzní + dokovací stanice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 128 ks injekčních dávkovačů, 100 ks volumetrických pump a 29 ks dokovacích stanic pro 12 přístrojů vč. příslušenství a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.
Magnetická rezonance
Předmětem veřejné zakázky je dodávka magnetické rezonance pro pavilon zobrazovacích metod Nemocnice TGM Hodonín, p.o., a její záruční a pozáruční servis a další související plnění.
Pronájem endoskopické věže na ORL pro Nemocnici Děčín, o.z.
Předmětem této veřejné zakázky je pronájem endoskopické věže na otorhinolaryngologické oddělení Krajské zdravotní, a.s. Nemocnice Děčín, o.z., spolu s odpovídajícím příslušenstvím.
Systém pro spinální chirurgii
Předmětem veřejné zakázky je dodávka systému pro spinální chirurgii pro Krajskou nemocnici T. Bati, a. s., jeho montáž, instalace, zprovoznění a s tím související činnosti včetně bezplatného záručního servisu.
REACT EU 98 - Operační lampy
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks operačních lamp pro Gynekologicko-porodnickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice v Praze. Předmět plnění veřejné zakázky je vymezen i závazným návrhem kupní smlouvy, která tvoří přílohu zadávacích podmínek č. 2.
Rekonstrukce a modernizace vybavení akutní péče Masarykovy nemocnice Rakovník - operační stoly
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových, nepoužitých, nerepasovaných přístrojů vč. příslušenství: Systémový mobilní operační stůl s výměnnými deskami pro chirurgii, traumatologii a artroskopii - 2 ks, Operační stůl pro urologii - 1 ks, a to vše v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Servis a údržba rentgenových zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění pozáručního servisu zdravotnických prostředků - rentgenových přístrojů k zajištění bezpečného a plynulého provozu těchto zdravotnických prostředků z hlediska funkčnosti, bezpečnosti, dle doporučení výrobce, v rozsahu a způsobem uvedeným v zadávacích podmínkách.
Plicní ventilátor
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění 2 ks plicních ventilátorů nejvyšší třídy vč. příslušenství a 4 ks plicních ventilátorů vyšší třídy vč. příslušenství. Předmětem veřejné zakázky je rovněž záruční servis v délce 24 měsíců.
Bezdrátové ultrazvuky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu celkem 2 kusů ultrazvukových přístrojů s příslušenstvím, včetně zajištění záručního a pozáručního servisu, a provedení zaškolení personálu Kliniky plicních nemocí a tuberkulózy Fakultní nemocnice Olomouc.
Prídavné zariadenia k laparoskopickej veži STORZ
Predmetom zákazky je dodanie nových, nerepasovaných a nepoužívaných prídavných zariadení k laparoskopickej veži zn. KARL STORZ a to 1 ks insuflátora, 1ks desuflátora, 1ks irigačnej pumpy a 1 ks odsávacej pumpy.
Monitory životních funkcí + monitorovací centrála pro monitory životních funkcí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nové, dosud nepoužité zdravotnické techniky: 14 ks monitorů vitálních funkcí a 2 ks centrální stanice pro monitory vitálních funkcí vč. příslušenství a zajištění záručního servisu v délce 24 měsíců.
Katétr pro teplotou řízenou ablaci II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek katétrů pro teplotou řízenou ablaci pro Nemocnici Na Homolce.
Elektrofyziologické katétry V
Účelem této VZ je vybrat dodavatele k uzavření rámcové dohody ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, na jejímž základě budou realizovány opakující se dodávky ablačních, diagnostických a jiných speciálních katétrů, zavaděčů a dalšího příslušenství, sloužící k léčbě poruch srdečního rytmu.
Motorový systém II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka Motorového systému s příslušenstvím. Součástí dodávky je i kompletní instalace, montáž a uvedení do provozu včetně instruktáže.