Opravy hnacích náprav ZF – trolejbusy + autobusy
Predmetom zákazky sú opravy hnacích náprav ZF trolejbusy + autobusy Podrobné vymedzenie Predmetu zákazky je uvedené v častiach týchto súťažných podkladov.
DNS - Opravy trolejbusov po dopravných nehodách - mimoriadnych udalostiach
Predmetom zákazky je vytvorenie DNS ktorý bude slúžiť na zadávanie zákaziek na opravy karosérií, interiéru trolejbusov Škoda 25 Tr, Škoda 30 Tr, Škoda 30 TrDG, Škoda 31 Tr, Škoda 27 Tr, Solaris a Škoda Solaris 24M po dopravných nehodách - mimoriadnych udalostiach. Súčasťou každej zadanej zákazky v systéme je: obhliadka, diagnostika poškodenia a ...
Nákup 17 kusů nízkoemisních autobusů DP Mladá Boleslav
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 17 ks nových nízkoemisních autobusů. Podrobná technická specifikace je uvedena v příloze č. 1 Zadávací dokumentace (Technická specifikace). Součástí dodávky je rovněž: doprava do místa plnění; záruční doba v délce 5 let; předání dokladů, které se k dodanému zboží vztahují (dodací list, návod k obsluze v českém ...
Dodávka až 6 ks dvoučlánkových trolejbusů
Předmětem sektorové veřejné zakázky je dodávka až 6 kusů nových dvoučlánkových trolejbusů v nízkopodlažní úpravě s pohonem na elektrickou energii z trakčního vedení. Konkrétní požadovaná specifikace a další podrobnosti předmětu plnění sektorové veřejné zakázky jsou uvedeny ve Smlouvě, která tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace, stejně jako v ...
Dlouhodobý pronájem dvou sanitních vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky poskytnutí dlouhodobého pronájmu dvou (2) ks nových nepoužívaných sanitních vozidel v požadovaném minimálním vybavení a technických parametrů, uvedených v technické specifikaci, která tvoří přílohu č. 1 této ZD. Zadavatel předpokládá počet najetých kilometrů jednoho vozidla 55 000 km/1rok.
Dodání sanitních vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání 9 kusů sanitních vozidel ZZS kategorie „B“ ve smyslu ČSN EN 1789 a 4 kusů sanitních vozidel ZZS pro RLP v setkávacím systému „RENDEZ-VOUS“. Veřejná zakázka je rozdělena na 4 části.
Nákup 4 ks nízkopodlažních autobusů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks nízkopodlažních jednočlánkových autobusů provedených podle technické specifikace uvedené zejména v příloze č. 2 zadávací dokumentace, kde je uvedena bližší specifikace minimálních technických požadavků zadavatele na provedení dodávaných autobusů.
ZZS Pardubického kraje - vozidla RV 2023
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks nových vozidel rychlé lékařské pomoci v setkávacím systému včetně požadované zástavby, přístrojové techniky a navigační GPS, a to pro Zdravotnickou záchrannou službu Pardubického kraje
Dodávka vozidel RLP/RZP 2023
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka celkem 5 ks vozidel rychlé zdravotnické pomoci s globální homologací 2. stupně v provedení s nosností nosítek do 300 kg, vč. prodlouženého záručního servisu, vybavených kompletní ambulantní zástavbou, komunikační a informační technologií a transportní technikou.
Poskytování servisu sanitních vozidel a ostatních vozidel ZZS KHK
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování servisu sanitních a ostatních vozidel ZZS KHK, tj. provádění servisních služeb po dobu účinnosti rámcové smlouvy spočívajících v provádění záručních a pozáručních oprav sanitních a ostatních vozidel, v provádění intervalových servisů vozidel, v dodávkách náhradních dílů souvisejících s provedením ...
Pořízení svozového vozidla - DOKAS Dobříš, s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks svozového vozidla. Předmět plnění veřejné zakázky je podrobně specifikován v příloze č. 1 závazného návrhu smlouvy, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace (dále též jen „Smlouva“).
Vozidla pro ZDS
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku až 8 kusů vozidel pro zdravotní dopravní službu s možností využití pro mimořádné události, po doplnění i pro provizorní využití v provozu RZP. Požadovaná technická specifikace dodávaných vozidel je vymezena v Příloze č. 4 zadávací dokumentace.
Dodávka 5 ks nízkopodlažních dvounápravových autobusů
předmětem této veřejné zakázky je dodávka 5 ks nových nízkopodlažních dvounápravových autobusů. Bližší specifikace je uvedena v ZD.
Nákup vozidiel pre účely núdzovej reakcie
Predmetom zákazky je nákup a dodávka špeciálnych vozidiel a zdravotníckeho a prístrojového vybavenia. Bližšia špecifikácia je v súťažných podkladoch. Podrobné vymedzenie predmetu obstarávania je v časti B1. súťažných podkladov.
Dodávka  2 ks nízkokapacitních nízkopodlažních dvounápravových autobusů
Předmětem této veřejné zakázky je dodání 2 ks nízkokapacitních nízkopodlažních dvounápravových autobusů. Bližší specifikace v ZD.
Votice - nákup cisternové automobilové stříkačky
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.minˉ¹ podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 3 „terénní“, v provedení „VH“ (speciálním pro velkoobjemové hašení) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“). Součástí zakázky je rovněž dodávka vybavení a požárního ...
Dodávka 2 kusů montážních vozidel svářečů
Dodávka dvou (2) kusů nových montážních vozidel svářečů. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek, je uvedena v přílohách zadávací dokumentace.
Přepravní služby - velká vozidla
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování služeb vozidly, která disponují 19 až 22 místy k sezení kromě místa řidiče a vozidla disponující 49 a více místy k sezení kromě místa k sezení řidiče.
Autobusy
Predmetom zákazky je dodávka autobusov. Podrobný popis je uvedený v Opise predmetu zákazky súťažných podkladov. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Nákup 2ks sanitních vozidel DNR
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks sanitních vozidel typu DNR kategorie A2 (jednolůžkové provedení) včetně příslušenství pro dopravní oddělení Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha.
Dodávka 14 ks nízkopodlažních parciálních článkových trolejbusů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka celkem 14 nízkopodlažních parciálních článkových trolejbusů městské hromadné dopravy.
Pořízení sanitních vozidel pro ZZS JmK
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 ks nových sanitních vozidel RLP typu B podle ČSN EN 1789 s globální homologací včetně účelové a zdravotnické zástavby pro Zdravotnickou záchrannou službu Jihomoravského kraje, příspěvkovou organizaci. Podrobná technická specifikace poptávaných vozidel je součástí zadávací dokumentace.
Pronájem 15 ks autobusů délky 12 m
Předmětem této veřejné zakázky je výběr dodavatele, který zadavateli pronajme 15 ks autobusů délky 12 metrů za účelem provozování veřejné linkové dopravy na území Ústeckého kraje na období od 1. 3. 2023 do 30. 6. 2023, s možným prodloužením maximálně do 31. 12. 2023.
Nákup 4 ks nízkopodlažních autobusů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks nízkopodlažních jednočlánkových autobusů provedených podle technické specifikace uvedené zejm. v příloze č. 2 zadávací dokumentace, kde je uvedena bližší specifikace minimálních technických požadavků zadavatele na provedení dodávaných autobusů. Součástí předmětu plnění je dodání průvodní a technické ...
Dodávka Bibliobusu
Předmětem tohoto zadávacího řízení je provedení díla - bibliobusu. Bibliobus je koncipován jako multifunkční prostor, v kterém bude možno realizovat celou řadu různorodých aktivit. V prostoru bibliobusu se budou primárně odehrávat komunitní a vzdělávací aktivity, které budou realizovány mimo jiné i pomocí IT a obdobných moderních technologií. Jako ...