Pořízení technologií do společnosti Stavební stroje a doprava, s.r.o.
Dodávka strojů dle specifikace v zadávací dokumentaci.
Pořízení kolového nakladače
Předmětem zakázky je dodávka kolového nakladače. Podrobná technická specifikace zařízení je uvedena v samostatné příloze č. 1 zadávací dokumentace.
Vrtná souprava - ponorná čerpadla
Předmětem plnění je dodávka 1 kusu továrně nové vrtné soupravy na automobilovém podvozku, rok výroby 2017. Součástí dodávky je servisní činnost stroje.
Kloubový nakladač
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 kusu továrně nového kloubového čelního nakladače, rok výroby 2017. Součástí dodávky je servisní činnost stroje.
Dodávka hydraulického rypadla a přídavného zařízení
4.1 Předmět zakázky Název: „Dodávka hydraulického rypadla a přídavného zařízení“ Zakázka je složená z dodávky technologie včetně příslušenství bez možnosti dílčího plnění. Předmětem této zakázky je dodávka nové technologie (tj. která nebyla předmětem odpisu) blíže specifikovaných touto zadávací dokumentací a jejími přílohami a dále ...
Dodávka pásového rypadla, hydraulických kladiv a podkopových lžic
Předmětem zakázky je dodávka pásového rypadla, hydraulických kladiv a podkopových lžic. Blíže viz Zadávací dokumentace.
Pásové rypadlo spolufinancované z IROP
dodávka 1 ks pásového rypadla
Stavební technika na údržbu komunikací Kraje Vysočina II. část
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks teleskopického kolového nakladače a dále předepsané servisní služby po dobu 5 let a pozáruční servis po dobu 8 let, včetně zaškolení 4 pracovníků zadavatele.
Stavební technika na údržbu komunikací Kraje Vysočina III. část
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks rypadlonakladačů (dále také jen „stroj“), a dále předepsané servisní služby po dobu 5 let a pozáruční servis po dobu 8 let, včetně zaškolení 4 pracovníků zadavatele.
Rozšíření portfolia služeb TERMIL
Předmětem je dodávka nových technologických zařízení (strojů) pro stavební výrobu.Zakázka má tyto dílčí Části plnění: I. Stacionární čerpadlo na beton II. Kolový nakladač (bez certifikace k provozu na veřejných komunikacích)
Kolový nakladač
Nový kolový nakladač o provozní hmotnosti 12-16 tun
Technologie IMR
Předmětem plnění zakázky podle zadávací dokumentace (ZD) je dodávka 2 ks nových stavebních strojů : pásového rýpadla a drtící lžíce k rypadlu. Zadavatel neumožňuje dílčí plnění zakázky. Stroje a zařízení musí být nové bez předchozího užívání a splňovat specifikaci, která je uvedena v Příloze ZD č.2 : Základní technické parametry strojů.
Dodávka 4 ks traktorbagrů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 4 ks traktorbagrů dle technické specifikace uvedené v zadávací dokumentaci
Pořízení technologií do společnosti Stavební stroje a doprava, s.r.o.
Dodávka strojů dle požadavků v zadávací dokumentaci. Zadávací dokumentace je ke stažení na profilu zadavatele.
Kráčivá rypadla - 2 ks
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 nových kráčivých rypadel s hydrostatickým pohonem 4x4, včetně příslušenství. Podrobné technické požadavky na každý stroj jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Pořízení stavebních technologií pro společnost ADOS CZ a.s.
Předmětem zakázky je pořízení: • Kolový univerzální stroj s příslušenstvím: o Čtyřúčelová nakládací lžíce o Podkopová lžíce 3ks o Paletovací vidle o Hydraulická planýrovací lžíce s dvěma pístnicemi Technické podmínky – závazné parametry, které musí být dodrženy nebo nesmí být ...
Technologie Bauvant
Předmětem plnění zakázky je dodávka 4 ks stavebních strojů : tandemového vibračního válce, pásového hydraulického rýpadla, šroubového kompresoru a kompaktního smykem řízeného nakladače. Zadavatel umožňuje dílčí plnění zakázky. Stroje a zařízení musí být nové bez předchozího užívání a splňovat specifikaci, která je uvedena v zadávací dokumentaci na ...
Pracovný stroj samohybný
Predmetom zákazky je kúpa ojazdeného pracovného stroja samohybného s teleskopickým manipulátorom.
Dodávka mobilního čelisťového drtiče a mobilního hrubotřídiče pro společnost Kalivoda DC s.r.o.
Předmětem zakázky je dodávka mobilního čelisťového drtiče a mobilního hrubotřídiče. Podrobnější specifikace zařízení a rozsah zakázky je uveden v příloze č. 3. zadávací dokumentace - Technická specifikace poptávaných zařízení.
Pořízení čelního kolového nakladače II.
Předmětem zakázky je pořízení čelního kolového nakladače II. Veškeré informace k zakázce (podmínky, technické parametry stroje, hodnotící kritéria a požadavky na splnění kvalifikace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci na Profilu zadavatele https://silnice.profilzadavatele.cz/. Nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o ...
Stavební technika na údržbu komunikací Kraje Vysočina I. část
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 ks kolového nakladače s otočným teleskopickým výložníkem, a dále předepsané servisní služby po dobu 5 let a pozáruční servis po dobu 8 let, včetně zaškolení 4 pracovníků zadavatele.
Pořízení kolového nakladače
Předmětem zakázky je pořízení kolového nakladače. Veškeré informace k zakázce (podmínky, technické parametry stroje, hodnotící kritéria, požadavky na splnění kvalifikace) jsou uvedeny v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele: http://spro.profilzadavatele.cz/. Nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání ...
Dodávka podkopových bagrů
Předmětem zakázky je dodávky 2 ks podpokopových bagrů za podmínek a v technické specifikaci uvedené v zadávací dokumentaci na profilu zadavatele.
Pořízení pásového dozeru včetně satelitní nivelace
Předmětem zakázky je pořízení pásového dozeru včetně satelitní nivelace. Veškeré informace k zakázce (podmínky, technické parametry stroje, hodnotící kritéria a požadavky na splnění kvalifikace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci na Profilu zadavatele https://silnice.profilzadavatele.cz/. Nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. ...
Dodávka manipulační techniky - kolových nakladačů
Předmětem tohoto výběrového řízení je dodávka manipulační techniky – kolových nakladačů (11 ks) s technickými parametry vyspecifikovanými v kap. 3 zadávací dokumentace. Zadávací dokumentace je dostupná ke stažení na profilu zadavatele.