Materiál pro ZTI
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky náhradních dílů a materiálu pro technický sklad ZTI Fakultní nemocnice Olomouc.
Poptávám trubku
Poptávám trubku (husí krk) bez perforace, průměr 150-160mm.
Vodomery
Predmetom zákazky je dodávka vodomerov podľa technickej špecifikácie. Pre každú časť predmetu zákazky bude uzavretá samostatná rámcová dohoda s jedným uchádzačom. Uchádzač je oprávnený predložiť ponuku na jednu obidve časti predmetu zákazky. Predmet zákazky je rozdelený do nasledovných častí: A. Mechanické vodomery bez integrovanej rádiovej ...
Vodomery
Vodomery na studenú pitnú vodu uvádzané na trh v zmysle Nariadenia vlády Slovenskej republiky č.145/2016 Z.z. o sprístupňovaní meradiel na trh. Vodomery budú dodané s nainštalovaným modulom na pochôdzkový rádiový diaľkový odpočet aj bez modulu na pochôdzkový rádiový diaľkový odpočet.
Výměna vodoměrů a ovládání uzavíracích ventilů na vodovodním řádě
Předmětem zakázky je výměna vodoměrů pro jednotlivé budovy s možností přenosu údajů pomocí komunikačního protokolu do nadřazeného monitorovacího systému Aréna, kde bude provedena vizualizace. Dále součástí zakázky je připojení a ovládání uzávěrů vodovodního řádu s elektrickým pohonem včetně vzdáleného ovládání a vizualizace.
Dodávka vodoměrů 2021-2024
Dodávka vodoměrů v celkovém předpokládaném počtu všech částí zakázky 39 737 ks dle technických podmínek specifikovaných v zadávací dokumentaci pro jednotlivé části zakázky. Veřejná zakázka je rozdělena na 12 (dvanáct) dílčích částí dle jednotlivých typů požadovaných vodoměrů.
Poptávám vodoměrnou šachtu
Poptávám dodavatele vodoměrné šachty na 1 vodoměr, na obsypání hlínou. Max výška 1000 mm. max průměr 1000 mm.
Dodávka vybraného vybavení pro stokovou síť v obci Branjevo
Plnění zakázky spočívá v dodávkách požadovaného zboží. Další specifikace předmětu plnění této zakázky je uvedena v podrobné specifikaci zakázky, které tvoří přílohy zadávací dokumentace.
Poptávám gumový vak pro domácí vodárnu
Poptávám gumový vak pro domácí vodárnu - OMNIGENA JY 1000/24.
Poptávám pozinkovanou vodovodní trubku
Poptávám pozinkovanou vodovodní trubku 1" (DN25) délka 240cm na obou stranách venkovní závit.
Poptávám podomítkový sprchový set
Prosím o nabídku podomítkového sprchového setu (sprchová hlavice, ruční sprcha, baterie).
Dodávka materiálu pro zhotovení vodovodních přípojek -odbočení s uzávěrem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka materiálu pro zhotovení vodovodních přípojek – odbočení s uzávěrem pro odběrná místa zadavatele v rozsahu níže uvedených příloh. Doba plnění veřejné zakázky je stanovena na období od 1. 10. 2019 do 31. 12. 2025.
Komplexné chemické ošetrenie chladiacej vody
Predmetom zákazky je komplexné chemické ošetrenie chladiacej vody, dodávka dávkovacieho systému na ošetrenie vody, dodávka chemikálií a analyzátora, analýza kvality vody, nastavenie dávkovania chemických prípravkov podľa výsledkov pravidelných analýz, servis a údržba dávkovacieho zariadenia. V rámci predmetu zákazky je potrebné vykonať : - ...
Poptávám vodoinstalační materiál
Poptávám vodoinstalační materiál, do dřezové baterie sprchovou hlavici.
Vybavení pro realizaci zájmových kroužků
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka Vybavení pro realizaci zájmových kroužků pro obor instalatér pro Střední odbornou školu a Střední odborné učiliště Neratovice, Školní 664, 277 11 (dále jen „Vybavení pro kroužky“). Vybavení pro kroužky bude dodáno v rozsahu a dle podmínek podrobně stanovených v Technické specifikaci a ve Smlouvě.
Poptávám tlakovou nádobu MAXIVAREM LS 60
Poptávám tlakovou nádobu MAXIVAREM LS 60 s nerezovou přírubou.
Vodoinštalačný materiál - tlačné ventili
Predmetom zákazky je obstaranie úsporných tlačných vodoinštalačných ventilov a náhradných dielov.
Poptávám bojler k ohřevu vody
Poptávám ohřívač vody Dražice OKCV 180 pravý. Případně jiný výrobek podobných parametrů. Děkují.
Poptáváme PVC trubku
Sháníme PVC trubku o vnějším průměru od 212 do 220mm a tloušťka stěny minimálně 5mm. Délka trubky minimálně 1350mm nebo 2700mm. Bude sloužit k ochranně vidlice ještěrky při manipulaci s oválnými břemeny.
Poptávám bojler značky DZ Dražice
Poptávám bojler Dražice 200l.
Poptávám opravu plynového ohřívače vody
Poptávám opravu plynového ohřívače vody Ariston , hledám firmu v Havlíčkově Brodě a okolí. Brožová
Poptávám dodávku čističky dešťové vody
Poptávám čističku deštové vody, změna deštové vody na pitnou vodu. Jedna se o chatovou oblast bez možností připojit se na vodovodní řád.
Dodávka pro výstavbu kanalizační sítě v severní části municipality Gradačac
Předmětem veřejné zakázky je dodávka trubního materiálu, šachtového materiálu a technologie čerpacích stanic pro město Gradačac v Bosně a Hercegovině. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 1 zadávací dokumentace. Předmět veřejné zakázky bude vybraným dodavatelem dodán v takovém technickém a uživatelském standardu a v ...
Poptáváme výměnu plynového kotle
Poptáváme výměnu plynového kotle závěsného kombinovaného typ Mora, umístěný v koupelně rodinného domu, vytápění a ohřev vody. Doporučeno výměna za kombinovaný průtokový kotel plynový, typ ARISTON. Prosím nabídněte.
Dodávka vodoměrů 2017–2019
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vodoměrů dle technických podmínek, které jsou součástí této ZD v článku 4. Zadávací řízení se týká uzavření rámcové dohody na každou dílčí část veřejné zakázky dle ustanovení § 131 ZZVZ. Veřejná zakázka je rozdělena na 12 (dvanáct) částí.