Dodávky lesnických značkovacích barev (rámcová smlouva)
Účelem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy s jedním uchazečem na dodávky značkovacích barev – sprejů.
KOREA; Pigmenty, aditiva, barviva
Zabýváme se importem TiO2, organických pigmentů, anorganických pigmentů, barviv, aditiv atd. do Koreje. Hledáme výrobce velmi kvalitních pigmentů, aditiv apod.
Poptávám dodavatele nářadí a výrobků pro kutily
Pro prodejnu Bricoshop typu "udělěj si sám" poptavám": zboží ,nářadí ,výrobky a polotovary, výrobců a drobných řemeslníků,nebo velkoobchodu.Zejména zboží typu hobby, barvy, tmely, lepidla, polotovary ze dřeva ,kovu, keramiky ,skla, plastu, polystyrenu.Ochranné pomůcky a jiné výrobky chraněných dílen.Drobné a doplňkové stavební hmoty ,materiály a ...
Dodávky lesnických značkovacích barev (rámcová smlouva)
Účelem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy s jedním uchazečem na dodávky značkovacích barev – sprejů.
GAMBIE; Barvy
Poptávám barvy.
NĚMECKO; Umělecké potřeby
Jsme skupina nezávislých obchodních zástupců a chtěli bychom předložit naši nabídku. Hledáme výrobce uměleckých potřeb (akrylové barvy, potřeby pro záliby atd.), se kterými bychom chtěli spolupracovat. Kontaktujte prosím e-mailem.
Poptávám voskovou tyčinku na podlahu
Poptávám voskovou tyčinku na opravu laminátové podlahy Rieger, dekor dub rustikál, a současně lze použít na laminátové obložky dveří, dekor dub, co nejlevnější, stačí 1 tyčinka nebo vosk.
ČÍNA; Pigmentový inkoust
Poptáváme pigmentový inkoust.
Barva a balotina
Nákup rozpouštědlové bílé barvy s materiálem na dodatečný posyp
Poptávám fasádní barvu
Poptávám fasádní barvu Profi bílá zrnitost 1,5 balení 25kg 10 balení Prosím o maloobchodní cenu.
Farby a riedidlá
Farby a riedidlá - na obdobie 24 mesiacov odo dňa podpísania zmluvy s možnosťou predĺženia zmluvy. Predmetom zákazky je dodávka farieb a riedidiel bližšie špecifikovaných v súťažných podkadoch s dovozom na miesta určenia, na adresy závodov BBRSC a.s. Množstvo je podrobne špecifikované v súťažných podkladoch Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: ...
NIGÉRIE; Autolaky
Hledám výrobce nebo dodavatele autolaků.
Poptávám fasádní barvu
Dobrý den, mám zájem o doporučení a následné nacenění fasádní barvy, plocha cca 180 m2. Zaujala mě nabídka od firmy Baumit, produkt Silikontop hrubost č.2 šedé odstíny. Při výběru preferuji trvanlivost nátěru (stálost barev) a omyvatelnost povrchu. Barva bude nanášena na nově zateplený dům, materiál fasádní polystyren. Jsem Váš stálý zákazník. ...
POLSKO; Akrylové barvy
Hledáme distributora, který má zájem prodávat / distribuovat kvalitní akrylové předmíchané základní barvy v 10 l nádobách nebo barelech 205 l. Výrobek pochází z Kanady. Textura matová, vnitřní / venkovní použití.
PÁKISTÁN; Pryskyřice
Hledáme odběratele polyesterové pryskyřice a epoxidové pryskyřice používané v práškových lakovnách.
INDIE; Barvy
Vyrábíme polyuretanové barvy, epoxidové barvy, tlustovrstvé základní barvy atd. Projekt se nachází v Kalkatě v Indii a velmi rádi bychom navázali technickou spolupráci nebo joint venture na tomto projektu.
ITÁLIE; Chemikálie, rozpouštědla
Hledáme firmy zabývající se prodejem organických a anorganických rozpouštědel, chemikálií pro úpravu vody, rozpouštěcích emulzí, chemikálií na ochranu proti korozi, chemikálií na ochranu proti kotelnímu kameni a na jeho odstraňování a komoditních chemikálií.
Poptávám fasádní polystyren
Poptávám fasádní polystyren v rozměru 1000x500x100 mm. Chci 93m2. Dále lepidlo na polystyren, perlinku 100m2, hmoždinky zateplovací (s trnem plast i kov) cca 450ks. Termín nejlépe ihned! Potřebuji mít na stavbě do 29.5.2011. Místo dodání Bílovice nad Svitavou, 66401.
Poptávám polypropylenové desky k bazénu
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na cenu? Kolik by stály polypropylenové desky na bazén síla 3 mm a asi 30 m2, svářecí pistole a lepidlo. Děkuji moc Pospíšilová
Poptávám vodou ředitelnou barvu Primalex
Poptávám vodou ředitelnou barvu od firmy Primalex, odstín Modrá -mat. Balení v plechovce 0,7kg.
Poptáváme dodávku fasádního zateplovacího systému
Poptáváme dodávku materiálu kompletního fasádního zateplovacího systému (EPS tl.100, 70, 20, lepidlo, perlinka, lišty, probarvená omítka, penetrace). Množství 2700 m2, místo stavby Praha 10-Malešice. Na požádání zašleme upřesnění výměr jednotlivých prvků a materiálů.
NĚMECKO; Stavební materiály
Poptávám výrobce vláknité omítky, tekutých tapet a napínacích stropů.
Poptávám epoxidovou pryskyřici
Dobrý den. Prosím jedno balení Epoxy Riss Fix na opravu betonové podlahy. Sdělte mi prosím cenu balení a kdy lze vyzvednout. S pozdravem, Milan Hošek.
INDIE; Dekorační barvy
Hledáme výrobce dekoračních barev, který hledá spolupracovníka / partnera v Indii.
Poptávám nátěrovou hmotu Tollens
Poptávám barvu Tollens 8/1008 - 2.