Komunální podvozek určený pro odstraňování plevele a pro využití v zimní údržbě komunikací
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového komunálního podvozku schváleného k provozu na pozemních komunikacích určeného pro odstraňování plevele a pro využití v zimní údržbě komunikací, včetně provádění servisních prohlídek předepsaných výrobcem a mimozáručního servisu. Vozidlo umožní použití stávajících zařízení zadavatele: přední nesené ...
Prenájom dopravných prostriedkov a mechanizmov
Predmetom zákazky je prenájom dopravných prostriedkov a mechanizmov, ako aj ich prídavných zariadení bez obsluhy a pohonných hmôt so servisnými prácami a poistením (PZP, havarijným) v cene na čas prenájmu pre zabezpečenie zimnej a letnej údržby ciest na území Košického samosprávneho kraja podľa Časti B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Pořízení technologie pro snížení prašnosti pro společnost RECYKLÁČ
Předmětem zakázky je dodávka technologie samosběrného zametacího stroje na podvozku nákladního automobilu. Podrobná specifikace a požadované technické parametry a další požadavky jsou uvedeny v technické specifikaci poptávané technologie, která tvoří přílohu č. 3 zadávací dokumentace. Stroj musí být nový, nepoužitý.
Nákladní automobily - nosiče výměnných nástaveb pro SÚSPK (2022)
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 8 kusů kompletů nákladních automobilů kategorie N3G s nástavbami pro letní a zimní údržbu komunikací se sněhovými radlicemi.
Nákup pásových nosičů nářadí
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks pásových nosičů nářadí včetně příslušenství.
Dodávka automobilové techniky pro údržbu komunikací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 6 ks nákladních automobilů 4 x 4 jako nosiče výměnných nástaveb pro údržbu komunikací, 6 ks sypacích nástaveb, 6 ks sněhových radlic, 3 ks trojstranných sklápěcích koreb, vše nové, nepoužívané, dle požadované základní technické specifikace uvedené v příloze č.1 zadávací dokumentace.
Nákup techniky - Technika na údržbu komunikácií
Predmetom verejného obstarávania je nákup techniky. Zákazka je rozdelená na tri časti podľa účelu použitia jednotlivých typov techniky: 1. časť: Nákup techniky - Technika na údržbu komunikácií, 2. časť: Nákup techniky - Stavebná a kosiaca technika a 3. časť: Nákup techniky - Prepravná technika. Technická špecifikácia a parametre predmetu kúpy sú ...
Běžné prohlídky silnic v MSK
Předmětem zakázky je provádění běžných prohlídek silnic I. třídy a dálnic II. třídy na území Moravskoslezského kraje.
Zajištění generální opravy 6 ks sypacích nástaveb
Předmětem veřejné zakázky je provedení generální opravy 3 ks chemických sypacích nástaveb a 3 ks inertních sypacích nástaveb.
Poptáváme dovoz vody na staveniště
Poptáváme dovoz vody na staveniště. Dobrý den, prosím o řádovou jednotkovou cenu na dovoz vody na staveniště v lokalitě Zeleneč/Mstětice: Děkuji předem za odpověď co nejdříve.
Linka na spracovanie kuchynského biologicky rozložiteľného odpadu
Predmetom zákazky je dodanie linky na spracovanie kuchynského biologicky rozložiteľného odpadu. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Dodávka techniky pre zberný dvor v Obci Čachtice
Predmetom zákazky je dodávka techniky pre separovaný zber odpadu v obci Čachtice. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky a technická špecifikácia je predmetom opisu zákazky, ktorý tvorí prílohu č. 1 súťažných podkladov. Súbor techniky pozostáva z poľnohospodárskych stroja, zariadení a mechanizmov určených pre zber a spracovanie separovaného odpadu.
Rámcová dohoda - Běžná údržba silnic v okresech Bruntál a Opava
Předmětem této zakázky jsou práce spočívající v zajištění běžné údržby silnic I. třídy na území okresů Bruntál a Opava včetně jejich součástí a příslušenství a zajišťování bezpečnosti silničního provozu.
Rámcová dohoda - Běžná údržba silnic v okresech Ostrava a Karviná
Předmětem této veřejné zakázky jsou práce spočívající v zajištění běžné údržby silnic I. třídy a dálnic II. třídy na území okresů Ostrava a Karviná, včetně jejich součástí a příslušenství a zajišťování bezpečnosti silničního provozu, přičemž tyto povinnosti vyplývají ze zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů, ...
Rámcová dohoda - Běžná údržba silnic v okresech Frýdek-Místek a Nový Jičín
Předmětem této zakázky jsou práce spočívající v zajištění běžné údržby silnic I. třídy na území okresů Frýdek-Místek a Nový Jičín včetně jejich součástí a příslušenství a zajišťování bezpečnosti silničního provozu.
Běžná údržba a opravy místních komunikací a dílčí  činnosti v rámci správy MK na r. 2023 -2025
Předmětem veřejné zakázky je běžná údržba a opravy místních komunikací a dílčí činnosti v rámci správy místních komunikací. Bližší informace o předmětu veřejné zakázky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Komunálne stroje a veľkokapacitné kontajnery
Predmetom zákazky je výber dodávateľa na dodanie komunálnych strojov a veľkokapacitných kontajnerov pre obec Kotešová podľa požadovanej špecifikácie.
D1 Čištění příkopů, žlabů a propustků - úsek SSÚD Velký Beranov
Vyčištění zanesených žlabů a příkopů v úseku SSÚD č.3.
BIODOM - aeróbna technológia hygienizácie zmesi zeleného a kuchynského BRO
Predmetom zákazky je dodávka technického vybavenia pre Zariadenie na zhodnocovanie BRKO - Mikroregión 11 PLUS v nasledovnom rozsahu: 1. BIODOM - aeróbna technológia hygienizácie zmesi zeleného a kuchynského BRO 2. Linka na spracovanie kuchynského BRO 3. Nakladač 4. Preosievač 5. Traktor s príslušenstvom: - 5.1: Traktor - 5.2: Štiepkovač ...
Činnosti v oblasti letnej a zimnej údržby a opráv miestnych komunikácií a ich cestného príslušenstva
Služby v oblasti údržby a opráv miestnych komunikácií zahŕňajú stavebno-technickú údržbu pozemných komunikácií, parkovísk a iných odstavných plôch, chodníkov, cyklistických komunikácií, krajníc, spevnených verejných priestranstiev, mostov, zábradlí, odvodňovacích systémov a iného cestného príslušenstva miestnych komunikácií v správe mesta Žilina, ...
Kompaktor tuhého komunálního odpadu
Předmětem veřejné zakázky je dodání nového kompaktoru tuhého komunálního odpadu.
Nákup nových sypačov s príslušenstvom
Predmetom zákazky je dodanie nových sypačov s príslušenstvom a s pravidelným servisom v zmysle pokynov výrobcu a vybranými náhradnými dielmi. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky tvorí časť B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Nákup kanalizačního čistícího vozu s recyklací
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového, či zánovního (předváděcího) tlakosacího vozidla s recyklací vody včetně podvozku v provedení 6x4 a včetně montáže nástavby na podvozek. Tlakosací vozidlo musí splňovat aktuální požadavky pro provoz na pozemních komunikacích v České republice a zemích EU a zároveň technické parametry a požadavky ...
Dodávka univerzálního nosiče 4x4 + sypač, sekačka, korba, radlice
Dodávka 1 kusu univerzálního nosiče 4x4, 1 kusu valníkové korby, 1 kusu sypací nástavby pro posyp chemickým a inertním materiálem, 1 kusu ramenové sekačky a 1 kusu sněhové radlice do místa plnění, zaškolení obsluhy a služby spojené se zajištěním autorizovaného záručního a pozáručního servisu pro Krajskou správu a údržbu silnic Vysočiny, ...
Dodávka zametací nástavby na nosič T 815 4x4
Dodávka 1 ks pravostranné zametací nástavby pro cestmistrovství Jihlava. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je dále montáž nástavby na určené vozidlo zadavatele Tatra 815 4x4, uvedení dodávky do provozu a předvedení funkčnosti. Dále zaškolení obsluhy zadavatele v dostatečném rozsahu pro bezpečné ovládání a základní údržbu.