KATAR; Barvy, podlahoviny, izolace
Hledáme v Evropě dodavatele zelených materiálů (šetrných k životnímu prostředí), hlavně barev, podlahových krytin a izolací, kteří je mohou dodávat ve velkých množstvích pro země Perského zálivu jako Katar a Emiráty.
Poptávám podlahové palubky
Poptávám 120 m2 podlahových palubek 28-30 mm
Poptávám plovoucí podlahu
Mám zájem o plovoucí podlahu QUICK STEP Classic 700 QST 017 Merbau 33 m2 děkuji za informaci . D.Kupková
Poptáváme kompletní vybavení RD nábytkem
Popis poptávky (výrobku nebo služby): Stylový nábytek - interiér. Poptáváme kompletní vybavení rodinného domu stylovým nábytkem (obývací pokoj, ložnice, pracovna, vstupní hala, pokoj pro hosty, případně i kuchyně) Součástí dodávky bude osvělení, podlahová krytina, osvětlení, žaluzie/záclony. vše včetně montáže a poskytnutí záruk hledáme takového ...
Poptávám dřevěné obkladové palubky
Poptávám dřevěné obkladové palubky na venkovní použití.
Poptávám plastová terasová prkna
Poptávám plastová prkna na terasu. Plocha terasy je 10 m2. Nabídku prosím včetně všeho co je třeba k pokládce.
Poptávám podlahové palubky
Poptávám podlahové palubky délka 3 m. tloušťka 23 mm,- 10 m2 včetně č ks polštářů délka 3 m.
Poptávám laminátovou podlahu
Sháním laminátovou podlahu Masterfloor 7.0 dekor ořech (9006936025507) .Potřebuji dodělat v bytě 5 metrů a nemohu jí nikde sehnat.Děkuji za odpověď F.R
Podnikatelský inkubátor Kunovice - Panský dvůr - dodávka interiéru
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka interiéru dle projektové dokumentace „Interiér stavby – Podniklatelský inkubátor Kunovice – Panský dvůr“, zpracované firmou Ing. Arch Přemysl Borunský z července 2010“. Bližší technický popis jednotlivých součástí předmětu této veřejné zakázky včetně projektové dokumentace tvoří přílohu č. 3 této zadávací ...
Poptávám parkety
Sháním dřevěné parkety dub ,nebo buk ,nabídněte cenu ,děkuji M.Šajinovičová.
NĚMECKO; Dřevěné obruby, palubky
Poptávám výrobce dubových a bukových obrub (vlysů), rovněž dubové palubky na chalupu, pro parketářský průmysl k výrobě třívrstvých parket.
Poptáváme dodávku plovoucí podlahy
Potřebujeme pro zákazníka cca 60 m2 plovoucí podlahy JASAN STRUKTUR + soklové lišty . Pošlete nabídku. Děkujeme Petr Hašler
Poptávám kuchyňskou linku a dřevěnou podlahu
Potřebuji do kuchyně a chodbu dřevenou podlahu.Je jedno jestli parkety,nebo jine dřevené položeni.A novou kuchyńskou linku,nejlépe ze dřeva.
Poptávám koberec
Sháním koberec šíře 3m.
Poptávám materiál pro mobilní taneční parket
Poptávám materiál pro rozebíratelnou podlahu ( taneční parket)
Poptávám koberec s dopravním motivem
Koberec do dětského pokoje. Rozměr 95x200. VELVET. Motiv dopravní cesty-silnice s přechody a nápisy STOP. Vlakové tratě. Vodní cesta řeka s lidičkami. Domy,stroje, parky a zelené plochy.
Poptávám palubky
Popávám palubky v délce 2 metrů,sdělte mi prosím v jakých celkových rozměrech tyto palubky nabízete a v jaké cenové relaci.
Poptávám podlahové palubky
Poptávám podlahové palubky 250m2 tl 24 a 28 mm (prosím obě ceny), včetně dopravy. Jihočeský kraj, okres Český Krumlov. Děkuji za nabídky.
Poptávám podlahovou krytinu  PVC PEARL
Poptávám PVC PEARL barva EOS 3255, šíře 4m, délka 4.80m, síla 3mm zpevněná povrchová vrstva.
NĚMECKO; Parketová podlaha, podlah. vytápění
Poptávám dubovou parketovou-palubovou podlahu, asi 70m2, vhodné podlahové vytápění, šířka palubky 150mm, čpavkované, naolejované.
NĚMECKO; Palubová podlaha
Prosím o nabídku na palubovou podlahu top kvality 1A, smrk/borovice, různé délky, nejlépe 5m, síla dřeva minimálně 28 mm.
NĚMECKO; Bukové dřevo
Pro svůj obchod se dřevem poptávám 50-200 prostorových metrů bukového palivového dřeva v kmenech 3-5 m. Prosím o nabídku včetně dopravy.
Poptáváme dodavatele dřevomateriálu
Poptávám dodavatele - výrobce: spárovky - dřevo. Popis: spárovky cinkované + průběžné. Materiál: palisander, akát, teak, buk, dub, ořech a všechny ostatní evropské i exotické dřeviny. Množství: v této chvíli obchodujem v EU se spárovkou palisander 1M2 od 1050 Kč, heldáme další sortiment ať pro velkoobchod tak pro naši výrobu nábytku, schodů a ...
Poptávám zakoupení dřevěné podlahy
Poptávám ke koupi cca. 36m2, 3vrstvé dřevěné podlahy. 1 lamela,se suky,4 hranná mikrofáze,možné i dub.podlahové prkno. Cena-do 1000kč-m2.
Poptávám dětský koberec s motivem
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli náhodou nemáte dětský koberec Spiderman. Děkuji.