BANGLADÉŠ, Bytový textil, oděvy
Jsme exportéři ručníků, povlečení na postele, potahů na polštáře, ručních výšivek, pleteného konfečního oblečení (trička, vesty, topy), tkaných oděvů, pletených svetrů, atd. z Bangladéše. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Bytové textílie
Jsme výrobci /exportéři textilních tkanin a bytových textilií. Výrobky jsou zhotoveny z polybavlny, 100% bavlny, popelínu, kepru, drelu, saténu atd. Vyrábíme všechny druhy bytového textilu - povlečení, potahy, závěsy, kuchyňské textilie, ubrusy, prostírání. Výrobky jsou kvalitní, za konkurenceschopné ceny. Více na www.azeemfabrics.com Hledáme ...
MALAJSIE; Rohožky, koberce, závěsy
Jsme výrobci ručně dělaných bavlněných a polyesterových chlupatých koupelnových rohoží, předložek, rohožek, koberců, koberečků, šňůrkových závěsů atd., z Panipat v Indii. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Zaručujeme kvalitu, spolehlivost a včasné dodávky. Také vyrábíme na zakázku.
NEPÁL; Punčochy, tašky, prostěradla
Poptávám obchodní zástupce z Evropy pro následující ručně dělané výrobky: punčochové zboží, tašky, prostěradla, rohožky atd.
TURECKO; Bytový textil, župany, bryndáčky
Jsme výrobci a exportéři, kteří vyrábí různé textilní výrobky a exportujeme je do různých zemí. Jedná se o: froté ručníky, žakárdové utěrky, župany, dětské pláštěnky, bryndáčky, osušky, potahy na křesla, povlečení na postele, bez i s aplikacemi, prostěradla, prošívané přikrývky (žerzej, froté, mikrovlákno, flanel, samet). Na vyžádání můžeme zaslat ...
EGYPT; PVC podlahová krytina
Poptáváme PVC podlahovou krytinu o rozměrech: 1,20mm * 2 m * 30 m / role.
Poptáváme podlahovu krytinu marmoelum
Poptáváme podlahovou krytinu - marmoleum, vč. pokládky. Místo dodávky je Znojmo. Kontakt pouze telefonicky.
PAKISTÁN, Ponožky, bytové textilie
Mám zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli 100% bavlněných ponožek, triček z bavlny a polysteru vyrobených v Pákistánu a Thajsku. Dále bavlněného povlečení, ubrusů a ručníků, vše v exportní kvalitě s balením, konkurenceschopné ceny.
Poptáváme plovoucí podlahy pro 12 RD
POZOR ZMĚNA EMAILU!!!! Hledáme dodavatele plovoucích podlah (dodávka + montáž)- 12 RD. V případě Vašeho zájmu o zařazení do výběrového řízení a zaslání podkladů pro zpracování cenové nabídky.
INDIE; Rohožky z kokosového vlákna, juty
Poptáváme importéry, obchodní zástupce, kteří by chtěli importovat naše výrobky z kokosového vlákna, pryže, juty. Vyrábíme koberečky a dveřní rohožky.
PÁKISTÁN; Textil, cukr, rýže, koření
Obchoduji s textilem, ručníky, ponožkami, župany, dále s cukrem, rýží, kořením. Hledám obchodní partnery.
INDIE; Bytové textílie
Hledáme velkoobchodníky, importéry, odběratele bytových textilií jako koberce, koberečky, prostírání, záclony, potahy na polštáře, kuchyňské prádlo, přikrývky, ručníky atd. Výrobky mají mezinárodní standard kvality a nízké ceny.
ČÍNA; Podlahové krytiny, překližky
BrightWood Co. Ltd se zabývá vysoce kvalitními pevnými podlahovými krytinami a překližkami. Firma je schopná nabídnout kvalitní výrobky za konkurenceschopné ceny po celý rok. Firma hledá obchodní spolupráci s odběrateli.
NEPÁL; Oděvy, tibetské rukodělné výrobky, koberce
Obchodujeme s následujícím zbožím: trička, oděvy, papírenské zboží, dřevěné rukodělné výrobky, šátky, šály, tibetské rukodělné výrobky, hliněné výrobky, stuhy a síťované tkaniny, nepálské koberce, starožitnosti, tibetské starodávné i nové dekorační předměty. Dále stříbrné šperky, předměty budhistického a hinduistického umění, jutové výrobky, ...
NIGÉRIE; Koberce
Obchodujeme s koberci v Nigérii. Chtěli bychom se stát zástupcem dodavatele koberců.
PÁKISTÁN; Ručně vyráběné koberce
Potřebuji imporéra, který má zájem odebírat ručně vyráběné koberce z Pakistánu.
PÁKISTÁN; Látky, oděvy, textílie
Jsme zástupcem vývozců a výrobců v Pákistánu, zabýváme se exportem všech typů 100% bavlněné a polyester / bavlněné příze, také látek (plátnová vazba, keprová vazba, kanafas, pytlovina, satén, listová vazba apod.), tj. režných, bělených, barvených, potištěných, ložního povlečení, konfekčních oděvů, včetně pleteného a froté zboží. Máme dobrou pověst ...
PÁKISTÁN; Koberce, mramorové výrobky
Jsme exportéři ručně vyráběných koberců, mramorových rukodělných výrobků a koženého zboží. Hledáme odběratele, importéry.
INDIE; Rohožky z kokosového vlákna
Poptáváme odběratele dveřních rohožek a předložek z kokosového vlákna, pryže, juty atd.
INDIE; Bytové textílie, nábytek, podlahoviny
Obchodujeme s potahovými bytovými tkaninami, bytovými dekoračními výrobky, nábytkem, podlahovinami. Hledáme odběratele v zahraničí za účelem dlouhodobé spolupráce.
INDIE; Bytový textil
Jsme indický výrobce a vývozce bytového(měkkého) vybavení jako jsou koberce, koberečky, koupelnové předložky, potahy na polštáře, závěsy, přehozy na postele, přikrývky atd. Hledáme dovozce / odběratele. Již vyvážíme do mnoha zemí. Kromě vývozu jsme nákupním agentem pro mnoho zahraničních dovozců / odběratelů, pro něž jsme zdrojem bytového ...
KAMERUN; Trička, ručníky, minerální voda
Naše firma byla založena v roce 2000 a nakupuje polokošile, trička, ručníky, minerální vody, prostěradla, telefony atd. ve velkém množství. Hledáme dobré dodavatele uvedených produktů.
BANGLADÉŠ; Oděvy, bytový textil, krevety
Jsme exportérem oděvů (všech / libovolného druhu), bytového textilu, krevet atd z Bangladéše, dodržujeme všechny mezinárodní normy. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Koupím koberec, atypický rozměr
Poptávám koupi koberce o rozměrech -4.34 x 4m.
Poptávám tapety zn. CASAMANCE
Hledám firmu zabývající se dovozem tapet casamance.