KEŇA; Pryskyřičný materiál
Poptáváme pravý pryskyřičný materiál na výrobu lázeňských umyvadel a umyvadel na mytí rukou, zabudovaných jaccuzi a bazénů. Veškeré lázeňské vybavení.
KUVAJT; Ředidla
Hledáme výrobce ředidel.
Poptávám laminovací pryskyřici
Rád bych si objednal vaši transparentní laminovací pryskyřici, mám s ní dobrou zkušenost. Potřebuji však jen malé množství, asi dvě kila. Respektuji vaše nejmenší balení, bývalo asi 10 kg. Děkuji za odpověď.
TURECKO; Duhové termobarvy
Turecká firma RENKLAND se zabývá importem glazovaných a keramických vypalovacích barev. Nyní bychom chtěli importovat duhové termobarvy - Iris - Amber - Fume - Green - Shining. Prosíme o zaslání malého množství vzorků (20 or 30 gr). Máme zájem o navávázání obchodní spolupráce s českým výrobcem, dodavatelem.
Poptávám lazurovací lak
LAZUROVACÍ LAK VIVEXIL.
TOGO; Potraviny, oblečení, laky, ředidla
Hledáme dodavatele použité obuvi a oblečení, autobusů s 18 sedadly, ředidel pro zpracování dřeva, laků a nátěrů na auta, margarínu a kvasnic na pečení.
Poptávám protipožární barvu
Dobrý den, potřebuji koupit protipožární barvu Flamyzol S a chtěl bych se zeptat - kolik budu potřebovat barvy na nátěr cetrisu asi 20m2. Předem děkuji
Poptávám turboreaktivní nátěrovou hmotu
Hledám výrobce turboreaktivní barvy na nátěry pozinkovaných plechů,jedná se o nátěr střechy.Děkuji Stojaník
Poptáváme lepidlo na filmový pás
Sháním lepidlo na slepení filmového pásu používaneho pro ADMIRU8.
Poptávám barvu zn. Feidal
Poptávám prodej barev Feidal v Č. Budějovicích
Poptávám brousicí a stříkací tmely
Sháním brousící a stříkací tmely na opravy aut pro další prodej
ČÍNA; Fotoluminiscenční pigmenty
Jsme jedním z největších výrobců a vývozců velmi kvalitních fotoluminiscenčních pigmentů a příbuzných výrobků (fotoluminiscenční desky, fotoluminiscenční fólie a různé fotoluminiscenční značení) již 10 let. Náš fotoluminiscenční pigment je nový typ fotoluminiscenčního materiálu s vlastnostmi rychlého pohlcování světla, vysokým efektem záření a ...
Poptáváme sklotextil k laminování
Hledám dodavatele sklotextilu na laminování:biaxial 45x45, 400g, šíře 125cm, 75bm biaxial 45x45, 400g, šíře 15cm, 470bm tkaná páska 300g,šíře 10cm, 45bm
Sháním retušovací tužky na nábytek
Hledám prodejny v Praze - retušovací tužky na nábytek + chrom.
SAÚDSKÁ ARÁBIE; Titanová běloba
Jsme větší distributorská firma s chemickými materiály pro malířský průmysl na trhu v Saudské Arábii. Poptáváme z Evropy titanovou bělobu.
PÁKISTÁN; Papír, tiskové desky a barvy
Poptáváme novinový papír, elastický, pevný balicí papír na cementové pytle, nedřevěný, ofsetový a tiskový papír, A-4 kopírovací papír, křídový papír, mechanický papír druhé kvality / nejlepší jakosti, tiskové desky, tiskařské barvy, pigmenty a barviva, uhelnou čerň, kysličník titaničitý, použité ofsetové tiskové strojní vybavení.
EGYPT; Nábytek, barvy, truhlářské stroje
Poptávám následující výrobky, pošlete mi prosím informace a ceník: 1 - bytový nábytek 2 - nábytkářské barvy 3 - truhlářské stroje
ČÍNA; Náhradní díly na auta
Obchodujeme s automobilovými náhradními díly, příslušenstvím a nářadím. Sídlíme nedaleko Šanghaje, využíváme řadu velmi kvalifikovaných výrobců. Jsme schopni poskytovat zákazníkům díly pro většinu japonských, evropských a amerických aut. Dodáváme také různé druhy šroubů, matic a podložek. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. Jsme ...
PÁKISTÁN; Chemikálie a barviva
Jsme dovozcem chemických látek a barviv. Poptáváme chemikálie a barviva pro Pákistánský trh.
JORDÁNSKO; Nářadí, pásky, tmel, barvy
Hledáme dodavatele nových skladových položek zboží jako je nářadí, maskovací pásky, balicí pásky, silikonový tmel, barvy ve spreji, LCD televizory.
POLSKO; Krmiva, pigmenty, inkoust
Hledám všechny české výrobce krmiv pro zvířata a přísad do nich, výrobce pigmentů a inkoustů.
INDIE; Voděodolný cementový nátěr
Jsme indičtí výrobci voděodolného cementového nátěru, pod názvem Snowcem, pro venkovní použití. Hledáme evropské distributory, importéry.
Poptáváme černou barvu na textil
Poptávám černou barvu na bavlnu. Můžete nám sdělit balení, způsob dodáni a ceny? Existuje barva, která se nemusí vařit?
JIŽNÍ KOREA; Lepidla, pryskyřice, spojovací deska
Korejská firma ASICHEM Co., Ltd. vyrábí: 1. ztužovadlo pro epoxidová lepidla 2. PSA (bezhalogenové & zpomalovače hoření) 3. Syntetická pryskyřice rozpustná ve vodě 4. NCP 5. Spojovací deska (Sony Chemicals, D3410) Firma hledá obchodní spolupráci.
TURECKO; Barvy Thermoluster Iris
Jsme turecká firma RENKLAND, importujeme keramické barvy a glazury od různých světoznámých firem a distribuujeme je v Turecku. Rádi bychom importovali barvy Thermoluster Iris - 500 kg.