Odkanalizování části města Děčín - Horní Oldřichov - III. a IV. Etapa
- vybudování splaškové a dešťové kanalizace, - rekonstrukce stávajícího vodovodního řádu včetně provedení přeložek v místech kolizí s kanalizačním potrubím, - rekonstrukce komunikace v celé ploše.
Rekonštrukcia oporného múru pri ceste III/1929, Horná Poruba, Dočasné paženie v krajnici cesty č. 19
Predmetom zákazky je realizácia zabezpečenia paženia steny stavebnej jamy ako časť objektu: Dočasné paženie v krajnici jestvujúcej cesty č. III/1929 I. Etapa, lokálne staničenie km 0,009 83 0,034 32, pre objekt SO 02 Rekonštrukcia oporného múru pri ceste č. III/1929, stavby Horná Poruba. Bližší popis je prílohou súťažných podkladov.
Studienka, Rozšírenie verejnej splaškovej kanalizácie, 2023
Predmetom zákazky je výstavba rozšírenia verejnej splaškovej kanalizácie v obci Studienka. Zákazka bude realizovaná v dvoch záujmových územiach: 1.Záujmové územie sa nachádza v intraviláne obce Studienka na jej juhozápadnom okraji. Jedná sa o lokalitu resp. ulicu so samostatne stojacimi rodinnými domami. Predmetom predloženej PD je návrh ...
Realizácia vodozádržných opatrení v intraviláne mesta Bardejov třetí etapa
Predmetom obstarávania je realizácia vodozádržných opatrení v intraviláne mesta Bardejov III. etapa. Predmet zákazky je detailne popísaný v Prílohe č. E.1 a E.2.
Svinica - kanalizácia
Predmetom zákazky je vybudovanie kanalizačnej siete v obci Svinica.
Vodovodná sieť obce Tušice
Predmetom obstarávania vybudovanie vodovodnej siete v obci Tušice. Predmet zákazky je detailne popísaný v Prílohe č. E.1 a E.2.
Rozvoj vysokorychlostního internetu v NIO Konice-Prostějov, obec Luká
Předmětem plnění této veřejné zakázky je provedení dodávek materiálu, stavebních a instalačních prací dle soupisu prací, dodávek a služeb s výkazem výměr a projektové dokumentace projektu „Rozvoj vysokorychlostního internetu v NIO Konice-Prostějov“, obec Luká.
Budovanie vodozádržných opatrení v obci Tarnov
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác na vybudovaní vodozádržných opatrení v obci Tarnov. Celý projekt ráta s využívaním naakumulovaných zrážok pre neskoršie využívanie napr. zavlažovaním. Zrážková voda je zadržiavaná v intraviláne pomocou viacerých funkčných prvkov krajine akými sú kaskády podzemných nádrží, vsakovacie rigoly, dažďová ...
EUROVELO 11 – Zhotovenie diela Družstevná pri Hornáde - Galéria
Predmetom zákazky je výstavba úseku EV 11 - Družstevná pri Hornáde - galéria (realizácia stavebných prác) odborne spôsobilou osobou v katastroch obcí Družstevná pri Hornáde a Kostoľany nad Hornádom, ktorá je súčasťou Kostrovej siete cyklistických komunikácií v Košickom kraji (medzinárodná cyklotrasa Eurovelo 11), vrátane vypracovania dokumentácie ...
Revitalizácia centra – Obec Odorín
Predmetom zákazky je realizácia stavebných prác zameraných na zachytávanie a kontrolovaný odvod dažďových vôd z miestnej komunikácie.
Turčianska Štiavnička - kanalizácia
Predmetom obstarávania je výber zhotoviteľa pre realizáciu projektu: Turčianska Štiavnička - kanalizácia Bližšia špecifikácia k realizácii zákazky je podľa projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou súťažných.
Vodovod a vodojem v obci Vrchteplá
Predmetom stavebných prác je realizácia obecného vodojemu a vodovodu. Vybudujú sa dve vetvy, jedna vetva sa nachádza na dolnom konci obce Vrchteplá a druhá vetva na hornom konci obce. Trasa na dolnom konci obce v celkovej dĺžke 312,27 m a trasa na hornom konci obce v celkovej dĺžke 331,42 m. Súčasťou návrhu je aj vybudovanie podzemných požiarnych ...
Oprava vodovodu ve Vojenském výcvikovém prostoru, posádka Vyškov
Realizace stavby v rozsahu a podle dokumentace pro provádění stavby, podrobné specifikace díla obsažené ve výkazu výměr a stavebního povolení.
Revitalizace lokality Martinské náměstí, Třebíč
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce technické a dopravní infrastruktury na Martinském nám., na ul. Hasskova a ul. Kotlářská v Třebíči (komunikace a zpevněné plochy, mobiliář, sadové úpravy, kanalizační řady a přípojky, vodovodní řady a přípojky, veřejné osvětlení a MAN).
Vodozádržné opatrenia v areáli Kultúrneho domu v obci Poproč
Predmetom zákazky sú stavebné práce vrátane súvisiacich dodávok a služieb spojené s vybudovaním vodozádržných opatrení, ktoré budú zachytávať zrážkovú vodu s cieľom zmiernenia negatívnych dôsledkov zmeny klímy v intraviláne obce Poproč v areáli kultúrneho domu v rozsahu objektovej skladby: SO 02 Dažďová záhrada S0 03 Podzemná nádrž na zber ...
Hlavný cyklistický okruh mesta Topoľčany 2. etapa
Predmetom zákazky je výber zhotoviteľa diela na realizáciu stavebných prác pre projekt - Hlavný cyklistický okruh mesta Topoľčany 2. etapa. Bližšia špecifikácia k realizácii zákazky je podľa projektovej dokumentácie a výkazu výmer, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou súťažných.
Polešovický potok, Polešovice, řkm 6,800 - 7,400 - oprava koryta
Předmětem veřejné zakázky se rozumí zhotovení stavby spočívající zejména v opravě koryta toku provedeným opevněním a opravou spádových stupňů.
Obec Pernštejnské Jestřabí - vodovodní síť
Předmětem veřejné zakázky je výstavba vodovodní sítě pro obec Pernštejnské Jestřabí. V rámci projektu bude vybudováno 8.026,0 m vodovodní sítě (včetně přiváděcího řadu do vodojemu a veřejných částí přípojek) a dvoukomorový vodojem o objemu 2 x 15 m3, tj. s celkovou akumulací 30 m3.
II. Rekonštrukcia a obnova 43 monitorovacích objektov podzemných vôd
Predmetom zákazky sú stavebné práce spočívajúce v rekonštrukcii a obnove 43 monitorovacích objektov podzemných vôd. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v projektovej dokumentácii a výkaze výmer (zadaní), ktoré tvoria Prílohu Súťažných podkladov.
Badeniho - hluk, č. akce 999690/2
Předmětem zakázky je rekonstrukce komunikace v ulici Badeniho v Praze a realizace souvisejících stavebních prací. Předmět zakázky je podrobně specifikován v předloze smlouvy.
Rudice - kanalizace, 2. etapa
Předmětem veřejné zakázky je výstavba 2. etapy splaškové kanalizace v obci Rudice v délce 3 578,45 m. V rámci stavby dojde k přeložkám stávajících sítí vodovodu, plynovodu a dešťové kanalizace i zapravení komunikací po výkopu. Bližší podrobnosti jsou v projektové dokumentaci na profilu zadavatele.
Opevnění Bobřího potoka Verneřice, ř. km 22,991 - 23,474
Projektová dokumentace řeší dva oddělené stavební celky: Zájmový úsek ř. km 22,991-23,218 (U Kartu) Zájmový úsek ř. km 23,242-23,474 (U Kolonie) Předělem mezi jednotlivými úseky je rekonstruovaný most vedoucí přes Bobří potok k čp. 179, most nebude stavbou dotčen. Zájmový úsek ř. km 22,991-23,218 (U Kartu) Předmětem akce je obnova dožitého ...
Parkoviště P + R Pastýřská a ulice Nová Pastýřská, 4. etapa
Předmětem plnění této veřejné zakázky je novostavba parkoviště, odvodnění, veřejné osvětlení, retenční nádrž, odlučovač ropných látek, opěrné konstrukce v ulici Pastýřská a také stavební úprava místní komunikace na Tržním náměstí včetně pěšího napojení k zastávce Tržní náměstí.
Bezbariérový chodník směr Soláň, podél silnice II 481  III. etapa
Předmětem veřejné zakázky je výběr dodavatele stavby vybudování bezbariérového chodníku směr Soláň podél silnice II 481 III. Etapa. Stavba řeší návrh nového bezbariérového chodníku, včetně souvisejících objektů (úpravy komunikace, autobusových zastávek, odvodnění komunikace, opěrné stěny a veřejného osvětlení). Nové chodníky navazují na stávající ...