Zařízení pro manipulaci s kontejnery
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks mobilních kolových nakladačů kontejnerů s výsuvným stohovačem (dále jen „Kolové nakladače“). Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v příloze č. 4 ZD (1. a 2. část). Předmětem zakázky je rovněž: • doprava Kolových nakladačů do Místa plnění • montáž stroje • proškolení zaměstnanců ...
Pořízení třídící linky pro Odpady Procházka s.r.o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka třídící linky a nakladače.
Poptávám bagristické práce
Poptáváme bagristu na traktorbagr + otočný bagr kolový.
Dodávka kolového nakladače, zařízení pro míchání kalů s vápnem
Předmětem zakázky je dodávka kolového nakladače, zařízení pro míchání kalů s vápnem a 120 ks betonových bloků systém "Lego". Zakázka je rozdělená na 3 části: část A, část B a část C. Nabídky pro jednotlivé části se podávají: Nabídka pro část A se podává: https://nen.nipez.cz/Zadavaci_postup/N006-21-V00021463 Nabídka pro část B se ...
Vibrační válec
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového vibračního válce včetně příslušenství v technické specifikaci uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Součástí předmětu veřejné zakázky je rovněž provádění servisních prohlídek po dobu záruční lhůty.
Nakladač kolový
Dodávka kolového nakladače pro každodenní provoz separační linky a hrubotřídiče.
Materiálové využití odpadů - UMBRELLA s.r.o. - dodávka mobilní třídící jednotky a kolového nakladače
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilní třídící jednotky a kolového nakladače. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Práce spojené s narušením zhutnených plôch a priľahlých súvisiacich plôch
Predmetom zákazky sú práce spojené s narušením zhutnených plôch v priečnom reze rýpadlom v rámci projektu č. 2 Ochrana a obnova biodiverzity v lesných ekosystémoch Košického kraja
Projekt materiálového využití odpadů - INVENTYS s.r.o. - dodávka nakladače s třídícím zařízením
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nakladače s třídícím zařízením. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Nákup kráčivého rypadla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1ks kráčivého rypadla 4x4.
Technologie pro materiálové využití odpadů - dodávka mobilní třídící jednotky, kolového nakladače
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilní třídící jednotky a kolového nakladače. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Pásový multifunkční svahový nosič nástrojů s dálkovým ovládáním
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 ks pásového multifunkčního svahového nosiči nástrojů s dálkovým ovládáním (dále také „stroj“), včetně dokladů a listin nezbytných k řádnému užívání a provozu stroje, tj. zejména návod k obsluze a údržbě stroje, servisní sešit apod. Stroj bude využíván pro práce vykonávané Zadavatelem při správě, úklidu ...
Teleskopický manipulátor
Predmetom verejného obstarávania je uzavretie kúpnej zmluvy na dodávka 1 ks nového teleskopického manipulátora určeného do rastlinnej a živočíšnej výroby a na iné komunálne práce vrátane daňových poplatkov komplexného zabezpečenia služieb spojených s dodávkou tovaru, vrátane dopravy do miesta plnenia (náklady na dopravu, poistenie a ostatné ...
Kolesové rýpadlo s otočnou nadstavbou - 1 ks
Predmetom zákazky je dodanie 1 ks kolesového rýpadla s otočnou nadstavbou.
NAPOS, a.s. - Technologie pro třídění odpadů - dodávka vynášecího řetězového dopravníku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka hlavního řetězopásového dopravníku do lisu, řetězopásového dopravníku třídící linky, kolového čelního nakladače, vysokozdvižného vozíku a 6 ks velkoobjemových kontejnerů. Podrobná specifikace předmětu plnění je obsažena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Dodávka kolových bagrů (RD)
Předmětem plnění VZ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem v souladu s § 131 ZVZ na dodávky až 2 ks kolových bagrů pro potřeby zadavatele, které budou sloužit k zajišťování stavební činnosti v lesnickém provozu.
Dodávka 4 ks kolových nakladačů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks kolových čelních nakladačů, 1 ks kolového nakladače se zadním ramenem a 1 ks kolového čelního teleskopického nakladače, vše ve stavu továrně nových, dle požadované základní technické specifikace uvedené v příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Zberný dvor Tornaľa - technologická časť
Predmetom zákazky je dodávka technických zariadení pre zberný dvor v meste Tornaľa. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch v časti B.1 Opis predmetu zákazky.
Dodání teleskopického manipulátoru s otočnou věží
Předmět plnění veřejné zakázky je dodání teleskopického manipulátoru s otočnou věží vč. příslušenství.
Materiálové využití odpadů - LUFRAMA Zemní práce s.r.o. - dodávka mobilní třídící jednotky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilní třídící jednotky s magnetickým separátorem a kolového nakladače. Podrobná specifikace předmětu plnění je specifikována v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Dodávka 2 ks kráčejících rypadel včetně příslušenství
Předmětem zakázky je dodávka 2 ks kráčejících rypadel a příslušenství a to včetně dopravy na místo předání. Stroje a na nich upevněné prvky musí být schváleny pro provoz na pozemních komunikacích. Předmět plnění veřejné zakázky je podrobně specifikován v příloze Technická specifikace - požadavek zadavatele, která tvoří přílohu č. 1 výzvy k podání ...
Dvoucestná rypadla 2021
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 3 ks nových dvoucestných rypadel, určených k držbě železniční dopravní cesty. Bližší technická specifikace je přílohou Zadávací dokumentace.
Poptávám bagr
Sháním bagr 1,5 t nebo 2,5 t. Nevadí použitý.
Pořízení dopravní a stavební techniky
Část I. - Nákladní automobil s celkovou hmotností do 12 t, vybavený kontejnerovým nosičem. Součástí dodávky je kontejner. Část II - Kolový smykový čelní nakladač s hmotností do 3,25 t Vše dle specifikace uvedené v Příloze č.3 Zadávací dokumentace.
Dodávka 2 ks teleskopických nakladačů s otočí
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks továrně nových teleskopických čelních nakladačů s otočí včetně příslušenství.