Kotol na drevný odpad a odsávanie pilín
Predmetom zákazky je obstaranie kotla na drevný odpad so zásobníkom pilín a zariadenia na odsávanie a filtráciu pilín podľa požadovanej technickej špecifikácie.
Výměna měřidel tepla a dálkových odečtů vodoměrů 2020 v bytových domech v Brně - Kohoutovicích
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na dodávku a montáž měřidel tepla a dálkových odečtů vodoměrů 2020 v bytových domech v Brně-Kohoutovicích v rozsahu a podle smlouvy.
Dodávka kotlov v rámci dotačného programu
Predmetom zákazky je dodávka plynových kondenzačných kotlov vrátane ich inštalácie do domácností v rámci Výzvy na predkladanie žiadostí o NFP, ktorú vyhlásilo Ministerstvo životného prostredia ako riadiaci orgán pre Operačný program Kvalita životného prostredia, zameranú na náhradu zastaraných spaľovacích zariadení v domácnostiach za ...
Modernizácia zdroja tepla DSS Zavar s využitím OZE
Projekt stavby rieši návrh vykurovania a zdroja tepla za účelom zníženia primárnej energetickej náročnosti v objekte Domov sociálnych služieb pre dospelých v Zavare, zmenou vykurovacieho systému. Návrh obsahuje zostavu kombinovaných jednotiek tepelných čerpadiel o celkovom výkone min. 444 kW (A7/W35).
Optimalizace vytápění OMZ Hranice
Projekt řeší stavební úpravy stávajícího objektu spočívající ve výměně oken venkovních dveří a vrat, nových kotlů na vytápění a rekonstrukci topení.
Zníženie energetickej náročnosti v budove Pivovar KARPAT - Fotovoltaika
Predmetom kúpy je fotovoltaické zariadenie (FVZ) pre vlastnú spotrebu s reguláciou prebytkov do vlastnej spotreby s celkovým výkonom 99,96kWp. Súčasťou zariadenia je diagnostický software pre vzdialenú správu. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky je v prílohe č.1 Opis predmetu zákazky.
Poptávám přímotop či topné těleso do výrobní haly
Poptávám u Vás přímotop či topné těleso do výrobní haly, kde je hodně prašné prostředí, je zde i řezárna dřeva. Potřebujeme prosím i certifikát k topení. Prosím o zaslání cenové nabídky. Děkuji moc. S pozdravem, Eva Dovrtělová Nákupní oddělení / Purchasing department
GOLEM Velké Hamry – rekonstrukce kotelny
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka nových zařízení – kotlů na biomasu blíže specifikovaných zadávací dokumentací a jejími přílohami a poskytnutí souvisejících stavebních prací a služeb.
Poptávám výměnu radiátorů
Poptávám realizaci výměny 2ks litinových radiátorů za nové skleněné radiátory, děkuji Benediktová Líně
Vybavení pro realizaci zájmových kroužků
Předmětem této Veřejné zakázky je dodávka Vybavení pro realizaci zájmových kroužků pro obor instalatér pro Střední odbornou školu a Střední odborné učiliště Neratovice, Školní 664, 277 11 (dále jen „Vybavení pro kroužky“). Vybavení pro kroužky bude dodáno v rozsahu a dle podmínek podrobně stanovených v Technické specifikaci a ve Smlouvě.
Zmena spôsobu vykurovania s využitím aerotermálnej energie ZŠ Drienov
Predmetná stavba rieši návrh vykurovania a zdroja tepla za účelom obnovy vykurovacej sústavy a zdroja tepla v objektoch Základnej školy v obci Drienov. Ako zdroj tepla je navrhovaná zostava kombinovaných jednotiek tepelných čerpadiel o celkovom výkone 363,5 kW.
Poptávám náhradní díl ke kotli na tuhá paliva
Poptávám litinový tubus (roura) do kotle Ferroli. Rozměry 18x14,5cm, prům. síla plechu 2mm.
Snížení energetické náročnosti obvodového pláště a střešních konstrukcí dílen odborného výcviku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového zdroje tepla včetně montáže a zprovoznění a poskytnutí souvisejících služeb na objektu Střední škola technická a řemeslná, Nový Bydžov, Dr. M. Tyrše 112.
Poptávám kotel na tuhá paliva značky Viadrus
Poptávám cenovou nabídku na kotel Viadrus A3C s menším zásobníkem, provedení na peletky, verze 2017+, ovládání standard. Děkuji Kaděra.
Dodávka kotle na dřevní štěpku
Předmětem této veřejné zakázky je rekonstrukce kotelny a dodávka nového kotle na dřevní štěpku za účelem snížení emisí. Předmět zakázky je blíže specifikován zadávací dokumentací a jejími přílohami.
Poptávám trubici do infrazářiče DAVOLINE
Poptávám trubice 600W do infrazářiče Davoline 1.
Modernizácia vykurovania bytových domov mesta Sobrance II. etapa
Predmetom zákazky je modernizácia vykurovania bytových domov podľa projektovej dokumentácie t.j. napojením bytových domov na vykurovací systém. Podrobný opis je uvedený v projektovej dokumentácii.
Poptávám opravu plynového kotle
Hledám opraváře plynového nástěnného kotle značky LeBlanc. Kotel topí ne zcela jak by měl. Kotel je umístěn v objektu Ostrava-Vítkovice.
Poptávám regulátor tahu pro kotel na tuha paliva
Poptávám regulátor tahu na kotel na tuha paliva Ferolli. Prosím navrhněte cenu včetně DPH. S přaním pěkného dne Vít Kozumplík
Poptávám opravu plynového ohřívače vody
Poptávám opravu plynového ohřívače vody Ariston , hledám firmu v Havlíčkově Brodě a okolí. Brožová
Zníženie energetickej náročnosti budov MŠ na ul. Školskej v Tornali
Predmetom zákazky je rekonštrukcia budov Materskej školy v meste Tornaľa - rekonštrukcia strechy, zateplenie obvodových konštrukcií objektu, výmeny výplní otvorov, rekonštrukcia kúrenia, elektroinštalácie a osvetlenia.
Poptávám topenářský materiál
Poptávám topenářský materiál, trubka 3/8" v mědi 3m, pravouhlé kolinka 3/8" v mědi 4ks, vypouštěcíventilky k radiatoru 1/2" 2ks, odvzdušnovací ventilek 1/2" k radiátoru.
Poptáváme přímotopy s otřesovým čidlem
Pro našeho klienta poptáváme přímotopy s otřesovým čidlem do pokojů hotelu. Prosím vás o zaslání informace, zda je možné toto zboží u vás poptávat. Děkuji za odpověď S pozdravem Martina Bednářová
Poptávám topenářský materiál
Poptávám koupelnový žebřík na ústření topení rozměr 60cm x 100cmv bílé barvě. Děkuji
Hledáme dodavatele elektrických koupelnových radiátorů
Hľadáme dodávateľov elektrických kúpeľňových radiátorov 230 V rôznych výkonov a rôzneho materiálu a dizajnu z možnosťou regulovania teploty ..Tovar je určený na arabsky trh Al Muharraq v množstve do 160 000 ks/rok