Poptáváme sekční garážová vrata, 10 ks
10 ks sekčních garážových vrat 2400x2150, zateplené, s pohonem na dálkové ovládání, bílé/hnědé, cena montáže zvlášť, Praha, termín dodání srpen-září 2010.
Poptávám garážová vrata
Sháním garažová vrata rozměr 2840x 2540, bez motoru v zakladním provedení. Prosím cenové nabídky.
Poptávám pojezdová vrata
Sháním pojezdovou bránu, výška 1500mm a šíře 2500mm, nátěr základní, výplň si zhotovím sám.
Poptávám markýzu vč. montáže
Hledám firmu, která mi dodá a namontuje markýzu o rozměrech cca.4mx3,5m. Spěchá ;-) Děkuji, Palánová.
Poptávám sekční vrata
Sekční vrata 3000x2500. Žádam o cenu včetně dopravy do města Aš v Karlovarském kraji. Děkuji.
Poptávám vrata
SEKČNÍ NEBO ROLOVACÍ VRATA 2,7 X 2,8m. ZATEPLENÁ - PROSKLENÁ - HNĚDÁ . ŽÁDÁME O CENU VRAT Z DVEŘMI I BEZ DVEŘÍ.
Poptávám samonavíjecí roletové tyče
Hledám prodejce samonavíjecích roletových tyčí pro výrobu interiérových rolet.
Poptávám předokenní dřevěné rolety
Dřevěné předokenní nahoru rolovací rolety.
Poptávám venkovní rolety
Dobrý den. Mám bílá plastová okna a v létě mi skoro celý den svítí slunce do bytu, který nelze vyvětrat - ochladit. Proto jsem se rozhodla, že by bylo asi nejlepší dodatečně nainstalovat venkovní rolety. Prosím, mohli by jste mi vypracovat Cenovou nabídku od Vaší firmy? Kolik by asi stála vč. zabudování a DPH - při ručním ovládaní a nebo při ...
Poptávám garážová vrata, vč. montáže
Dobrý den, prosím o nacenění garážových sekčních vrat s pohonem oboustr. bílá. Jedná se o novostavbu RD v Třinci-Vendryni, rozměry čistého stavebního otvoru jsou: šířka 2705mm x výška 2535mm. Cenu prosím uveďte s montáži. Děkuji
Poptávám sekční garážová vrata
sekční garážová vrata 2450x2600 LPU 40 ruční a dálkové ovládání barva stříkaná
Poptávám realizaci pojezdové brány a plotu
Stavba plotu včetně dodávky dvou pojezdových bran bez pohonu a jedněch vrátek. Barevný systém KM Beta. Dřevěné výplně plotových polí. Výkres je kreslen v poměru k rozměrům tvárnic.
Poptávám vjezdovou bránu
Hledám dodavatele na vjezdovou bránu 4 m šíře, výška cca 1 m, zajížděcí z pohledu řidiče podél vozu tj. vpravo. A to z důvodu nedostatku místa při otevření. Děkuji za nabídku.
Poptávám garážová vrata
Prosíme Vás o nabídku garážových vrat o rozměru 3700x2550. Imitace dřeva, na elektrický pohon. Děkuji, Cihlář
Poptávám venkovní branku
Poptávám venkovní branku k RD rozměry výška 165 cm, š. 95 cm, materiál - plast, dřevo, plech,
Poptáváme garážová vrata
Dobrý den, jaká by byla cena gar.vrat o rozměru š.4x3m, prosklená s vnitřníma dvířkama, cena s ručním pohonem a el.pohonem, děkuji Hnátnický z Vamberka.
Poptávám garážová vrata
Poptávám křídlová garážová vrata, výška min. 250 cm
Poptávám opravu garážové rolety
Poptávám provedení opravy navíjení (pravděpodobně prasklá pružina) ocelové garážové rolety (rodinný dům v Brně- Obřanech)
Poptávám opravu garážových vrat
Výrobek-Garážová rolovací vrata s motorem s NHK (4ks)byly instalovány ve firmě Povodí Vltavy Sázava 28506.Během používání došlo k poruše 2ks rolet-poškozený motorek typ BECKER sér.023920881 155W 15Nm.Dotaz-kde objednat náhradní díl-ev.firmu ,která provede opravu.Děkuji za zprávu.
Poptávám výrobu a montáž vrat
Zadám zakázku na výrobu a montáž dvoudílných vjezdovývh vrat cca jeden díl 2x2m a branku 1,5x2m Jednalo by se o svařené profily s plotovým výpletem.Objekt se nachází u obce Cvikov.
Poptávám dveře a sekční vrata
Vrata a dveře od firmy Hörmann sekční vrata Hörmann EPU 2500*2125 pohon ProMatic - jedná se drážka M -barva Titan Metallic Povrch Decograin, a vchodové dveře RenoDoor povrch Decograin také barva Titan Metallic cena je daná od výrobce včetně montáže a DPH 9%. Dále objednávám tuto samou zakázku v provedení Zlatý dub.
Poptávám sekční vrata
Poptávám sekční vrata Stavební otvor - (VxŠ ) 2165x2280 mm Výška nadpraží - 1000mm Barva - Zlatý dub Provedení Varianta 1 – drážkovaná lamela Varianta 2 – kazeta El. pohon + 2x dálkový ovladač
Poptávám branku do uličky pro skot
Dobrý den sháním branku do naháněcí uličky pro skot na odběry krve. Branka je na způsob hopsa branky bez předního chomoutu. Předem děkuji Koutová Jindra
Poptávám vjezdová vrata vč. montáže
Poptáváme dodávku a montáž vjezdových vrat do dvorního traktu, včetně zemních a zednických prací. Vrata musí být dělená, křídlo vrat cca 3m, je požadován elektropohon s dálkovým ovládáním., vrátka minimálně 90 až 100 cm, ovládání čipem. Požadujeme dodávku včetně zaměření,zpracování projektové dokumentace, zpracování položkového rozpočtu jak ...
Poptávám kovovou posuvnou bránu
Samonosná posuvná brána včetně pohonu bez povrchové úpravy ze železa, umístěná do vjezdu mezi zdi z štípaných tvárnic. Šířka otvoru je 4m a výška 2m. Bude se jednat vlastně o rám brány, na který si sám přišrobuji desky.Místo určení Hulín,okres Kroměříž.