Poptáváme zhotovení přístřešků nad balkony
Poptáváme cenovou nabídku na zhotovení 2 ks přístřešků nad balkon o rozměrech 360 x 150 cm, jedná se o cihlový bytový dům, původní přístřešky byly vichřicí poničeny. Jsme malé společenství vlastníků, tak čím levnější, tím lépe.
Poptávám výstavbu sklípku
Poptávám sklípek 4 x 3, uprostřed rozdělený, metr zakopaný a zbytek zahrnutý. Dva vchody.
Poptávám polykarbonátové desky
Poptávám polykarbonátové desky tl. 1cm, čiré - 5ks š.2100, délky 6m a 1ks š. 1050, délky 6m, potřebuji i veškerý materiál pro kompletaci (krycí lišty, pásku na ukončení, profily U a F a pod).
Poptávám polykarbonátové desky
Poptávám polykarbonátové desky tl. 10mm, čiré - 3ks š.2100, délky 2,1m. Mám to na přístřešek, potřebuji k tomu i materiál pro kompletaci. Děkuji za kalkulaci.
Poptáváme dodávku dělící clony do provozovny
Máme zájem o clonu oddělující servis od skladu, aby nám zákazníci servisu nechodili do skladových prostor. Přes clonu se bude denně zásobovat. Rozměry jsou š-290cm,v-260cm. Průvan je mírný, takže prosím o použití tenké lamely. Průhlednost minimální. Barva červená. Je možné na clonu umístit nápis? Děkuji.
Poptáváme plastové rozebíratelné potrubí pro čerpání důlních vod v kamenolomu
Poptávám cenovou nabídku na rozebíratelné plastové potrubí na čerpání důlních vod v kamenolomu. Průměr potrubí DN 80 , tlak 8 bar, délka trubek 6 m , celková délka 500 m , potrubí bude tažené po povrchu.
Poptávám vysokotlaké lamináty
Poptávám vysokotlaké lamináty, umakarty o rozměru 192 x 57,7 cm, síla desky 0,8mm, 2 kusy. Barva desky světlá.
Poptávám zastřešení bazénu
Poptávám zastřešení kruhového nadzemního bazénu 3,8m.
Poptávám sklo na střechu pergoly
Poptávám sklo na střechu pergoly, rozměr 2x7 m, jedná se o pultovou střechu, bílé nebo UV sklo.
Poptáváme PVC trubku
Sháníme PVC trubku o vnějším průměru od 212 do 220mm a tloušťka stěny minimálně 5mm. Délka trubky minimálně 1350mm nebo 2700mm. Bude sloužit k ochranně vidlice ještěrky při manipulaci s oválnými břemeny.
Zvýšenie energetickej efektívnosti v spoločnosti METALURGIA TS plus, s.r.o.
Realizácia obstarávaných stavebných prác rieši komplexnou formou normy a nároky na nové opláštenie fasády a strechy. Projekt kladie dôraz na celkovú tepelno-technickú stránku budovy a výrazné zníženie celkových prevádzkových nárokov . Nové veľké presvetlenie v obvodovej stene , oblúkový svetlík v streche a nové dvere a vráta výrazným spôsobom ...
Zníženie energetickej náročnosti v podniku ZTS TEES VOS, a.s.
Predmetom zákazky sú stavebné práce v zmysle projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú súčasťou súťažných podkladov. Stavebné práce spočívajú vo výmene okien, dverí a svetlíkov na výrobnej hale za účelom zníženia energetickej náročnosti budovy.
Poptávám dodávku plastového sklepa
Poptávám plastový sklep o rozměrech 3x3 metry. Děkuji Novák.
Poptáváme dodavatele plastového potrubí pro arabský trh
Hledáme dodavatele plastových trubek - potrubí pro odpadové hospodářství, rozvody kanalizace a vody pro arabsky trh, cca 350 km. Platba BD SBLC, jednání B2B.
Hledáme dodavatele kanalizačního potrubního systému pro arabský trh
Pre zahraničného obchodného partnera - Bahrain -Katar- hľadáme dodávateľa na kanalizačný korigovaný potrubný systém z PVC-U, 15000m/rok. Kontrakt na 4 roky , Bankova garancia BD-SBLC. rokovanie formou B2B .
Dodávky ochran ptactva
Předmětem veřejné zakázky je smluvní zajištění dodávek ochran ptactva s vybraným uchazečem/uchazeči pro plánované opatření k ochraně ptactva na všech podpěrných bodech (ohrožujících dosedající ptáky) stávajících vedení VN v letech 2018 – 2021.
Poptávám polykarbonátové desky
Poptávám polykarbonátové desky. Lexan deska 4MM, rozměr 1250/550, 2Ks, kouřový.
Dodávka pro výstavbu kanalizační sítě v severní části municipality Gradačac
Předmětem veřejné zakázky je dodávka trubního materiálu, šachtového materiálu a technologie čerpacích stanic pro město Gradačac v Bosně a Hercegovině. Bližší specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v Příloze č. 1 zadávací dokumentace. Předmět veřejné zakázky bude vybraným dodavatelem dodán v takovém technickém a uživatelském standardu a v ...
Poptávám plastové desky
Poptávám plastové svařitelné desky /asi PP/, rozměr 155 x 155 x 155 cm, síla 8-10mm, 5kusů. Je to na vyvložkování jímky na dešťovou vodu. V jaké ceně by se toto množství pohybovalo?
Poptávám polykarbonát
Poptávám LEXAN THERMOCLEAR 5RS čirý 10/2100/7500 - 3ks, termín dodání, ev. doprava do Hošťálkové.
Poptávám plexisklo
Poptávám plexisklo v mléčné barvě, tl. 10 mm o průměru 75cm.
Poptávám tepelně odolný materiál
Poptávám teploodolný materiál na "styku" (mezera cca 3cm) mezi sporákem na pevná paliva (boční stěna sporáku má z boku dvojitý plech se vzduch. mezerou pro lepší vytápění) a bokem kuchyňské linky, jež není pohledová.
Poptávám výstavbu přístřešku na auto
Poptávám výstavbu přístřešeku na auto, rorměry 3x5m. Děkuji.
Poptávám zhotovení stříšky na balkon
Potřebuji zhotovit stříšku na balkon v bytě. Byt je v panelovém domě.
Poptávám tvrzené PVC desky
Poptávám cenovou nabídku na desky MEDUR 1000mm x 2000mm x 4mm šedé, lesklé, 5ks, prosím cenu bez DPH a s DPH. Ještě kolik stojí jedna deska. Děkuji.