Poptávám spojovací materiál, profily
Poptávám cenu na uvedený materiál. Technická specifikace. 1. 58 ks Drátěný kabelový rošt typ DZ 60x600 2. 13 ks Drátěný kabelový rošt typ DZ 60x400 3. 145 ks Spojovací výstuž DZSP 4. 71 ks Příčka P60 (pro oddělení kabel prostoru od vodních potrubí) 5. 210 ks Montážní ...
MAURICIUS; Železářské zboží, papír
Hledám výrobce železářského zboží souvisejícího se stavebnictvím a vývozce papíru A4.
INDIE; Výrobní stroje
Jsme výrobce a vývozce strojů na výrobu ocelových / drátěných hřebíků, strojů na výrobu šroubů, strojů na výrobu ostnatého drátu, strojů na tažení drátu, strojů na výrobu sponek na papír, strojů na výrobů šperkových spon, strojů na výrobu rolet, strojů na výrobu sponek do sešívaček, ohýbaček třemenových šroubů, strojů na výrobu cementových bloků a ...
MALAJSIE; Nýty, svorníky, čepy
Prodáváme nýty s hlavou, kolíkové svorníky a čepy. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
NĚMECKO; Trubky, příruby, spojovací materiál
Poptávám závitovou trubku, trubkové koleno, přivařovací přírubu, těsnění přírub, strojní šrouby, spojovací články (objímky), čerpadlo atd.
MAĎARSKO; Upevňovací prvky
Naše firma PATENT DEPO pracuje v Maďarsku již 8 let. Distribuujeme 2000 druhů upevňovacích prvků od několika dodavatelů. Nabízíme hlavně plastové upevňovací prvky pro auta, ale i řadu kovových upevňovacích prvků podle požadavků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme vruty do sádrokartonu, 1000 ks
Hledáme dodavatele na: vrut do sádrokartonu s plochou "rámovou " hlavou rozměr vrutu 4,2x13, nebo 4,2x14. Počet 10000ks
Poptáváme spojovací materiál
Poptáváme kovové (Fe surové nebo pokovené - nikl) "cvočky" s půlkulatou hlavou a tenkým špendlíčkem o délce cca 8, max. 9 mm v množství asi 5-10 tis. ks.
KEŇA; Šrouby, matice, podložky
Poptávám šrouby, matice, podložky třídy 8.8 a 10.9.
S. ARÁBIE; Teleskopy
Satech Company hledá výrobce a dodavatele teleskopů, kteří mají výrobky řady firmy ESCHEBACK.
Poptávám čerpadlo, manžety, příruby
Gumové manžety pro spojení 2ks trubek prum. 100mm, ocelovou přírubu prum. 100mm, použitou malou vrt. soupravu na gum. pásech, nové odstředivé čerpadlo se zesíleným pláštěm dělané speciélně pro výplachové vrtání 500 l/min. s tlakem 9bar bez motoru.
PÁKISTÁN; Zámky na zásuvky
Poptávám "zásuvkové zámky" kancelářských stolů vynikající kvality.
INDIE; Upevňovací prvky
Anchor International se specializuje na výrobu a vývoz upevňovacích prvků, které splňují všechny mezinárodní normy. Zaměřujeme se na petrochemické závody, závody na výrobu hnojiv, rafinérie ropy, cukrovary, cementárny, ropný a plynárenský průmysl, průmysl čerpadel a ventilů atd. na indickém i mezinárodním trhu. Vyrábíme: 1. plně závitové tyče ...
Poptávám rychlospojky na hadice
Poptávám rychlospojku na hadice s atestem pro zemní plyn. Samice závit G1/2" - samec na hadici DN16. Tlak 1.5bar. Množství 40ks + 40 ks.
Poptávám pojistné kroužky
Poptávám pojistné kroužky 28 ČSN 022931.
Poptáváme těsnící materiál Rotěs
Hledáme dodavatele těsnícího materiálu rotěs pro výrobu plochých těsnění. Celkový odběr cca 1000m2. Prosím nabídněte.
ČÍNA; Dráty, upevňovací materiál
Anping Jinjue Hardware Wire Mesh Co Ltd může vyrábět pozinkovaný drát, svařované drátěné pletivo, šrouby, upevňovací stavební materiál, drát a bezpečnostní drátěné oplocení, cena je velmi konkurenční a kvalita také velmi dobrá. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
INDIE; Měděný spojovací materiál
Poptáváme měděné kabelové průchodky, kovové kabelové průchodky, zabezpečovací zásuvky, měděné zátky dorazu, měděné formovací vložky, měděné ppr armatury, měděné tvarovky, měděné ozdobné díly, měděné adaptéry, měděné redukce, redukce měděných přítlačných šroubů, měděný zvětšovák, měděné řadové svorky.
SAE; Spojky
Hledáme výrobce automobilových, průmyslových, námořních spojek.
Poptáváme dodavatele stavebních hřebíků
Pro našeho zákazníka hledáme dodavatele šroubových a standartních stavebních hřebíků v pásech pro hřebíčkovačky Duo Fast.
SAE; Spojovací materiál, trubky, nosníky
Hledáme výrobce a dodavatele: - trubek a spojovacích částí - nerezová ocel, uhlíková ocel, legovaná ocel, - ocelových předmětů - nosníky, úhelníky, plechy, - ventilů.
ČÍNA; Šrouby
Hledáme výrobce šroubů (upevňovacích prvků) k navázání dlouhodobé a spolehlivé obchodní spolupráce nebo veletrh upevňovacích prvků v ČR.
UGANDA; Měděné pásky
Poptávám měděné pásky. Prosím o sdělení obchodních podmínek.
ČÍNA; Náhradní díly na auta
Obchodujeme s automobilovými náhradními díly, příslušenstvím a nářadím. Sídlíme nedaleko Šanghaje, využíváme řadu velmi kvalifikovaných výrobců. Jsme schopni poskytovat zákazníkům díly pro většinu japonských, evropských a amerických aut. Dodáváme také různé druhy šroubů, matic a podložek. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Jsme ...
PÁKISTÁN; Závrtné šrouby s maticí
Požadujeme závrtné šrouby ASTM A193 B7 s maticí a podložkou.