BANGLADÉŠ; Jutové zboží
Obchodujeme s jutovým zbožím a vyvážíme z Bangladéše: pytlovina, plachtovina, jutové pytle (na brambory / na cibuli), pytle na písek, jutové pásky, jutové plachty / tabákové plachty, geojuta / chrániče půdy, jutová příze / provázky, podkladová tkanina koberců (CBC), jutová lana, laminované látky a tašky, jutová plst, jutové popruhy, jutové ...
INDIE; Bytové textilie, koberečky
Hledáme české importéry ručně tkaných přehozů přes postele, bytových textilií, chlupatých polyesterových koberečků, koupelnových rohožek.
TOGO; Trička, bytový textil, rukavice
Poptáváme vhodné výrobce a exportéry triček, osušek, ručníků, opěrných polštářů, rukavic na jedno použití, sítí proti hmyzu.
INDIE; Koberce
Jsme výrobci a exportéři koberců od roku 1975. Zhotovujeme a vyvážíme nádherné ručně vázané, všívané, tkané koberce, nejmodernějšího designu a barevných kombinací. Hledáme importéry, velkoobchodníky, distributory.
EGYPT; Nábytek, koberce, starožitnosti
Naše společnost je výhradním zástupcem pro mezinárodní společnosti v Egyptě. Spolupracujeme s dovozci a vývozci z celého světa od roku 1997. Srdečně Vás zveme k návštěvě naší webové stránky na http://www.nariad.com, kde najdete fotogragie egyptských výrobků. V Egyptě máme výrobní společnosti světové třídy, s nejmodernějšími technologiemi k ...
PÁKISTÁN; Bytový a hotelový textil
Firma ZEYNEB TEXTILE MILLS (Pvt) LTD je výrobcem bytového textilu a hotelového ložního prádla v Multan v Pákistánu s pobočkou v USA. Vyvážíme do mnoha zemí. Hlavními výrobky jsou povlečení, ručníky a osušky, koupelnové předložky, plážové a saunové ručníky, utěrky, tkaniny mykané a česané, tkaniny, jako kepr, plátno těžké tkaniny na pracovní oděvy ...
PÁKISTÁN; Látky, oděvy, bytový textil
Jsme přední výrobci/exportéři příze, látek (režné, bělené, barvené, potištěné), bytových textilií, nemocničního ložního prádla a oděvů. Hledáme odběratele, importéry, velkoobchodníky.
NIGÉRIE; Koberce, dlaždice
Jsme servisní a dodavatelská firma, chceme navázat obchodní spolupráci s firmou v ČR. Zabýváme se prodejem koberečků, koberců, dlaždic. Rádi bychom navázali spolupráci s renomovanou organizací v ČR.
BANGLADÉŠ; Rohožky z jutové příze
Hledáme obchodní spolupráci s importéry opletených dveřních rohožek z přírodní jutové příze, i vícebarevné, kulatého nebo oválného tvaru.
Hledám dodavatele zboží pro e-shop
Pro svůj eshop hledám velkoobchody, dodavatele, výrobce značkového oblečení pro celou rodinu a dále spolehlivé velkoobchody s bytovým textilem a doplňky.Předem děkuji za nabídky a těším se na naši spolupráci.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Jsme výrobci a exportéři bytových textilií - kuchyňských utěrek, prostírání, ručníků, osušek, županů, koupelnových rohožek, zástěr, kuchyňských rukavic, chňapek, povlečení, dek, balvněných tašek atd. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Koberce
Vyrábíme mnoho různých ručně zhotovovaných koberců, jak tradiční Royal Buchara, tak současné moderní koberce. Jsme schopni vyrábět všechny velikosti koberců v libovolném designu. V továrně máme hodně stavů. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptávám koupi koberce
Mám zájem o koberec šíře 4,5 m a délky 6 m v barvách oranžovo-zeleno-žluté, jsem ze Zlína.
PÁKISTÁN; Tkaniny, bytový textil
Jsme výrobci a exportéři všech druhů tkanin, žakárové látky (100% bavlna/polybavlna), ložní soupravy, prošívané přikrývky a polštáře, závěsy, ubrusy, kuchyňské textilie, nemocniční textil, froté ručníky a župany. Firma je certifikována ISO 9002, Oeko-Tex 100. Více na www.umarhassantextiles.com Firma hledá obchodní spolupráci s importéry, ...
RUMUNSKO; Oblečení, šperky, bytový textil
Rumunská firma SUNOVERSEAS SRL je dodavatelem všech druhů dámského módního oblečení, stříbrných šperků, bytového textilu jako ručníky, kouplenové rohožky a nástěnné rohože. Firma hledá odběratele.
Poptávám smyčkové kobercové čtverce
Prosím o cenovou nabídku na smyčkové kobercové čtverce EGE MODULAR cca 920 m2
BENIN; Obuv, oblečení, textil
Poptáváme lůžkoviny, povlaky na polštáře, pánské opasky, boty, běžecké oblečení, použité boty, použité oblečení.
ČÍNA; Bytové textilie
Jsme exportní společnost, hlavními výrobky jsou ručníky, žínky, župany, ložní povlečení z bavlny, vaflové tkaniny, coral fleece, lnu, pleteného froté atd. Jsme schopni nabídnout nejlepší kvalitu a náš bezkonkurenční výběr produktů umožňuje výběr z více než 37 různých barev a odstínů, textur, stylů a vzorů. Máme zájem o navázání obchodní ...
Poptáváme dřevěné podlahy
Popis poptávky: Poptáváme dodavatele dřevěných podlah v lokalitě Praha a okolí. Jedná se zhruba o 3x 120 m2. Máme zájem o parkety - buk nebo dub. Podrobné informace poskytneme při dalším jednání.
PÁKISTÁN; Ručně vyráběné koberečky
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s dovozci ručně vyráběných koberečků.
INDIE; Bytové textílie, podlahoviny
Jsme výrobci a exportéři bytových textilií a podlahovin. Výrobu, barvení, prošívání děláme pod jednou střechou. Poptáváme importéry, velkoobchodníky, distributory. Ručíme nejlepšími službami a konkurenceschopnými cenami.
PÁKISTÁN; Sportovní zboží, textil, oděvy
Nabízíme sportovní zboží, syntetické a bavlněné džíny, ručníky a oděvy nejlepší kvality. Máme nejlepší spojení s výrobci a zaručujeme nejlepší ceny, kvalitu a včasné dodávky. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
VIETNAM; Výrobky z ratanu, bambusu
Jsme firma ve Vietnamu zhotovující všechny řemeslné výrobky. Můžeme vám dodat sortiment výrobků z ratanu, bambusu a jiných přírodních materiálů. 1 - prostírání, běhouny, koberce, koberečky... 2 - koše 3 - mísy, podnosy, talíře, vázy, květináče ... 4 - plotové desky 5 - další ručně vyrobené předměty z bambusu a jiných přírodních ...
PÁKISTÁN; Bytový textil
KAMAL GROUP je pákistánský dodavatel bytového textilu. Mezi hlavní výrobky patří: ložní povlečení, ubrusy, závěsy, všechny druhy prostěradel, kuchyňské textilie, potahy, polštáře i dekorativní, tkaniny bělené, potištěné, barvené ze 100% bavlyn a polyesteru. Firma hledá odběratele.
Poptávám podlahovou krytinu
Sháním linoleum s filcem.